Děkuji za odkaz (bilingvni), pracovně využiju.
Cože, čokoláda, která se nerozdělí mezi nejméně 6 lidí? ![]()
Děkuji za odkaz (bilingvni), pracovně využiju.
Cože, čokoláda, která se nerozdělí mezi nejméně 6 lidí? ![]()
My jsme s rodiči objeli kus Evropy (tři týdny favoritem v Norsku jsem asi už vzpomínala), do Alp na lyže pravidelně, ale v kině jsme byli párkrát, v divadle asi víckrát (a na gymplu jsem měla předplatné). Ale třeba docela dlouho jsme neměli televizi.
Prázdniny jsme bývaly se ségrou měsíc u babičky (učitelka), dokonce jsme byli i na dovolených na horách. Akorát jednodenní výlety s našima jsme moc nepodnikali, pamatuju si teda výlet na Bouzov.
Naši jedou s klukama vždycky na týden o prázdninách. Jinak je hlídají doma, což klukům absolutně nevadí, resp. nejradši by byli bez dozoru ![]()
EvaevaTak teď co s tím co?:Dcontinuity Jo nároky s každou generaci rostou, já si právě říkala, když jsme se dneska vraceli z výletu, že mi to možná přijde super, ale děti jednou řeknou ,,jezdili jsme jen po hřištích, na trapný výlety vlakem, naši nas nikdy nevzali ani do hop arény, ani do mekáče, oslavy jsme měli jen rodinný, nikdy nám nepronajmuli koutek'':D
Tak už tu masti šach na telefóne ![]()
Karja obavam sa, že to tak bude. Aj sa mi zdá, že už mu nebudú stačiť naše malé denné výlety. Cez prázdniny chodíme aj na pobyty, ale dnes riešil počet hviezdičiek hotela ![]()
letfenixa Jejejej, no tak to nebudu teda dětem vůbec říkat něco s těma hvězdičkami:D
Karja no my jsme v tom formativním věku s dětma jezdili pod stan a na chalupu, kde "se žilo jako kdysi" (bez vody a elektřiny). doteď jezdí se skautem po všelijakých srubech. Věř tomu, že pak hvězdičky moc neřeší, jsou rádi na bufetovou snídani. Jakoukoliv. ![]()
Karja mne přijde, ze je dulezitej ten společně stravenej čas a pak už je to jedno, protože s rodicema nechtěj
Karja u nás je takový pořád pro děti. Pokazdy na jiný téma. Od bazénů (jak se čistí voda, zadrženi dechu, ježdění po tobohanu, ...), přes peníze, islám, vězení, kempování, ... Jedno z témat je hotely. Od tý doby hvězdičky řeší. ![]()
Karja kluci v hotelu nikdy nebyli (teda starší jo, asi v roce a půl)![]()
Ale nevím, jestli znáte ten díl Bluey, jak jedou na dovolenou do apartmánu. Tak u nás to vypadá přesně tak. Lítají po tom ubytování a prý Jé, tady je skříň a Koukej na ten záchod ![]()
Jo u nás děti taky byly poprvý a naposledy na dovolené:D..Náhodou takový videa, jeee tady je umyvadlo točí i moje kamarádka letuška;-).
continuity jo pak už je jen ,,jeee tady i teče voda,,
Karja na dovolené jezdíme, ale třeba ty bufetové snídaně. Oni vůbec neví, co by mohli mít ![]()
Právě jsme odvedli domů posledního kámoše a máme za sebou úspěšnou oslavu - 4 sedmi- až osmiletí, Viktor a jeden tříletý klučík. Všichni přežili, všichni si to užili, dort chutnal, dům stojí. Ale byla bych nejraději, kdyby po mně do pondělka nikdo nic nechtěl a nejlíp na mě ani nemluvil. ![]()
Pinot Noir
, ale hlavne že chalani si to užili. To su pre nich tie najlepšie zážitky
Pinot Noir perfektný popis ![]()
Všetko najlepšie Ríšovi!
Evaeva Lukasko nemá problém s bufetovymi stolami, teraz 3x raňajkoval gulicky s mliekom a jogurt ![]()
Pinot Noir risovi přejeme všechno nejlepší a gratuluju, zes to přežila!
letfenixa nepochybuju, že by snídali to samé. Ale to doma nemáme, sladké kuličky a ještě víc druhů ![]()
Dite si domluvilo první prespavacku u babičky, zvladly to skvele!
Potrefenáhusa ooooo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.