Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 11:55

MPLee včera jsem nasla merino rukavice, co jswm koupila v létě v nějaký slevě....ale naše děti si to fakt nezaslouzej, ta mikina je ideál a na to max guma z Lidlu!!!!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:21

Muslik Dneska jsem koupila lístky na Ovečku betlémskou - loutkový představení od Damúzy, v prosinci hrají na Vyšehradě. Píšou od 4 let a je to na 3/4 hodiny, nebála bych se vzít i trochu mladší.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:21

Potrefenáhusa ja stihla 98,104 i 110, dokonce i kalhoty! Ale taky si vzdycky rikam, ze na ne kaslu venku se bavi stejne, jako vase 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:30

MPLee starší má tu 110 z loňska, vypadá, ze by mohla vydržet i příští rok a mladší má 92, ta taky bude asi ještě na dlouho. Ta mikina je vazne skvělá

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 13:40

Len to je prý moc hezké!

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:12

To mi připomíná, jak jsme jednou s dětmi byly na loutkovém představení, které bylo ale hrozně jako s takovými, jak to nazvat, fantaskní prvky? Nebo spíš bylo to až příliš umělecké, i pro mě jako pro dospělou natož pro dítě:-D To jsem uplně vytěsnila tento zážitek:-D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:12

Potrefenáhusanám právě teď 2,5 roku stačila 80 a 86 z akce před 2 roky. Ale už potřebujeme upgradovat. Myslim, že mám zase na 2-3 další roky vystaráno. Tenké merino mikiny a vesty jsem jim nechala ušít a taky větší. Ještě teda potřebuju ty sofshellky s berankem, ale tam se stsrsi zasekla a nechce ty svoje posunout brachovi a ja uz nevim, kde jsem je kupovala. Jinak bych koupila stejny, jen vetsi

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:19

MPLee já loni omylem koupila leginy s kozichem (asi warmkeeper se to jmenuje) a naše si to odmita i jen vyzkoušet, tak o tom ani neuvazuju, musej stačit normální zimní v mrazu s podvlikackama. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:49

MPLee Diky, jsem o litr lehci! Chytla jsem overal 80 a doufam, ze vydrzi na tuhle i dalsi zimu, vzhledem k tomu ze velikost 62 nosi mimino jeste ted skoro v roce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:53

Potrefenáhusa ty normální v pohodě stačí, ne? Aspoň v nám v Praze a vy tam taky nemáte úplně zimu, ne?

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 14:56

Evaeva Jj, vždyť jo 

kombinezu teplejší měla starší přesně jednou, tu už pořizovat nebudu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:07

Potrefenáhusa aha, tak to zas kluci potřebují, když nasněží, protože se v tom válí, to kalhoty do pasu neustojí. Ale většinou pod ní ani nic nedávám a mají jí třikrát za zimu. Aspoň vydrží všem třem (Akorát se chystám do sklepa pro zimní věci na mimino)

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:13

Evaeva no jako prave ze nasnezeno je tak dva dny, tak na to se mi nechce už kupovat speciální věc, navrch u nás ještě proti tomu hraje fakt, ze se v tom blbě chodí na malou a blbě jezdí v autě 

(ale ještě ji asi bude v případě potreby loňská a mimino má starou po ni) 

jinak k tomu miminu mi přijde fakt tezky s tema dalsima detma o něm přestat mluvit jako o miminu, naše skoro dvouletý mimino si "mimi" i sama rika :-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 15:23

Potrefenáhusa no mladší a starší, ale to už je zabraný

To auto a čůrání chápu, to u nás odpadá. Kluci teda mají i klasickou soupravu oteplováky a bunda, ale to jim šetřím na lyže, tak nechci, aby v tom sjížděli po břiše kopec s břečkou Jako vytáhnu to párkrát za zimu obojí, ale zrovna loni docela sníh byl a to jejich řádění softchelky nedají, to by museli mít návleky a bunda sněžný pás. Hlavně tři děti a pak to ještě někomu posunu, tak mně to nebolí.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:22

Karja moje dite sem asi chodi. To jinak neni mozny. Vysomrovala v rossmanu sadu zazehlovacich koralku. Rozlozila jsem ji to doma a ozvalo se "no tak to teda ne, ja nebudu delat zadny jendorozce ani srdicka, ja si to namaluju podle sebe! Jak si mohli myslet, ze je budu poslouchat?!" Tak si navrhla autoportret, bile plochy jsem ale musela samozrejme vyskladat ja

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:22

Karja moje dite sem asi chodi. To jinak neni mozny. Vysomrovala v rossmanu sadu zazehlovacich koralku. Rozlozila jsem ji to doma a ozvalo se "no tak to teda ne, ja nebudu delat zadny jendorozce ani srdicka, ja si to namaluju podle sebe! Jak si mohli myslet, ze je budu poslouchat?!" Tak si navrhla autoportret, bile plochy jsem ale musela samozrejme vyskladat ja

Offline Jimik
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:48

MPLee Ten autoportrét se vám moc povedl a je 100x lepší než jednorožec, nebo srdíčko

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 19:12

MPLee Když to umí takhle pěkně navrhnout sama, tak má pravdu, že se s předlohama můžou jít vycpat.

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 21:38

MPLee To je hezky, to by h nezvládla takhle ani já;-)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 21:54

Potrefenáhusa no co.. indiáni se plíží přepadnout vlak