Já vůbec nevím, o čem je řeč. ![]()
Ty elfy myslím.
Já vůbec nevím, o čem je řeč. ![]()
Ty elfy myslím.
Nemusím do 9. prosince do práce a to pak ještě budu tři dny ve Vídni, takže to půjde přežít s vyhlídkou nějakého punče. Takže reálně do kanclu do Vánoc ještě tak 3x ![]()
Akorát děti mají hlídat naši a ony si někde pořídily rýmu.
po asi sto letech se sem chystají. doufám, že se z toho vyhrabou alespoň tak, že je nenakazí nebo nevím co budu dělat. asi jim někde zaplatím hotel.
Pinot Noir Janulik03 skřítci s takovým provinilým poťouchlým výrazem, co je každý ráno dětem nachystáte jako překvapení, co kde vyvedli. Spousta těch nápadů je moc milých

Evaeva jasně, já večer stejně dělám milion jiných věcí a právě ani tu mouku nikde nesypu. Ale náročnost žertíků se asi bude muset stupňovat. Loni bylo vrcholem lyžování na roki toaleťáku ( ten se akorát namotal zpátky) a pomalování obličejů dětem (stejně se ráno opláchnou), takže nula úklidu. Spacák z ponožky nebo houpačka z plíny, bunkr z gauče a tak.... a kdyby bylo nejhůř, dá se někde nechat lístek s nápisem "dnes jsem neviditelný" ![]()
žluťásek tak to vidím poprvé v životě. Ale konečně chápu, proč jsou v omalovánkách, které dostal Viktor, na každé stránce takoví protivní panáci s blbým výrazem. ![]()
I ten obrázek s banány-mimoni tam je. ![]()
Evaeva Já třeba ty samostatné ukrajinské třídy, hlavně na začátku, docela chápu, prostě doufali, že je to jen dočasné....:-( A pokud se chceš vrátit, je jednodušší ty děti udržovat v ukrajinském prostředí.
Jinak ale musím říct, že děti se fakt učí rychle a pokud jim dá škola nějakou podporu, je to hned. Tady mezi expaty je to docela oblíbené téma, hodně dětí přijde a anglicky nemluví, od tuším pátého ročníku musí udělat pohovor, ale třeba syn ho dělal, navíc online a anglicky skoro nemluvil, ale učitelka řekla, že je kreativní a má velký potenciál a doporučila ho, navzdory jazyku. Dcera přišla na konci sedmé třídy, o plynném jazyku nemohla být řeč, první rok si všechno pro jistotu překládala, dokonce i eseje psala česky a proháněla google překladačem. Dnes spolu mluví jen anglicky. Mám pocit že až na high school už musí mít angličtinu na nějaké úrovni, jinak je nepřijmou.
U Číňanů často nemluví ani rodiče, u Japonců a Korejců často jen mizerně. Trvá to podle učitelů tak půl roku až rok než dítě úplně 100% zapadne, to se mi zdá dobrý poměr. A to tady není anglické prostředí, jako myslím mimo školu.
MPLee my už právě večer neděláme ideálně nic, maximálně doděláme svačinu a naložíme myčku, ale snažíme se všechno mít než jdou spát.
Mně přijde, že celkově je toho o vánocích moc, teď myslím i zážitků/činností pro děti. Že už by to ani nezvládli pojmout. Asi by měl přijít spíš v únoru, to má stejně u Santy volno ![]()
Garfie půl roku? To mi přijde hodně dobrý!
Evaeva mne takhle nase přišla loni uplne přehlcená tím adventním kalendářem
ja se priznam, ze jak je tu neustalej bordel, kzerej se marně snažím neustále zpracovat a hluk, tak je pro mne představa, jak tu k tomu jeste cokoliv pridavam, uplne neúnosná ![]()
No a sice tři měsíce ve školce v kuse bez ztráty kytičky, zato včera vyfasovala antibiotika, výsledky odběru a rentgenu plic budou dneska, doma minimálně 14 dni ![]()
Potrefenáhusa Ajaj, chudak, ted jede ta mycoplasma, co?
A tebe lituju taky, tohle jsme meli loni, tri tydny doma pred Vanocema, lehky ptsd mam... No ale zas jsem mela napeceny cukrovi![]()
Potrefenáhusa možná by ho u nás ani nenašli ![]()
Ty atb, to je mi líto. Těch zápalů plic a podobných chuťovek teď řádí hodně, se mi zdá.
Evaeva Jo, ale zase je třeba připomenout, že ty děti jsou ve škole od osmi do půl čtvrté každý den, to už je slušně intenzivní kurz.
Suya jo, mycoplasma do každé rodiny. Doktorka říkala, že je toho teď hrůza. Už to máme doufám za sebou.
Garfie to teda!
Potrefenáhusa No já bych možná angažovala elfa škodiče, co by každý den odnesl alespoň jednu hračku! Ale to by asi u dětí neprošlo ;o)
DruI jeste by mohl pres noc luxovat krámy na zemi
Potrefenáhusa No tak takovýho elfa bych si objednala taky! (Taky by mohl třeba třídit výkresy a ořezávat pastelky ;o)
žluťásek toho prvního měli v Tesku tak po různu v regálech s potravinama. Nakecaly jsme dcerou dětem, že skřítkové dávají pozor na zlobivé děti a pak to meldujou Ježíškovi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.