Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 11:24

Máme letos poprvé v kroužku děti, které dosud nebyly v divadle. Je jim 7-8 let. Jsem si říkala, že bychom je do divadla vzali my, ale když tady čtu úvahy nad místama a jak kdo vydrží, tak začínám váhat a asi to nechám až na jaro, až je víc poznám a snad líp odhadnu, kdo to zvládne.

Jsem to vykládala kamarádce, učitelce ze školky, že letos poprvé máme děti, které nebyly nikdy v divadle. /Vždycky sem tam někdo nebyl, to považuju za normální/ A ona mi řekla. "To je ještě dobrý. Já mám letos poprvé v životě celou třídu dětí, kde ani jedni rodiče dětem nečtou!" Tak to mi spadla brada. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 11:55

notna já si myslím, že 7-8 let, vydrží každý dítě, pokud tam nejsou třeba dva lumpové, co se tam někde řežou furt společně. Vybrala bych klasicky nějakou činohru, kde se toho hodně děje:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:05

notna taky bych se nebála, vždyť chodí i školky. Ono je to jiné s rodiči.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:06

Evaeva mam dodnes pocit krivdy ze skladacich destniku, ktere jsme se segrou dostaly ve stejny den. Nejen ze mela zluty kostky a ja zeleny, ale ja jsem o ten destnik strasne dlouho prosila a ten mrnavej smrad vubec cekat nemusel!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:07

Karjatak koukni na fotky toho sálu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:08

Kokoska traumátko

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:09

Evaeva no koukám, moc nevykoukám, ale je to klasickej divadelní sál, já myslím, že tam to zvedlé bude;-). Tak to riskneme;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:11

Karja však jo. To můžeš mít nejlepší místa na nejlepší představení a budou otrávené a naopak 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:14

Karjataky takhle vsechno predem zkoumam a resim, a pak jsme nemocny a nikam nejdem. Tak bych to brala tak, ze pokud do toho divadla vubec dojdem, uz to bude uspech!

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:22

Co teď frčí u 8letých holek? Potřebovala bych maličkost k svátku pro neteř. Je teď hodně zaujatá psaním, ale nějaký zápisník/deníček už dostala.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:28

zelene.oko neviditelný fix?

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 12:43

zelene.oko Nějaké pěkné tužky nebo fixy, pastelky? Teď jsem kupovala dceři do advenťáku tužku se sobem, zvýrazňovače s kočičkama. Mají i hezké gumy, samolepky do deníčků.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 13:32

JankaM Neviditelný fix by ji, myslím, bavil velmi. Nejsem si ale jistá, zda v ČB koupím na první dobrou, sháním to na poslední chvíli.

notna Asi to tak nějak dopadne, zkusím Albi, na webu jsem viděla pár věcí, co by ji snad potěšily.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:12

zelene.oko V ČB je úžasné papírnictví Papír Plojhar. Objevila jsem ho náhodou a právě tam nakoupila pár kousků dceři do advenťáku.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:34

notna Ano, Plojhar mě taky napadl, ale měla jsem dojem, že tam moc "dětského" sortimentu nemají. Děkuji tedy za připomenutí, zajdu tam

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:34

notna no vieš, to sú tie Covidove deti. Tam proste máš niekoľkoročnú pauzu v chodeni do divadla. My s malým chodievame len cez leto na vonku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:36

letfenixa já mám taky covidový děti a v divadle jsme několikrát ročně. Aspoň jednou za rok jdou i se školou nebo školkou Zase bych neházela všechno na kovid, vždyť už je to několik let.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:59
Reakce na Kokoska:

Evaeva mam dodnes pocit krivdy ze skladacich destniku, ktere jsme se segrou dostaly ve stejny den. Nejen ze mela zluty kostky a ja zeleny, ale ja jsem o ten destnik strasne dlouho prosila a ten mrnavej smrad vubec cekat nemusel!

​Řekla bych, že tohle je dost časté traumátko starších sourozenců (taky jsem ta starší)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:00

Myrtila já jsem taky starší, ale traumátka mám jiné

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 15:13

Evaevanuž, ale pre nás divadlo znamená cestu do iného mesta. Takže v škôlke bol na jednom. Zo školy ešte nebol. A ani s nami rodičmi ešte nebol, okrem tých outdoorovych divadielok.