Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29901 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 08:56
Reakce na Evaeva:

neumím si představit, že bych šla na celodenní výlet úplně sama. My vlastně asi chceme trávit čas s mužem spolu, akorát ty děti nám trochu limitují způsob toho trávení

​Přesně. Resp. představit si to umím, ale nijak po tom netoužím. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 09:25

Potrefenáhusajá to navíc i dělám. V tomhle mám muže zlatého. Dělíme se oba. Vlastně to navrhne nekdo pokaždé, když se neshodneme a kompromis je nemožný nebo nevyhovuje už vůbec nikomu. 

Naposled to takto dopadlo s nočním vyslapem na Teide. Muž chtěl, starší chtěla, já nesnáším výšky, mladší nechtěla. No v podstatě ideální stav.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 09:31

Potrefenáhusa já vůbec. Jako klidně bych šla bez dětí, ale úplně sama neSama klidně půjdu na výstavu, do kavárny, ale na výšlap ne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 09:34

Pinot Noir jojo, mně "překáží" ty děti

continuity my se shodneme a děti se do toho zatím dají napasovat. Lyže je baví oba, i ty pěší výlety, myslím. Akorát jsou ještě malí no. Muž by neměl problém mít děti na starost celý den, ale ani jeden netoužíme trávit tolik času o samotě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 09:36

Ginger to je teda dobrý! Syn jezdí červené, ideální je pro něj nějaká mírnější. Podle mě kolikrát jezdí rychleji než by odpovídalo jeho schopnostem, ale já bych sama za sebe jela rychleji. Jezdím poměrně svižně.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 09:49

Evaeva no nedavejte decku gps nebo jiny meric rychlosti na helmu.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 10:08

Evaevamy to máme uplně jinak a je to v pořádku. Já si neumím představit celou dovolenou trávit kompromisy a bez svého sportu. Na tůru po horách jdeme společně, ale s dětmi si nezaběhám, nezajezdím na kole, nezalyžuju... Ano, školní dítě sjede i černou sjezdovku a jezdí celý den, ale pořád ho musíš hlídat, přizpůsobovat pauzy a  tak. Ráda ro pro ně jeden den udělám, ale druhý si to pak chci užít sama. My si ale ani na kole s mužem nezajezdíme spolu. Pro něj je "odpolední projížďka" 100km a přijede domu fresh, mě stačí 30... Na běžkách to samé. Spolu můžeme tak ty lyže a skialpy a pěší tůry. Takže my si tím dělením zajistíme, že si dovolenou užijeme opravdu všichni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 10:20

MPLee jasný, já to chápu.

My sportujeme rádi, ale jsme rekreační sportovci, takže myslím, že až bude dětem okolo těch deseti, už nás "doběhnou". Ani to hlídání už nebude muset být tak žhavé jako teď, na sjezdovkách se prostě sejdeme až u lanovky. My v tomhle věku už taky tak fungovali. A když se jezdil jeden kopec, měli jsme úplně volné jízdy.

Ale jak píšu, ty děti bych klidně někam odložila Ale jít úplně sama není to, co chci. Na ty sjezdovky možná, ale to nám chybí třetí rodič, když děti chtějí taky lyžovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 10:21

Ginger měřič nedávám, ale tracking jo, abysme ho kdyžtak našli Mně by nevadila ta rychlost, ale ne vždy podle mě jede bezpečně, někdy ovládají lyže jeho. Už si ode mne pár přednášek vyslechl

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 12:03

Tak jsem to namrskala prakticky všechno! Dárky, myslím. Pro velkou světýlko k posteli "kapybara" (zjevně frčí mezi děckama), skládací nožík, batoh a čelovku do skauta, pro malou led podložku na malování a interaktivní sovu z Harryho Pottera. Pro obě pak stavebnici na elektrické obvody se zapojitelným radiem, různými led světýlky a pidi klávesama a zvažuju ještě velké puzzle od Djeco. Lego nechám k sedmým narozeninám na únor. Pro synovce pak stavebnici na pokusy s optikou a pro menšího stejnou podložku na malování.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 12:09

marieu co je to za stavebnice? Myslím tu optiku a elektřinu 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 12:20

marieu já bych zase potrebovala tip na světýlko s kapybarou

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 12:32

marieu mě zaujala led podložka na malování a vzpomněla jsem si na školu, kde se pod sklo dávala lampička, nebo za dne holt přes okno - říkali tomu skelní afinita. Tohle zní mnohem pohodlněji

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 12:41

Tady jsou linky:

Vědecká laboratoř odkaz je na eshop, kde je i video, koupila jsem levněji v rámci BF na mall.cz

Kapybara

Led podložka na kreslení eshop je dánský, kupovala jsem dvě, opět levnější v rámci BF.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:09

vsude frci vanoce, tak jsem si taky koupila darecek:-)

(kone ne, kabat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:23

marieu aha, google mi fakt vyhodil podsvicené podložky na obkreslování.. 

Laboratoř vypadá dobře.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:25

viktorka_od splavu kabát vypadá skvěle.

Doporučila bys nějaké rukavice? Mám to teda na venčení, ale nejlíp vychází jezdecké.

Offline Pinot Noir
29901 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:46

bublifuk marieu ta LED podložka bude asi totéž, co máme z Alzy pod názvem grafický tablet. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:47

bublifuk zatim mam obycejny z dekace, ale ke kabatu jsem si prihodila marnotratne jeste tyhle tak az prijdou dam vedet, jestli stoji za to

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:53

ja uz mam vianocne darceky pre deti v rodine tiez nakupene. syn uz od leta rozprava ako by chcel obrovsku krabicu hubelina, takze sme to vyriesili tak, ze sa nan cela rodina posklada, ale najvacsi podiel finance mame aj tak my ako rodicia. pre bratove deti som darceky konzultovala priamo s nim a dalsej neteri som kupila spolocensku hru kedze si ich velmi oblubila a tej najmladsej oblecenie.