Garfie my máme absolutne zakázané podávať lieky, ale je pravda, že zdrav.sestru nemáme.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek No a mazat čím?
Nebo je to jedno?
Potrefenáhusa Weledy jsem tu měla nějaký vzoreček (běloba s heřmánkem), tak jsem to použila začerstva na sebe. Díky.
Aranel mne ta weleda přijde úplně zázračná, jakkoliv blbě vypadající podráždění pod plínou se po namazání přes noc vzdycky úplně zázračně zlepsilo.
Potrefenáhusa Brzo se uzdravte! Ty ukoly jsou fakt pěkné a je to tak akorát;-)
žluťásek to vypadá pěkně, díky za recenzi
Takže odpoledne bohatě stačí, že?
Aranel mně stačilo mazat čímkoliv neparfémovaným, takže nějaké obyč sensitive tělové mléko, asi z Rossmannu nebo DM. Po sprše jsem dávala na vlhkou kůži olej, nějakýod saloosu proti striim, tak jsem tím mazala všecko ![]()
Dnes třídní schůzky, resp. tripartity. Závěr třídní učitelky: učení mu jde, ale je to dacan. Závěr angličtinářky: angličtina mu jde bezkonkurenčně, ale je to hroznej dacan. Jak by řekl Johnny ze Zrádců, alespoň je konzistentní. ![]()
Pinot Noir hlavne ze mu to ide dobre. ![]()
Janulik03 no ale učitelka teda med kolem huby nemaže, když jmenovala jeho hříchy, nebylo mi příjemně ![]()
Pinot Noir pořád lepší než dítě spořádané a vzorné, avšak poněkud tupé!
Pinot Noir to je dobrý. Kdyby byl ještě hodný, to by byl až moc dokonalý ![]()
K synovi do školky chodí čtecí babička. Je jí asi 105 a k nám musí dopoledne, protože jindy nemá čas
Takže kromě čtení s dětmi vyrábí... Dneska pekli perníčky
Letos má syn tu školku za odměnu.
Pinot NoirHoď nám něco ze seznamu;-). Kluci musejí zlobit, ty hodní jsou podezřelí!!!
Evaeva K dceři teď chodí číst pohádky před spaním děti ze školy, pata a čtvrtá třída;D
Karja tak to nevím, jestli ve školce ocení
I když oni už čtou asi dobře v tomhle věku
Dnes jsem zpanikařila pod vlivem jednoho rozhovoru v rádiu s rodiči dítěte s dysfázií, že s Viktorem nic neděláme, dostatečně ho nerozvíjíme, nepracujeme s ním a celkově, že tu roste jak dříví v lese, a v tom záchvatu paniky se přihlásila do FB skupiny pro rodiče dětí s dysfázií. Přečetla jsem asi osm nejnovějších diskuzí, všechny se týkaly jednoho z projevů dysfázie - problémů s jídlem. Zdá se ostatně, že je to tam pomalu nejprobíranější téma. Pak už jsem měla chuť se rovnou zastřelit, protože všechny děti, nad jejichž jídelníčky se tam plakalo, jedí mnohonásobně více druhů potravin než Viktor, a když náhodou některé jí opravdu jen několik jídel, tak jsou to komplexní jídla typu těstoviny s boloňskou omáčkou, rohlík se šunkou a jablko, řízek a bramborová kaše... Tak jsem se zase odhlásila, zůstaneme hnít v nečinnosti a stravě sestávající z mouky a soli, já to nezvládám číst. ![]()
Evaeva No já nevím, musím se dcery zeptat, ale ona hned usne. Asi vyberou nějak ty nejlepší a kdo nechce nějak víc, tak nemusí. Já nevím, jakej to má smysl, jakože určitě to ty děti nějak obohatí, ale nevím moc jak...v té jedne třídě je jen jeden kluk a zbytek má jen spolužačky holky, tak ten prej prohlásil, že už toho má dost, i té společnosti i tech holčičích programů:D:D.
Pinot Noir No jak to popisujes, tak to by do té skupiny mohlo 8 děti z 10, to fakt není o čem. Viktor si k tomu dojde, stejně jako na všechno ostatní, co se tvářilo beznadějně a teď jde;-).
Karja například na sebe se spolužákem chrochtají přes celou třídu, pod záminkou cesty pro kapesník předvádí celé třídě, jak skáče žába (s dodatkem, že přece může, když má žábu ve jméně), místo, aby si pamatoval zadání, má v hlavě jen auta a sporťáky. V angličtině neustále mluví (sice k věci, ale neustále) a než se ostatní vymáčknou, řekne to radši za ně. Zatímco ostatní děti v angličtině musí povzbuzovat, aby víc mluvily, on je jediný, koho žádá, aby nemluvil tolik. ![]()
Radši si čti něco tady!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.