jejku, a ja myslela ze jsem v nakupech![]()
Vše o těhotenství a dětech
Išli sme dnes hľadať sneh na sankovanie, našli sme, posankovali sa, vedľa bola dopr.znacka Pozor, medveď!
naobedovali sme sa v reštaurácii s ponukou divinovych hodov, mali sme bažanti vývar, poľovnícke ragu a špikovaneho diviaka. Vývaru zjedol dosť, a z druhého ochutna z obidvoch ![]()
letfenixa to zní jako prima den!
letfenixaTakže kluk bude ještě myslivec!
My jsme šli včera na procházku a děti norovaly. Ale doslova, šly dost napřed, protože to bylo v přírodě a najednou je vidím, jak jsou na čtyřech a hrabou se v zemi, v takovejch zbytcích sněhu...no takže louka rozrůstá od prasat, tam nějaká díra a ony se do ty díry dostavaly...no tak strčila jsem je do pračky div ne celý, měly od bahna i obličeje a všechno...
Dítě: "Jsou ty prsa těžký? To musí bejt nerfový tahat je celej den za sebou." ![]()
Tabea
Promiň, nevím sice, co je nerfovy, ale tahám taky celej den dost ![]()
Allysa nerfový bude překlad "nervig" (otravný).
Taky je taháš za sebou? ![]()
Karja
tvl úplně vidím, jak se ti moji nadšeně přidávají. Tuhle si k podobné aktivitě i mimino přineslo svůj klacíček![]()
Ale připomněla si mi, jak mladší žádal zakoupit prut a jít chytat. Tak mu říkám, že to není jen tak, že potřebuješ rybářský lístek, vysvětluju, že na to jsou zkoušky, jak pozná ty ryby. Tak prý v pohodě, pozná kapra a zlatou rybku ![]()
Kluci byli dneska lézt na stěně a instruktorka prý byla úplně nadšená ze staršího, nechtěla věřit, že to nikdy nedělal. Oba teda byli moc spokojení ![]()
Tabea No, bez podprsenky skoro jo ![]()
A překlad mě vůbec nenapadl, myslela jsem, že nerfový bude nějaký cool mladeznický slovo![]()
Dneska přišel domeček Bluey pro Šárku k Vánocům, ještě mám k tomu sadu osmi figurek, myslím, že se pod stromkem zblázní radostí. Oba ![]()
MPLee mate takovy hrozne pekny pristup k tem detem&sportovani. Z toho, co tu pises, na me vzdycky dychne takova pohoda, ze se ani nedivim, ze se vase deti domahaji lyzi a brusli, jakmile se postavi na nohy:) A to dělení je fajn. A to nejsem nijak zdatna (naopak bych rekla, ze na kole by me uz starsi syn asi strcil do kapsy), spis to kluky moc nebavi (hlavne toho jednoho) a my pak musime poslouchat ty narky a stiznosti 24/7 o dovolene. Tak jeden rodic posloucha ty litanie nekde u skakaciho hradu a druhej se jde kochat vyhlidkama do kraje.
Takže na dnešek máme naplánovaný očkováni a dite se po 3 měsících v kuse ve školce z plnyho zdravi probudi rano s horečkou 39,4? ![]()
dzizisketa a jakej to je domeček? My teď byli na návštěvě u příbuzných a holky tam měly velkej domeček schleich, malý dite si s tím hrálo asi 2 hodiny v kuse, tak tu ty domky obhlizim
Potrefenáhusa My máme ten domeček z Lidlu, jeho výhodou je, že je jakože takový hezký...Je to z nějaké dřevěné překližky, a není to hromada plastu. Tak na to mrkni, ani nebyl právě drahý a je dost velký, vejdou se před to dvě děti uplně v pohodě.
Na druhou stranu, je to jediná hračka s kteoru si ty děti téměř nehrajou, dcera měla období ve 2,5 letech a od té doby nic, ted ho mám v pracovně. Ale myslím, že je to typem produktu, ne tímto konkrétním domkem, když máme návštěvu taky k tomu hned děcka zasednou (cizí:D)
Karja jo, možná na návštěvě je to nejlepší :-)
my máme duplo domek a s tím si hrajou, strkaj tam panacky a schleichy, ale je nebere to stavení, tak to furt rozebiraj a já to pak musím znova postavit, když chci, aby to stalo
Potrefenáhusa Tak jako mohlo by to mít uspěch, mrkni na to, i ten nábytek v něm je takovej hezkej, bytelnej.
Karja teď o víkendu jsme byli u kamarádů, a tam mají obří jeřáb. A naše mala montyr v kvartyru se od něj za celý víkend nehla... a je mi jasné, že doma by stál nepovsimnut:D
tenhle, úplně základní když googlíš domeček Bluey, ale chytla jsem ho na nějakém jiném shopu se slevou
Já včera s Rostíkem stavěla Lego Technic buggynu, co dostal ke svátku (v dubnu!) a pořád zacláněla na stole rozpracovaná... a chytlo mě to tak, že bych chtěla ten obrovský jeřáb![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.