DruI Paní, na mě reagují vztekle hlavně ty matky a věřte mi, že jsem chtěla napsat jiné slovo. Osobně si myslím už dlouho, že nevadí co napíšu, ale že to píšu já. Jelikož tady vadí i moje haha. Ale nestěžuji si, já ten váš psychorozbor na moji adresu unesu, v opačném gardu o tom dost pochybuji a že by se toho našlo.
Vše o těhotenství a dětech
monis ale ne, akorát mladší si to většinou pouští samostatně. Ale poslední dny to chce pustit k hraní. Ty dva mi taky pijou krev a i další jiní dva
Ale ta Míša mi přišla hodně otravná, třeba ty Karol a Kvido se ještě s přimhouřenýma očima dají.
Kan omlouvám se, že se vměšuju, a nesedím si na klavesnici. Ale nebylo by možné, že by jsi protentokrát neměla poslední či nejposlednější slovo ?
Kan bodejť by na tebe nereagovaly vztekle, když do nich furt reješ. Nesouhlas se dá vyjádřit i jinak.
Kan Jako jsi v dětském vlákně. Dětské vlákno je tu proto, aby se sem koncentrovala dětská témata, protože pro spoustu lidí jsou otravná. Z toho důvodu jsou tu hlavně matky. Kdo si myslíš, že by tu na tebe měl reagovat? A jak sakra jejich mateřství souvisí s touhle debatou?
A jen tak osobně se přiznám, že mi tvůj styl vyjadřování taky úplně nesedí, ale beru to prostě jako daň za to, že se v psaném projevu určité vrstvy sdělení ztrácejí, takže si apriori nemyslím, že bys to ty myslela zle, takže většinou nereaguju.
DruI Paní, na mě reagují vztekle hlavně ty matky a věřte mi, že jsem chtěla napsat jiné slovo. Osobně si myslím už dlouho, že nevadí co napíšu, ale že to píšu já. Jelikož tady vadí i moje haha. Ale nestěžuji si, já ten váš psychorozbor na moji adresu unesu, v opačném gardu o tom dost pochybuji a že by se toho našlo.
Tohle je pro tebe úplně příznačné. Ta volba slov, ten tón, urážky a napadání byť ne přímým označením, natož třeba vulgárním, ale jasně rozpoznatelné. To, že to pochopíme, je věcí běžného porozumění textu. Není třeba pak tady hrát neviňátko. A opravdu není naší povinností všechno přecházet, takové opakované jednání ti opravdu neudělá dobrou vizitku.
Vytváříš tady opakovaně a jasně záměrně špatnou náladu. Nejde o to, že bys vyslovila nesouhlas, měla jiný návrh nebo řešení problému ve věci nějakého projednávaného tématu, jde ti jen o to osobně někoho zasáhnout, vysmát se, ponížit a debatu rozbít. Motivace k takovému jednání je mi fuk, ale je potřeba ukázat, že se tady velmi často, až většinou, chováš přímo toxicky.
dzizisketa pod to se můžu podepsat.
DruI hlavně je to zneužití toho, že v 99 % těchto protivných rýpnutí opravdu všichni mlčí a přejdou to, takže Kan a její věrná tleskánka olte mají pocit, jak nám to tu zas natřely. Občas to ale přeteče, no, a jak tu někdo psal, podle mě to není vůbec na škodu dát občas najevo, že je to fakt hrozně otravné.
hele, o co ti jde? Přestaň se do mě navážet a zameť si před vlastnim prahem. Já do nikoho nerýpám, na rozdíl od tebe.
dzizisketa Pinot Noir já s vámi naprosto souhlasím, ona tady dlouhodobě po každým jen plive a rejpe, pod záštitou rádoby vtipných příspěvků a když se konečně někdo ozve, tak je ještě za toho špatného. Fakt nechápu, jak se jí může ještě někdo zastávat
Hele a nevadí vám, že řešíte mě, když jste v dětském? :D
No konečně je v tomhle vlakne zábava. ![]()
![]()
dzizisketa taky podepisuju
Raduza a teď se sem pohrnou davy! ![]()
Škoda, že diskuze o "hrubkách" není v jazykovém vláknu, tam by podle mě patřila. Přiznávám, že mě vždy udeří do očí chyby ve shodě přísudku s podmětem a taky používané "si" místo "jsi" a "sem" místo jsem" a různé ty "aby jste" atd. Na druhou stranu je to jen spontánní diskuze a je to trochu "piš, jak slyšíš" . Daleko víc mi to vadí v knize, kterou si koupím za pár stovek a tam vidím ty chyby ve shodě přísudku s podmětem a další perly.
Co mi ale vadí, jsou fauly v diskuzi a překrucování. A také to, že některé diskutující mají ve zvyku to "otevřít dveře a plivnout" a pak zavřít, a "já nic, já muzikant" . A taky hodně aplikují doktrinu "já to mám takto, takže je to všeobecně platné", že, namátkou se mi vybaví Kan.
Peace!
Kan omlouvám se, že se vměšuju, a nesedím si na klavesnici. Ale nebylo by možné, že by jsi protentokrát neměla poslední či nejposlednější slovo ?
No já bych ráda, ale když mě někdo zmíní a na konci věty je otazník, co mám dělat? Nemusíš odpovídat. :D :D
No já bych ráda, ale když mě někdo zmíní a na konci věty je otazník, co mám dělat? Nemusíš odpovídat. :D :D
No, existuje také řečnická otázka...
Tabea je to možné, stejně kreslí už dva roky
A to chodil dva roky na výtvarku (ochotně a rád)
Anaj Ty poznáš v psaném projevu řečnickou otázku jak? Ptám se vážně.
Mnohdy ano - a zdvořilá žádost často na sebe bere podobu otázky ... často ve spojení s podmiňovacím způsobem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.