Garfie v sedmičke učím Ukrajinku, ktorá už vlani (to som ich neučila, bola som len zastupovať) rozprávala perfektne po slovensky a dokonca čítala lepšie ako 90% triedy.
Vše o těhotenství a dětech
Venkovní výtvarka

letfenixaSégra poslala na olympiádu z češtiny Ukrajince, normálně přišel v té první vlně. Dokonce píše i básničky.
Tak už má podle očekávání teplotu i malý dítě a začíná chrchlat, to bude dlouhej advent, už máme odkroucenej tejden a těším se, až si to trochu sedne a přestanou se prát a ječet, většinou se to zlepší po tom prvním společným tejdnu doma
dzizisketa Šárka je moc šikovná a obdivuju to čistý oblečení
Potrefenáhusa mne včera Lukasko rozprával, ako Zaru v piatok bolela hlava, aká je chorá, pani učiteľka sa jej pýtala, prečo ju mama nenechala doma, odpoveď bola, že ju nemala s kým nechať a že je chorý už aj Patrik, čo s ňou sedí (ten je teda doma) ![]()
Chystáte se někdo na hrad?
Evaeva my asi dnes odpoledne, potkáme se tam?
letfenixa když už neberou ohled na cizí děti, že aspoň nehledí na komfort svýho vlastního dítěte ![]()
žluťásek letfenixaVíte co, já chápu, že to někdy nejde, že to dítě je tak napůl, není poznat,jestli má lehkou virózu, nebo jestli na něj jde chřipka. To se leckdy nepozná. A někdy to fakt může být pro ty rodiče těžké, kam to dítě kde odlozit, ne vždy se dá vzít volno v některých zaměstnáních ve všechny dny. Některý rodičové jsou paka, ale většina je jich válcovaná z x stran.
Karja pokud už je vedle sedící Patrik taky nemocný, není Zara nastydlá první den. Je to bezohledný a je mi líto hlavně tý holčičky, že nemůže být v klidu doma v posteli.
žluťásek dneska určitě ne. Ale mají otevřeno i reprezentační prostory, akorát tam asi bude milión lidí. Pak napiš recenzi, ráda bych tam zašla, možná až o prázdninách klidně.
žluťásekJá nevím, já tam s nima nebyla ani jsem je nevysetrovala, klidně může být nemocný od jinud, klidně mohl být nemocný dřív (což dle toho příspěvku vlastne i vyplývá). Prostě mi přijde blbý to takto nějak více odsoudit na základě vyprávění spolužáka.
Holky teď na mně hrozně visí, řekla jsem jim, že jdu spát, sama, a udělala si kafe a zevrela se v ložnici. Tak čekají před dveřmi ložnice na chodbě až přijdu. A zkoušely různé věci, jak mě dostat. Nejsilnější bylo, když přišla starší, že mladší má asi klíště...velice důmyslné
Karja
ještě, že spíš a nemůžeš reagovat.
Karja nie, nebola chorá 1.deň.
letfenixa Tak to lituji všechny zúčastněné. Mám ale za to, že když je ve druhé třídě dítě viditelné nemocné, s teplotou a nebo velkým kašlem, tak se rodičům ještě volá? Nebo u nás to tak je, že to není tak přísne jak ve školce, ale rozhodně se to že strany učitelů nepřechází.
Karja No, já teď taky váhám, jak velký kašel je ještě vhodný pro školní docházku. Kdyby byla ve školce, tak jí nechám pár dní doma, ale školu se mi, vzhledem k tomu, že jí nic jinýho není, vynechávat nechce, protože to by taky mohla být doma ještě měsíc než jí to přejde.
Karja netuším, či triedna aj volala.
Na 2.stupni volám, keď za mnou dieťa príde, že mu nie je dobre. Keby mi chodilo viac dní po sebe viditeľne choré dieťa, tak píšem rodičom.
Já se nepamatuju, kromě jednoho případu v jeslích, když holčička byla úplně hotová se skelnýma očima, že bych tu někdy někoho slyšela stěžovat si na nachlazený děti v jeslích/školce/škole. Prostě v zimě jsou děti častějc nemocný, bere se to jako fakt, kterýmu se neunikne. Pokud nemají horečku nebo nejsou hotový, tak jsou v zařízení. Rodiče nemají možnost být pořád na nemocenské. Škola volá, pokud dítě řekne, že je mu zle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.