MPLee včera jsem nasla merino rukavice, co jswm koupila v létě v nějaký slevě....ale naše děti si to fakt nezaslouzej, ta mikina je ideál a na to max guma z Lidlu!!!!

MPLee včera jsem nasla merino rukavice, co jswm koupila v létě v nějaký slevě....ale naše děti si to fakt nezaslouzej, ta mikina je ideál a na to max guma z Lidlu!!!!

Muslik Dneska jsem koupila lístky na Ovečku betlémskou - loutkový představení od Damúzy, v prosinci hrají na Vyšehradě. Píšou od 4 let a je to na 3/4 hodiny, nebála bych se vzít i trochu mladší.![]()
Potrefenáhusa ja stihla 98,104 i 110, dokonce i kalhoty! Ale taky si vzdycky rikam, ze na ne kaslu
venku se bavi stejne, jako vase ![]()
MPLee starší má tu 110 z loňska, vypadá, ze by mohla vydržet i příští rok a mladší má 92, ta taky bude asi ještě na dlouho. Ta mikina je vazne skvělá
Len to je prý moc hezké!
To mi připomíná, jak jsme jednou s dětmi byly na loutkovém představení, které bylo ale hrozně jako s takovými, jak to nazvat, fantaskní prvky? Nebo spíš bylo to až příliš umělecké, i pro mě jako pro dospělou natož pro dítě:-D To jsem uplně vytěsnila tento zážitek:-D
Potrefenáhusanám právě teď 2,5 roku stačila 80 a 86 z akce před 2 roky. Ale už potřebujeme upgradovat. Myslim, že mám zase na 2-3 další roky vystaráno. Tenké merino mikiny a vesty jsem jim nechala ušít a taky větší. Ještě teda potřebuju ty sofshellky s berankem, ale tam se stsrsi zasekla a nechce ty svoje posunout brachovi a ja uz nevim, kde jsem je kupovala. Jinak bych koupila stejny, jen vetsi ![]()
MPLee já loni omylem koupila leginy s kozichem (asi warmkeeper se to jmenuje) a naše si to odmita i jen vyzkoušet, tak o tom ani neuvazuju, musej stačit normální zimní v mrazu s podvlikackama.
MPLee Diky, jsem o litr lehci!
Chytla jsem overal 80 a doufam, ze vydrzi na tuhle i dalsi zimu, vzhledem k tomu ze velikost 62 nosi mimino jeste ted skoro v roce![]()
Potrefenáhusa ty normální v pohodě stačí, ne? Aspoň v nám v Praze a vy tam taky nemáte úplně zimu, ne?
Evaeva Jj, vždyť jo
kombinezu teplejší měla starší přesně jednou, tu už pořizovat nebudu
Potrefenáhusa aha, tak to zas kluci potřebují, když nasněží, protože se v tom válí, to kalhoty do pasu neustojí. Ale většinou pod ní ani nic nedávám a mají jí třikrát za zimu. Aspoň vydrží všem třem
(Akorát se chystám do sklepa pro zimní věci na mimino)
Evaeva no jako prave ze nasnezeno je tak dva dny, tak na to se mi nechce už kupovat speciální věc, navrch u nás ještě proti tomu hraje fakt, ze se v tom blbě chodí na malou a blbě jezdí v autě
(ale ještě ji asi bude v případě potreby loňská a mimino má starou po ni)
jinak k tomu miminu mi přijde fakt tezky s tema dalsima detma o něm přestat mluvit jako o miminu, naše skoro dvouletý mimino si "mimi" i sama rika :-)
Potrefenáhusa no mladší a starší, ale to už je zabraný![]()
To auto a čůrání chápu, to u nás odpadá. Kluci teda mají i klasickou soupravu oteplováky a bunda, ale to jim šetřím na lyže, tak nechci, aby v tom sjížděli po břiše kopec s břečkou
Jako vytáhnu to párkrát za zimu obojí, ale zrovna loni docela sníh byl a to jejich řádění softchelky nedají, to by museli mít návleky a bunda sněžný pás. Hlavně tři děti a pak to ještě někomu posunu, tak mně to nebolí.
Karja moje dite sem asi chodi. To jinak neni mozny. Vysomrovala v rossmanu sadu zazehlovacich koralku. Rozlozila jsem ji to doma a ozvalo se "no tak to teda ne, ja nebudu delat zadny jendorozce ani srdicka, ja si to namaluju podle sebe! Jak si mohli myslet, ze je budu poslouchat?!" Tak si navrhla autoportret, bile plochy jsem ale musela samozrejme vyskladat ja ![]()

Karja moje dite sem asi chodi. To jinak neni mozny. Vysomrovala v rossmanu sadu zazehlovacich koralku. Rozlozila jsem ji to doma a ozvalo se "no tak to teda ne, ja nebudu delat zadny jendorozce ani srdicka, ja si to namaluju podle sebe! Jak si mohli myslet, ze je budu poslouchat?!" Tak si navrhla autoportret, bile plochy jsem ale musela samozrejme vyskladat ja ![]()

MPLee Ten autoportrét se vám moc povedl
a je 100x lepší než jednorožec, nebo srdíčko ![]()
MPLee Když to umí takhle pěkně navrhnout sama, tak má pravdu, že se s předlohama můžou jít vycpat. ![]()
MPLee To je hezky, to by h nezvládla takhle ani já;-)
Potrefenáhusa no co.. indiáni se plíží přepadnout vlak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.