letfenixa věřím! Já si totiž pamatuju, že já taky čípek preferovala. Takže jsem musela být už docela velká.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Speciálně brufeny na zažívání vadí mechanizmem účinku, jestli je to tableta, nějaká šetrnější tableta nebo čípek je téměř jedno.
Pinot Noir gratuluji R. k narozeninam a tobe k zvladnute oslave. Ta nase posledni byla tak divoka, ze i syn sam rikal, ze priste uz zadnou oslavu nechce. Tak doufam, ze nezmeni nazor (protoze jsme meli domluvu, ze desatyma narozeninama koncime, a tohle byly teprv devate).
continuity aha, já myslela, že to dráždí žaludek.
Gatita u nás se (zatím) žádná 10. oslava na přání oslavence nekonala. Loni změnil po pár týdnech názor, tak uvidíme. Neměl teda ani dort. Jen dárky. Jedna babička se ptala, co by si přál, až v den narozenin, takže tam třeba ještě něco dorazí. Zatím je to týden.
Žaludek to dráždí, ale jestli se to vstřebá v tlustém nebo tenkém střevě na tom zas tolik nezáleží. potlačuje zánět a ty zánětlivé působky jsou nějak důležité pro ochranu žaludeční sliznice před kyselinou.
Jinak je to samozřejmě výhodné v případě, že dítě nechce polykat nebo zvrací.
DruI lekarnicku mam doplnenou pro dospele, jen teda nemam vyber sesti leku na horecku. Dospely zvladne pockat, nez nekdo do te lekarny dojde, kdyz nefunguje to, co je doma. Deti si skoro vzdycky prinesly s sebou a za cely ty roky jsem to potrebovala krome dneska jednou. Zakon schvalnosti. Ja mam spis naplasti, dezinfekci, hemagel, ten fenistil taky, neco na alergie, na prujem i detskej, to bych zvladla. Holt prisla horecka.
Kokoska víš co, to je jasný. Kdyby bylo nejhůř, zajděte do nemocnice do nonstop lékárny.
Dítě se naučilo říkat "babi" nejroztomilejším tónem na světě ![]()
moora užívej si toho
Evaeva jo, manzel by byl jel. Ale po tech obkladech kolem pulnoci se dite zklidnilo a pak do rana uz spal celkem klidne. Odpoledne pry teplotu nemel a choval se jako zdrave dite.
Kokoska to je dobře! Člověka to vyděsí, ještě když jde o cizí.
Kokoska My máme naše rodiče daleko a zároveň hodně daleko od nonstop lékárny, tak jsem obě domácnosti vybavila sirupem Nurofen, a teď, jak starší roste, to doplním dětským tabletkovým paralenem - ten má dlouhou trvanlivost a docela velký rozptyl kg, kdy se dá použít. Zároveň ty Nurofeny si před exspirací stahuju domů, kde je ještě využiju, a k babičkám dávám zase nové s dlouhou exspirací.
Taky jsme ten Nurofen u nich potřebovali jenom jednou, samozřejmě v pátek v deset večer, to je tak vždycky, naštěstí jsme ho měli s sebou z domu. A od té doby máme i tu lahvičku u obou babiček.
Myrtila nebylo by jednodušší jim to vždycky zabalit? Aspoň já bych tu expiraci nezvládala hlídat
Ten nejmenší paralen chvíli nebyl, ale právě není problém dělit ten dospělý případně. Stejně od určité váhy děti berou dva ty malé, což je půlka velkého
A odložím si tu, nech zas kohosi nedrazdim dieťaťom v inom vlákne.
Tak môj otec sa sťažoval mame, že sa s ním malý nerozpráva! Ale to nie, že by ho ignoroval, on očakáva, že to dieťa s ním bude samo od seba konverzovat, pričom otec mu takmer nič nerozumie. A teraz sme tam boli, L.si vyrobil papierove lietadlo, dedo mu ho bez slova zobral a začal prerabat. A keď si ho L vzal späť a vrátil do pôvodného stavu, tak si od deda vyslúžil prívlastok drzý.
Evaeva No, ono to má exspiraci třeba 3 roky, mně tohle docela drží v hlavě, pamatuju si, do kdy to je, navíc když je koupím obě spolu, mají tu exspiraci stejnou, případně bych si to dala do kalendáře. My tam jezdíme cca 1x za 3 týdny, to bych musela tu lékárnu balit pokaždé, což se mi právě neosvědčilo, protože na to zapomínám. A obě domácnosti všechno ostatní v lékárničce mají, náplasti a tak, takže stačí zajistit jenom tu jednu lahvičku.
letfenixa hm, nemáš to s rodiči jednoduchý
Myrtila já mám v Excelu seznam a ten si tisknu, i když jedeme na chalupu. Protože jinak vždycky něco nemáme. Tam mám i tu lékárnu no. Za ty roky už je promakaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.