Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:55

Zuzuli kup hrozno.

U nás teda závitky nebývají a vždycky zmizí kompletně všechno do poslední arašídové křupky a opatlaného lineckého

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:55

Zuzuli u nás je besídka bez občerstvení, ale máme dodat cukroví na nadílku, ta je příští týden. Na mě je s cukrovím taky brzo, a přesně, budou ho tam hromady. Pošlu po Viktorovi pytel biosaurů a čus, on stejně nic nejí, nějak necítím povinnost dodávat tam cokoliv víc.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 12:58

Zuzuli já jsem to letos vyřešila trsem malých banánů a hroznovým vínem. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:17

Zuzuli my mame nastesti pristi tyden. Asi upecu slane syrove pecivo, ve tvaru zviratek. Nejsem zdatna v peceni, ale po tomhle se zatim vzdy a vsude jen zaprasilo. Ale s logistikou taky nevim, besidka zacina uderem konce me pracovni doby. Tak jestli to vylozit rano nebo se s tim tahnout do prace...ale syn ma porad 39 horecky, tak mozna prijdeme i o tuhle besidku. Uz je celkem jasne ze ted prijde o logopedii, dovadlo, Mikulase ve skolce. Mikulase mistniho (venku) snad dame aspon na pul hodiny, pod antipyretiky. To uz bych asi obrecela i ja. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:17

Zuzulibuďto bych donesla už zmíněné hrozno nebo maximálně nějaké slané tyčky z listového těsta. Máme besidku příští týden a na cukroví taky nejsem nijak naladěná.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:21

Jos nase dítě bere do soboty atb, uz jsme doma druhej tejden, je blbě i mne, uz je to trochu zoufalství 

v pondeli ma kontrolu, v utery po 3 mesicich logopedii, besídku maj ve středu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:52

Jos u nás by nebyl problém to nechat v synově skříňce nebo rovnou v kuchyni.

My máme letos místo besídky zdobení stromku pro zvířátka, cukroví máme brát jen symbolicky, takže naše neozdobené perníčky budou tak akorát. K tomu prý čaj do termosky a baterku Já jsem spokojená.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:55

Potrefenáhusa drzim palce, at aspon neco stihnete. Syn je nemocny ´az ´ od nedele a uprimne uz mi to tu leze na mozek. Dokonce jsem i umyla nejaka okna. Logopedie mi bylo lito nejvic. 

Jenze jsem taky zrusila dve schuzky s kamaradkami, ktere jsem nevidela veky, zatimco muz ma nerusene dnes i vecirek a v sobotu hon. Taky uz jsem jecela, na nej  Dalsi tyden uz bych asi neprezila. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 13:59

Potrefenáhusa u nás to dopadlo tak, ze dite se z toho po dvou atb vyhrabalo a je uz ok a ja jako pecujuci osoba se z toho hrabu uz treti tyden akorat jsem od praktika volne presla na ORL. Uz jsem tak mesic nebyla venku byl nez hodinu a je to nekonecny. Loni jsme o adventu meli dvoje nestovice a letos tenhle hnus...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:01

Jos ty jo, to se nedivím. Aspoň na ty večerní akce by si se utrhnout mohla. Jinak to fakt hrozně leze na mozek. Ještě když tam máš jen jedno dítě.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:04

Jos Lukasko za 4 roky škôlky nezažil Mikuláša, ani mestského, ani žiadneho teraz máme v piatok vian.trhy, zajtra je Mikuláš v CVČ,  trochu sopli, tak som zvedavá, či to zvladne zažiť tento rok. 

Ja idem zajtra na ORL, pretože v podstate 6 týždňov som mala zápal dutín. Či mi čosi nájdu. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:16

Jos ja bych ji do ty skolky zejtra nevim, jestli poslala, loni jsem neposlala a byla jsem rada, meli tam docela strašlivý čerty, co promazávali deti uhlím, na fotce trida brečících nejmenších dětí....to tam teda byla 3 mesice a byla jsem rada, ze tam chodi rada, letos teda uz je otrlá, ale stejne 

my tu mame takovou měkkou verzi na radnici pod dohledem rodičů, starosta jako Mikuláš vlídně promlouvá, peklo a čerti jsou fakultativně ve sklepení, tam chodíme rádi 
monis to zní pekelně ...ja se hodně bála zápalu plic, a ten naštěstí nema

Jinak ja umyla v nedeli okna a k ničemu to neni, priste to nalepíme rovnou na špinavý 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:29
Reakce na Evaeva:

Ještě když tam máš jen jedno dítě.

​tohle mě vždycky rozesměje (zoufalým smíchem)

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:29

Potrefenáhusa to okno

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:32

Diky za tipy, hrozno a slane susenky zni fajn

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:37

monis ježiš, to zní teda strašlivě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:42

Potrefenáhusa mně být celý den doma s jedním dítětem, ještě když nemůžeš ven, fakt vyčerpává. Jak se ten den táhne. S více je to sice v něčem náročnější, ale utíká to rozhodně líp. I se teda líp zábaví, jak doma, tam venku (když už můžou ven). Takový to, když se nasnídáme, uklidíme kuchyň, dáme prát prádlo a ono je teprve devět a dítě jde spát ve 12 nebo taky až v osm večer

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:44

Potrefenáhusa k nám do školky čerti nesmí. Okna budeme zdobit neumytá, zvládla jsem jen jedno. Akorát bych asi měla omýt ty loňské čáranice

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:45

Evaeva jo jenze ja taky celkem chrchlam. A jedna kamaradka ma takove nachylnejsi male dite. Nechces nakazit. A druha potrebuje sraz hned po praci, dojizdi 50km. Takze kdyz chlap se vrati nejdriv v pet, spis dele...letfenixa to mi ani nepis . Kazdopadne neplanuju uz nic a jak bude nekdy zdravy a my taky, tak jedeme aspon do Zitavy. 
Potrefenáhusa to okno vypada pardon jako nase dvere na terasu. Ale zvenci! Jak tam maji psi ty cumaky. Ty tri dalsi zustaly ciste a tri mi jeste zbyvaji. A to mluvim jen o obyvaku. Zbytek domu neresim. Padesat jich myt nebudu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 14:46

Jos tak to jo, no je to na pytel.