Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online černá káva
2131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:14

711990 To je miláček.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:15

Gatita dcera byla na běžkách poprvé loni na vlastní žádost a moc jí to bavilo, což jsme si teda nemysleli, protože je obecně opravdu dost líná. Šoupala se nadšeně ve stopě a já kolem ní bruslila.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:18

Jinak od Ježíška máme pro každou lego, knihu, předplatné čtyřlístek/Puntík a nějakého šíleného jednorožce, kterého si starší dcera strašně přeje. Já mám od loňska schovaneho jiného (interaktivního) pro mladší, loni mu to přišlo brzy a moc, tak starší vyplním její přání toho konkrétního...lze ho prý obarvovat a zase omejvat nebo co.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:29

Syn si přeje lego hotel, tak ho dostane, je to obří bedna, bude to hlavní dar. K tomu knížku a plyšáka. A od příbuzných další menší lega, nebo knížky. 
Větší oříšek je mimino, všichni se mě ptají, co pro něj, ale my toho máme strašně moc už po synovi, jenom těch hraček pro úplně nejmenší dítě tu mám 2 bedny, a pak další hromadu pro batole. A to už dostal první kupu, protože pár dní po narození měl svátek. Některé hračky už máme i víckrát (ty samé). Ani oblečení nepotřebujeme. Asi z pohledu toho staršího dítěte by bylo fajn, kdyby mimino něco dostalo, že na něj Ježíšek nezapomněl, ale když to vynásobím počtem příbuzných, vyjde mi z toho zase strašná hromada. 
Od nás dostane jedno kousátko a nějakou zrecyklovanou hračku po starším, vyřešili jsme tak i svátek, syn si samozřejmě nepamatoval, že toho cinkajícího oslíka původně měl na kočárku on

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:48

Myrtila nedá se jim to nějak rozmluvit, ze dvouměsíční mimino fakt od Ježíška nic nepotrebuje? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:51

Myrtila on mu každý samozřejmě chce něco koupit, ale loni všichni nějak seznali, že z toho nemá rozum a koupili na mojí žádost pleny a jiné praktické věci. Letos k narozeninám jsem chtěla příspěvek na sedačku a našla teda pár drobností, co ještě nemáme, přecejen už trochu rozum má. K Vánocům mám vymyšlené dárky společné pro všechny tři, ale to u vás připadá v úvahu až za rok spíš. Pak dostane výtvarné potřeby a motorku. Horší je to s těmi většími, protože jejich přání se moc neshodují s našimi představami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 12:53

Myrtila já dala miminu k narozeninám taky recyklovanou hračku, dokonce už podruhé recyklovanou, původně byla po ségře. To těch starších nešlo, tam hračky plynule přecházely nebo spíš byly rovnou sdílené. Já se jich teda ptala, jestli můžu, ale oni si to už taky nepamatovali. Přitom to bylo uschované tak rok Měla bych tu i něco k Vánocům, ale to se bojím udělat.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 13:53

Tak mladší byla dnes poprvé na lyžích. Vzhledem k její povaze jsem čekala válení se v závěji a házení s hůlkami, ale překvapila. Starší sourozenci holt táhnou dopředu

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 14:20

Nemáte prosím nápad na dárek pro 7mi letou divošku?? Mám několik společných dárků a knihy, ale chci dát jeden osobní a došly mi nápady. V legu se nevyznám. Budu ráda za jakýkoliv tip.

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 14:41

Potrefenáhusa nedá, takhle většina našeho příbuzenstva nefunguje. Navíc to musí být dar, jako opravdu dárek, když jsem vyrukovala s nějakým merino oblečením, že by se možná hodilo, tak to neprošlo, místo toho jsme dostali několik plyšáků, kousátek a podobně. (Které, než k tomu mimino doroste, zrasí starší dítě )

Evaeva vidíš, o plenky bych si mohla zkusit říct. Je teda minimální šance, že to vyjde, ale zkusit to můžu

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 14:52

marieu moje sedmiletá dcera si přeje tohle:

Jednorožec

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 15:11

marieu nějaký kostým? Moje sedmileté dítě to teď absolutně miluje, superhrdiny, zvířata, rytíře, bere cokoliv. 

Holčičí lego jsou řady Friends a moc hezký jsou kytky z edice Botanicals nebo Iconic, tam mají i všelijaký ptáčky. Sestavené to vypadá fakt pěkně, taková milá ozdoba do pokojíčku.

Offline dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 15:52

Dostala jsem volné lístky do Dinoparku, tak jsme šli s Rostíkovým spolužákem. Podařilo se mi je vyfotit ve chvíli, kdy se dinosauři rozeřvali a pohnuli se, a všichni tři se najednou ohlédli

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 16:37

marieu

Těžko radit, když to dítě neznám, ale ona sama nějaké přání nemá? Řídila bych se koníčky a tím, co jí baví. 

Když už si načala to lego, teď má ve Friends moc hezké věci. Podle toho co jí baví, určitě je vybereš. Pokud se ti s tím nechce hledat, teď na Alza slevy, myslím, že se fakt dá vybrat podle zájmu i peněženky. Na tohle dětské lego žádný speciální přehled nepotřebuješ. 

Jen do těch kytek bych nešla, hratelnost je malá, je to zamýšlené pro dospělé. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 16:40

marieu Já bych se taky řídila tím, co má ráda a co si přeje. Dopis Ježíškovi nepíšete?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:44

děkuju za tipy! Prostuduju to lego. Věřte, nebo ne- neumí aktuálně sesumírovat žádné kloudné přání. Vždycky vykřikne nějakou koninu, kterou do dalšího dne zapomíná. Dneska to byl kus umělého ledu na doma...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 19:09

marieu tak lego si dcera přeje Aquapark v městečku Heartlake, ale obecně lego aspoň u nás patří k nejlepším dárkům. Jde teda o Lego Friends, jak už bylo řečeno. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 19:49

marieuaktuálně je v nabídce i nemocnice

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 20:01

continuity ty kytky si nejvíc teď přeje moje sedmiletá neteř, proto je zmiňuju. 

Mně se loni povedl dárek se sadou ušij si kočičku. Filcové výřezy, výplň, všechen materiál byl součástí. Musela jsem mu teda trochu pomoct, sám to celé nedal

.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 20:02

Evaeva Muslik Mohučanka já budu za cvoka, ale starší stála na lyžích poprvé v necelých 2 letech ( je narozená na konci ledna, jezdila od prosince), tu zimu jezdila pravidelně, jen jsme to učili blbě na vodítku. Loni jsem zjistila jak na to a od listopadu jezdila na zahradě, když to šlo. V únoru už jezdila sama na pomě a dělá obloučky. Stejně tak se loni naučila před vánoci samostatně bez opory na ledních bruslích (na klasice, ne kačenkách)
Syn loni párkrát popojel pár metrů, teď mu jsou čerstvě dva a začíná se učit, myslím, že on letos bude jezdit na pásu a hodně mírných modrých, ale v pohdě sám. On ale v 19 měsících jezdil na inlinech Takzě asi dal i ty lední brusle... 

Ty plasťáky na boty jsme nikdy neměli, za mě to nemá moc smysl. Od postavení batolete na lyže očekávám, že si zvykne na těžkou botu a jiný bohyb v ní, že se nemusí bát skluzu a to je celý. 
Kdo chce super tipy jak na to, najděte si na ig profil Zabavnelyzovani

foto dneska - lyžaři 2 roky a skoro 4