Vari to bude ono, kamaradka byla z neceho nadsena, ale vypadl mi nazev.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva vlastně asi chápu, když vidím, jak se chová mladší ![]()
Vari Na Chotouň měla dcera loni jezdit se školkou, ale slezl sníh a muselo se to zrušit :o( Ale otec jedné její kamarádky tam dělá instruktora a mluví o tom teda moc pěkně :o)
Gatita starší už by na běžky mohl, že bys jednou naopak nechala malého muži. Nebo je nechat jet samotné. To placání se pod vlekem je hrozný, zvlášť pokud je horší počasí nebo tam nic není. Vzpomínám si, jak vzal muž syna na Špičák (?) a já s mladší chodila okolo. Zima byla, šedo, nebylo tam kudy kam pořádně jít a stánek, na kterým jsem spoléhala, byl zavřený.
Evaeva starsimu je 9 a urcite by zvladnul se na na bezkach soupat, ale asi bych to nezvladla ja, resit, ze ho to nebavi a ze mu to nejde, kdyz ho neco nebavi, je to za trest. Je to teda hrozny, ale to radsi nejdu nikam![]()
Gatita dárky závidím!! Já jsem letos ještě nezačala. Syn si přeje herní konzoli a víra v Ježíška je zatím bezmezná, my ale konzoli moc domů nechceme. Já se ale bojím, že bude strašně zklamaný, tak pořád zvažujeme co s tím.
žluťásek 1)housličky!!!!!
2)srdíčko!
3)hvězdičku (se trpytkama, žlutou)
vcera pridala ještě cerveny auto...
žluťásekmy taky konzoli domu nechceme, zatim syn nema ani vlastni mobil a pristup na PC, pujcuje si muj. Asi zalezi, z jakeho duvodu to nechcete davat, a podle toho najit nejaky kompromis? My takhle nesplnili prani na narozeniny (chtel dalsi mega obri lego, 2 mesice pred Vanocema) a zklamani bylo strasne, i kdyz jsme synovi predem rikali, ze lego pro jednou vynechame. Uplne bych ten zazitek nechtela opakovat.
Gatita třeba by ho to chytlo, ségra to měla ráda od mala
žluťásek kluci si přejí auta na ovládání, co má bratranec. Mají takové trochu horší (ale ne že by špatně jezdily nebo tak) a venku je měli přesně třikrát. Takže auta za několik tisíc nedostanou. Taky si myslím, že budou zklamaní, ale fakt nevím, co s tím.
Potrefenáhusa to je náhodou dobrý, to se dá splnit ![]()
Potápačska baterka, potápačsky foťak, lego majkraft zima, svietniky na dlhé sviečky a vodné auto ?!
Uff, když se to tak čtu, tak jsem fakt ráda, že jsou ty moje děti už rozumné. Jednou jedinkrát jsem se rozhodla, že přání nevyplnim, protoze v osmi letech chtěla londýnský double-decker, tu obří krabici pro dospělé, to by tehdy ani neslozila. Dostala malý model a sklámání asi bylo, ale prošlo to. Napravili jsme to myslím před dvěma lety.
Teď uz je to celkem na pohodu, ač teda levné to nebyva. Hlavně tim, že toho moc nechtějí a co chtějí, na to příliš netlačí, tak mám větší ochotu do toho jít. Starší třeba řekla, že chce akorát vstupenky na festak a ani na tom nějak extra netrvá. Vzhledem k tomu, že neodmítla účast rodičů, tak asi do toho půjdem, ale bude to raketa.
continuity s těmi staršími je tohle určitě jednodušší, pokud zrovna nenarazíš na něco, že nutně potřebuje nejnovější iPhone ![]()
Já se snažím muže přesvědčit aspoň na nějaký ten mikrofon nebo přehrávač, musíme jim splnit aspoň něco. Ale je to taky blbost, vzhledem k tomu, kolik hluku nedělají i bez toho.
continuity Jo, s našima už je to taky asi lehčí. Chtějí jen pár věcí, třeba dražší, ale jsme na to celá rodina a mají v lednu narozeniny, tak se to nějak dá rozložit. Ale pozor, letos chtějí parfém.
Jako už tady s nějakýma levnýma experimentujou dost dlouho, v pokoji jim to "voní" hrozně hrozně (sami od sebe naštěstí ještě moc nesmrdí). A to jim je prosím 11 a 13! Potřebovali by spíš nějaký tuhý deodorant, když už. Protože, když se stříkají, tak to většinou přeženou a smrdí jak holičovy feny.
Moje dite si preje novou tkanicku k zimni cepici (utrhla se mu) a trojcipej satek na vazani zlomenin
muj tata ho totiz zahrnuje krabicema lega a podle me vubec nepochopil ze se da neco takovyho prat i k Vanocum. Takze dostane novou tkanicku a trojcipej satek a budeme vsichni spokojeny![]()
Kluci si do teď nepřáli nic konkrétního, že Ježíšek bude vědět. Bylo to lepší ![]()
brrr no pozor, parfem ma i nas sestilety, neco se spidermanem! Ale voni to docela hezky a on si asi moc casto nevzpomene, ze to ma pouzit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.