Suya jako loni, první rok ve školce, měla fakt 50% docházku, když počítám jen nemoci, letos je nemocná poprvy, malý dite teď taky od leta nic
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Mno, starsi dite chodi do instituce uz tretim rokem.. Tak asi ty imunoglukany ![]()
Potrefenáhusa Takze proste zazrak shury! U nas letos frekvence 2 tydny skolka, tyden doma, od zari
Já měla velký plány na dnešek. Chytla jsem ale od syna rýmu, on už je fit, mě to složilo a místo dárků jsem půl dopoledne prospala. Jedinej volnej den za měsíc ![]()
Suya no, kdybych počítala i dětskou skupinu, tak jsme na pátém roce ![]()
Evaeva Aha, takze za dva roky se muzu tesit rikas![]()
Suya
za tebe doufám, že dřív. Jednak do té ds chodil jen málo a pak to taky přeťal covid několikrát.
Suya hele u nas byl prvni rok hruza, druhej mi prisel dobrej a ted ten treti jsou to biblicky rany - nejdriv zanet kycle a ted svrab![]()
711990 já to chtěla zrovna napsat - že časem dost pominou ty různé soplovirózy, ale nastoupí víc takových těch hnusů z kontaktu - vši, roupi... Na svrab jsem nepomyslela! ![]()
Uf, svrab
Diky za perspektivu ale, u nas krome toho cernyho kasle jedem jen obyc rymu stokrat dokola, tak vlastne jeste dobry
![]()
roupy tady měli ještě i na základce ![]()
711990 moc pěkný!
711990 tak ještě vši a neštovice.
(Proti neštovicím je ale ockovanej, co?)
Přeju, ať jste zdraví a už nic nepřijde.
Tabea proti nestovicim je ockovanej, roupy jsme meli vloni(ano, MELI mnozne cislo) a vsi bych si rada schovala na pristi rok!!!!
Pinot Noir jo, je to krasnej vanocni darek
rozhodne budeme mit ted doma uklizeno![]()
711990 ještě jste u vás neměli spálu a impetigo
ty byly u nás ve školce, ale syn tam chodil tak málo, že je nestihl přinést. Spálu si pořídil až ve škole ![]()
žluťásek
fuj
Potrefenáhusa co mobil, kdybysme meli vanu, uz si ji jdu tim savem napustit![]()
711990 Já mám srandu ráda, ale z tohodle si snad ani nedělám prdel a nepřisadim si:-D.
U nás ve škole se vši objevují, co měsíc, zatím dobrý, uvidíme no, ale tak to beru jako takovou tu srandu, oproti všem ostatním déle trvajícím nemocem.
L. bol za 4 roky v škôlke chorý tak 90 %času. 1.rok školy tiež. Za 1.polrok vymeskal 114 h, za druhý rovných 200, tam ale mal aj ten úraz. Na konci júna bol na operácii mandli. A tento rok ešte kvôli chorobe nevymeskal. (Ťuk ťuk ťuk).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.