Evaeva no čo ti budem, tata ho to naučil ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Včera jsem byla večer pryč. Mimino zkusil dát spát muž bez večerního mlíka a usnul prý jako nic. Ale v noci mi to teda dal pěkně sežrat a vzbudil se tak 6x![]()
Evaeva nevzdávej to. Chce to trénink.
Makara nevím co? Tohle nebyl žádný plán, prostě to tak vyšlo. Teď budu zase k dispozici. Tohle dítě je celkem přísavka, ale zatím vyčkávám. Na jaro ![]()
Ja jsem byla vcera s klukama na hvezdarne, bylo to moc hezky. Planetarium pry bude otevrene az na jare, nejak se ta rekonstrukce zdrzela. Bohuzel v noci mladsimu vyletela teplota skoro na 39, z leku, co tu mam, pripadal pro dite v uvahu akorat mokrej hadr na hlavu. Ale ulevilo mu to a rano uz jen 37,5. Ale radsi jsem povolala rodice, vzdali jsme divadelko v Europarku. Snad se z toho chlapecek rychle oklepe.
Janulik03 letfenixa Potrefenáhusa děkujeme!
Přemýšleli jsme, jak s oslavou, jestli zvolit nějakou tu dětskou kavárnu, koutek, jump park, atrakce, byly varianty od "žádná akce pro děti, jen rodina" až po "klidně celou třídu". Během roku jsme byli na několika oslavách, od laser game, přes dětský koutek, kavárnu až po venkovní akce, načerpali zkušenosti a nakonec zvolili variantu jen pár kámošů a doma, přes ten kravál to nakonec bylo moc fajn a klidně to zopakuju.
Ze všech dětských oslav se mi nejvíc líbily narozeniny v tom místním ekocentru Prales, taková neorganizovaná pohoda, ale listopad těm venkovním akcím bohužel nenahrává.
Kokoska kolik mu je? Můžeš mu dát paralen, akorát půlku (tj. 250mg) od šesti let cca, mladšímu jsem dávala ještě trochu míň. Můžou ten prášek klidně rozkousat a zapít.
Dite si domluvilo první prespavacku u babičky, zvladly to skvele!
To je super! ![]()
Pinot Noir v tom pralese to musí být fajn! Ten listopad, to znám ![]()
Evaeva měla to být podpora, že můžeš večer z domu častěji
(pokud i to stojíš).
Evaeva ja tu mam aktualne jen modafen a aspirin. Koukala jsem na to v noci, aspirin se pro deti pri virozach pry nedoporucuje a modafen bych mu teda fakt nedavala. Priste mi k diteti i zdravemu proste pribalej nurofen nebo neco vhodneho. Jeste vecer byl cily, jak jsme sli domu, jeste se kluci honili. Padlo to na nej uplne znenadani.
Kokoska aspirin nesmí vůbec, dobře jsi udělala.
Kokoska to určitě nemůže. Ten paralen většinou lidi mají, nemusí být dětský.
Makara jasně, díky. Mně to nijak nevadí, ale jako kojí se na můj vkus často, to zase jo. Ale ten večer je prostě specifický, to i kluci potřebovali, i když jinak se kojili tak třikrát za 24h
Evaeva neco koupim pro pripad potreby. My to vetsinou resime, az kdyz na nas trhne, nejak me to nenapadlo.
Kokoska Já bych si být tebou jedno balení koupila pro případ potřeby. Ty tam míváš děti častěji, ne?
Ale teda já jsem v tomhle radši předpřipravená, já domácí lékárničku doplňuju průběžně a děti vždycky balím i s nurofenem, fenistilem a papírkem, kde je napsané případné dávkování ![]()
Ja dávam stále čipky, akurát to chcem skontrolovať, keďže už konečne aj pribral.
letfenixa když si je nechá dát, tak je to nejšetrnější způsob pro zažívání.
Evaeva vždy mu dám na výber, vždy si vyberie cipok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.