Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 09:11

Evaeva no čo ti budem, tata ho to naučil

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 10:59

Včera jsem byla večer pryč. Mimino zkusil dát spát muž bez večerního mlíka a usnul prý jako nic. Ale v noci mi to teda dal pěkně sežrat a vzbudil se tak 6x

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:11

Evaeva nevzdávej to. Chce to trénink. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:17

Makara nevím co? Tohle nebyl žádný plán, prostě to tak vyšlo. Teď budu zase k dispozici. Tohle dítě je celkem přísavka, ale zatím vyčkávám. Na jaro

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:20

Ja jsem byla vcera s klukama na hvezdarne, bylo to moc hezky. Planetarium pry bude otevrene az na jare, nejak se ta rekonstrukce zdrzela. Bohuzel v noci mladsimu vyletela teplota skoro na 39, z leku, co tu mam, pripadal pro dite v uvahu akorat mokrej hadr na hlavu. Ale ulevilo mu to a rano uz jen 37,5. Ale radsi jsem povolala rodice, vzdali jsme divadelko v Europarku. Snad se z toho chlapecek rychle oklepe. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:24

Janulik03 letfenixa Potrefenáhusa děkujeme!

Přemýšleli jsme, jak s oslavou, jestli zvolit nějakou tu dětskou kavárnu, koutek, jump park, atrakce, byly varianty od "žádná akce pro děti, jen rodina" až po "klidně celou třídu". Během roku jsme byli na několika oslavách, od laser game, přes dětský koutek, kavárnu až po venkovní akce, načerpali zkušenosti a nakonec zvolili variantu jen pár kámošů a doma, přes ten kravál to nakonec bylo moc fajn a klidně to zopakuju. 

Ze všech dětských oslav se mi nejvíc líbily narozeniny v tom místním ekocentru Prales, taková neorganizovaná pohoda, ale listopad těm venkovním akcím bohužel nenahrává. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:25

Kokoska kolik mu je? Můžeš mu dát paralen, akorát půlku (tj. 250mg) od šesti let cca, mladšímu jsem dávala ještě trochu míň. Můžou ten prášek klidně rozkousat a zapít.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Dite si domluvilo první prespavacku u babičky, zvladly to skvele!

​To je super!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:26

Pinot Noir v tom pralese to musí být fajn! Ten listopad, to znám

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:37

Evaeva měla to být podpora, že můžeš večer z domu častěji (pokud i to stojíš).

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:38

Evaeva ja tu mam aktualne jen modafen a aspirin. Koukala jsem na to v noci, aspirin se pro deti pri virozach pry nedoporucuje a modafen bych mu teda fakt nedavala. Priste mi k diteti i zdravemu proste pribalej nurofen nebo neco vhodneho. Jeste vecer byl cily, jak jsme sli domu, jeste se kluci honili. Padlo to na nej uplne znenadani.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:42

Kokoska aspirin nesmí vůbec, dobře jsi udělala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:45

Kokoska to určitě nemůže. Ten paralen většinou lidi mají, nemusí být dětský.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:47

Makara jasně, díky. Mně to nijak nevadí, ale jako kojí se na můj vkus často, to zase jo. Ale ten večer je prostě specifický, to i kluci potřebovali, i když jinak se kojili tak třikrát za 24h

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 11:52

Evaeva neco koupim pro pripad potreby. My to vetsinou resime, az kdyz na nas trhne, nejak me to nenapadlo.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 12:00

Kokoska Já bych si být tebou jedno balení koupila pro případ potřeby. Ty tam míváš děti častěji, ne?

Ale teda já jsem v tomhle radši předpřipravená, já domácí lékárničku doplňuju průběžně a děti vždycky balím i s nurofenem, fenistilem a papírkem, kde je napsané případné dávkování

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 12:28

Kokoska vždyť jo. Ono ty sirupy ani po otevření moc nevydrží, tak to nemá moc smysl. 

DruI já kluky balím s celou lékárničkou, když jedou někam dál, ale babičky bydlí tak blízko, že bysme tam s tím lékem klidně zašli

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 12:33

Ja dávam stále čipky, akurát to chcem skontrolovať, keďže už konečne aj pribral. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 13:00

letfenixa když si je nechá dát, tak je to nejšetrnější způsob pro zažívání.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 13:09

Evaeva vždy mu dám na výber, vždy si vyberie cipok.