My jsme dneska zaspaly, to byla legrace, vstávaly jsme v 7:33, ale zvládla jsme odložit obě děti do institucí do 8:00:-D
Vše o těhotenství a dětech
https://www.facebook.com/share/p/teuQFggFQUpDwSV5/
Kdo by chtěl s dětma na slavnostní výjezd vánoční flotily tramvají
dzizisketa Ha, tu buggynu jsem pomáhala Ríšovi stavět před dvěma týdny.
Mě teda Lego baví dlouhodobě, ale Ríša mě k tomu málokdy pustí. Na narozeniny ale dostal kromě tohoto jednu sadu z řady Speed Champion, a v ní byla rovnou dvě auta! Takže postavil dva Mercedesy a buggynu už přenechal mně. ![]()
Karja
frajerka!!
Pinot Noir ty mercedesy si syn preje k Vanocum! Na seznamu mel "moderni vilu s kristalovym lustrem a dva mercedesy, nebo kdyz ne dva mercedesy, tak aspon ferrari". Nastesti se zde pohybujeme v rovine Lega, ne v realite.
Tyjo speed champions vypadá super! Rostíčka uhranula krabice classics s rozšířením na auta, tak k Vánocům dostane tu. V létě nám švagr pro něj dal krabici smíchaných dílků obyčejných, technic a city po jeho synovcích (lego friends si nechali pro Rostíkovy sestřenice, ty jiné lego než friends nebaví) a Rostíka to uhranulo, každou volnou chvíli z toho staví nějaká letadla, garáže, vozidla... ale jak to jsou mixlé dílky, bez nějakého skladu, žádné kompletní stavebnice tam asi ani není, tak to mě nebaví. Ale takhle ta buggyna, to byl fakt relax postavit.
Aranel A nebyla jsem zdaleka poslední, děti se tak jako ruznými cestami sbíhaly ke škole a zakončilo to SUV, které zastavilo prostě na chodníku uprostřed před vstupem školy...a to byla paní učitelka. A nechala i svítit světla. Prostě pondělí je těžký.
Gatita dzizisketa my těch Speed... už mám několik a ve skříni už jsou na Vánoce schované další dva. ![]()
Ale to je věc, která mu fakt udělá velikou radost, přeje si to a mně se to hrozně líbí. ![]()
dzizisketa přesně tak i u nás, Ríša v tom leží pořád, něco staví, předělává, vymýšlí pohyblivé modely... Ale mně to vůbec nejde, nemám pro to vůbec vlohy, nevím, po jakém dílku sáhnout. Zato mě baví stavět podle návodu.
Mně baví obojí, akorát nám do toho hází vidle mimino. Syn u malého lega preferuje ty návody, ale řekla bych, že zatím. Bez návodu pořád staví z dupla.
Karja jseš hustá! U nás bylo ráno taky nějaké horší. Vyráželi pozdě, ještě nesli vyhodit nějaké odpadky a muž se vracel s nějakými kartony, tak myslím, že ještě byla nějaká scéna u popelnic ![]()
Evaeva Radši bych si tyhle hustý akce odpustila:-D. Ale dcera ráno i nějak kašlala, což se jí moc nestává, ale něměla jsem čas to řešit, tak to s tím přispáním, což u ní není obvyklé, kdoví jak bude, jestli taky na ní něco neleze.
budu držet palce, já mám dost po prvním půl dni...ještě tady byl velkej plac : Já chci jet taky na očkováni!!!! když odjizdela mladší...

Potrefenáhusa No, já jsem byla minulý týden doma s tou mladší jeden den, když měla jen rýmu. Měla jsem od toho dne celkem vysoký očekávání, ale výsledek byl, že jsem uvařila oběd a uklidila kuchyn:D.
Karja tak já varim aspoň ten oběd
Potrefenáhusa Jako uklid spočíval - ten základní po obědě:-D
Potrefenáhusa Mne teda prijde naprosto uctyhodny chodit 3 mesice do skolky bez nemoci, koupim navod
Suya mne taky, navod nemám! A i teď vypadá zcela fit, ale to je asi Nurofen
Leju teda ten imunoglukan, ale to loni taky a bylo to zoufalý
Suya návod je promoření
Po třech letech jsme se letos dostali na zatím 3 zameškáné dny
. První rok byl starší doma víc než ve školce a to bez jakéhokoliv nadsázky. Mladší se naštěstí promořoval souběžně s ním.
Potrefenáhusa já mívám pro tyhle případy vždycky něco v mrazáku ![]()
Já měla taky velké plány na ty dva dny minulý týden, tak mám akorát těsto na perníčky v lednici![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.