Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:11
Reakce na Karja:

Pinot Noir No jak to popisujes, tak to by do té skupiny mohlo 8 děti z 10, to fakt není o čem. Viktor si k tomu dojde, stejně jako na všechno ostatní, co se tvářilo beznadějně a teď jde;-). 

​Oni mají asi zase o dost těžší tu dysfázii samotnou, tam není, co závidět, tohle mě vlastně asi uklidnilo, že logopedie, neustálé opravování mluvení a odklad ZŠ je v našem případě asi to jediné, co je potřeba. Protože někteří absolvují tolik různých terapií, o většině jsem dnes slyšela poprvé. Ale ty debaty o jídle fakt nemůžu číst.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:13
Reakce na Pinot Noir:

Karja například na sebe se spolužákem chrochtají přes celou třídu, pod záminkou cesty pro kapesník předvádí celé třídě, jak skáče žába (s dodatkem, že přece může, když má žábu ve jméně), místo, aby si pamatoval zadání, má v hlavě jen auta a sporťáky. V angličtině neustále mluví (sice k věci, ale neustále) a než se ostatní vymáčknou, řekne to radši za ně. Zatímco ostatní děti v angličtině musí povzbuzovat, aby víc mluvily, on je jediný, koho žádá, aby nemluvil tolik.

Pinot NoirJežiš, ale to je vtipné, zvlášť když to není moje dítě:D úplně to vidím. Má v hlavě jen auta a sporťáky na místo zadání:D

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:14

Pinot Noir To chápu, že to hrozně mrzí. Ale stejně člověk nikdy neví, nakolik pomohla zrovna v tom jídle snaha rodičů a nakolik nějaké to dozrání...

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:36

Pinot Noir môžem k tomu len toľko, ze mame veeelmi podobnych synov, to pôjde, neboj .

Istú dobu som teda nechodila na rodičovské hromadné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2024 21:41

Pinot Noir no je to číslo, ale je to všechno takové dětské. (Myslím Ríšu) Jak by řekla jedna spřátelená maminka, je vidět, že se tam cítí dobře

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:10

Pinot Noir Klídek, naši dva jsou taky premianti v prospěchu i zlobení. To je vždycky takový stres, když učitel/ka začnou "a promluvit bych si chtěla s rodiči ....." I když tentokrát ze školy nevolali, aby se ubezpečili, jestli příjdu, tak jsem byla klidnější.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:14

brrr me vzdycky na rodicaku fascinovalo to uvodni Zase je vas tu malo!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:40

Pinot Noir ta tripartita je teda dobrá, máma se jednou vrátila z třídní schůzky a řekla mi, že chemikářka vešla do třídy a pravila: S nikým nemám problém, až na...je tu někdo od Mohučanky?

Dneska už se i na naší státní škole ty nepříjemné věci probírají beze svědků.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2024 22:42

Mohučanka my máme tripartity dvakrát ročně. Zatím máme za sebou jedny, přišlo mi fajn, že děti vedou k sebehodnocení. Naše paní učitelka teda hlavně chválí. 

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 01:27

Evaeva Školková babička je super!!!

Pinot NoirHa ha, to jsou náhodou roztomilý stížnosti, trochu mi to připomíná učitelku dcery, asi ve třetí třídě "ona si pořád tajně čte pod lavicí....jako mně to zase tak moc nevadí, stejně vždycky ví, kde jsme, ale když už si toho všimnou i spolužáci, tak jí tu knížku zabavit musím." Jak znám učitelky z okolí, tak se tím spíš baví. Ale chápu, potřebovala by sis promluvit s mojí tchýní, ta mě vždycky uklidní. Muž a jeho nejlepší kamarád byli výtržníci neskuteční, někdy se divím, že to všichni přežili. 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 07:08
Reakce na brrr:

I když tentokrát ze školy nevolali, aby se ubezpečili, jestli příjdu, tak jsem byla klidnější.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:20

Pinot Noir jezis my sdilime starší dítě

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:21
Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:27

Aby nedošlo k mýlce, on teda premiant nebude, kromě té angličtiny, která mu jde fakt úplně sama (beztak to má z YouTubu, který mají ostatní děti zakázaný). Třeba matematika by mu i šla, ale on obvykle počítá úplně něco jiného, než na co se ptali. Učitelka ho sice chválila, že hezky čte, ale já mám dojem, že to sice hezky odříká, ale podstata sdělení se přes tu hradbu Mustangů a Lamborghini nedostane do místa určení. Budeme se muset asi začít věnovat porozumění textu. Někdy rovnou zcela bezelstně přizná, že mu vizuálně připadal ten příklad jako ten, který dělali včera, tak zadání ani nečetl a rovnou počítal. Ale jaksi něco úplně jiného, že.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:47

Pinot Noir to ma starsi vnuk taky, blbe si precte nebo nedocte zadani, je takovy hrhr, aby to mel za sebou.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 08:57

Pinot Noir To je jen taková dětská nepozornost a roztěkanost, to si myslím, se časem zlepší. Podle mě jsou v první/druhé třídě vypovídající jiné ukazetele;-)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:19

Karja moje děti už ve čtvrté a páté třídě normálně plynule četly, to se snaž už i očekává? Starší má i odjakživa poměrně slušný přednes, pokud si to předem trochu nacvičí, vůbec to nemusí být blbě. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:27

continuity

My teď měli třídní schůzky, dcera je v páté,  a učitelka z češtiny si tedy servítky vůbec nebrala. jsou to deti v obdobi covidu v prvni a druhe tride a ty deti neumi plynule cist. Slabikuji, zadrhavaji. No docela hruza. Hrozne se to na nich podepsalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:34

Pinot Noir moje děti YouTube zakázaný nemají, ale na aj to moc vliv nemá. Kromě toho, že mladší umí říct čokoláda

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 09:42

Pinot Noir tohle mají téměř všechny děti, že to radši nečtou a domýšlejí si. To si sedne.