Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 17:38
Reakce na Gatita:

Pinot Noir mne se to takhle tahlo na prvni materske. Vstavali jsme v pet rano a v devet uz jsme byli doma z prochazky a meli jsme za sebou ctyri hodiny kriku. To jsem taky cumela, jak to, ze je teprv devet rano

​Ježíš, to je jak kdysi u nás, to jsem už milosrdně vytěsnila Moc moc doufám, že s mladším mě nečeká další kolo. Říkala jsem tomu, že tou dobou už za sebou mám jeden celý běžný den - a tak jsem se i cítila. 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 17:54

Alexstrasza já teda souhlasím s Mohučanka že na Mikuláše je v centru šílenství, co bych si s miminem odpustila.

Ale menší koutek máme v Městské knihovně na Mariánském náměstí, jeden s knížkami a pak druhý za prosklenými dveřmi, tam jsou hračky, kuchyňka, Duplo...

Offline Alexstrasza
15 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 19:08

Mohučanka dekuju za upozornění, vubec mi nedošlo, že je Mikuláš. Termín přehodnotím, ale i tak se mi tipy hodí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:19

Mohučanka moje první batole dopoledne většinou prospalo a ven jsme vyráželi až odpoledne, to se do návratu muže pak už dalo překlepat. Ale obecně mi ty zimní dny moc neutíkají.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:25
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:33

Evaeva mně čas obecně utíká hodně rychle, až na dvě výjimky. První je, když čekám v mínus deseti někde na vídeholci na autobus, a druhá, když nemůžeme ven a musím si doma hrát s dítětem. To se  mi vleče úplně neskutečně.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:48

Musím to tu zaznamenať ako do archívu: Lukáško si na večeru vypýtal prazenicu BEZ CIBULE a zjedol ju! Čiže vajíčko

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 20:52

Zina no právě. Když je jich víc, tak se aspoň trochu zabaví společně. Nebo se já zábavím řešením sporů, v tom horším případě

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:17

PotrefenáhusaJá jsem to měla přesně jako ty dny se vlekly a kolikrát jsem hypnotizovala hodiny fakt jako, kdy bude vecer nebo nějaký milník. A sranda je, že jsem si několikrát nějak v hlavě myslela na Pinot Noirže ona to tak nemá. Myslím, že je to tím, že její kluci jsou prostě jiní, jsou nároční jinak, ale dá se s nimi asi něco vždycky dělat, ale ty naše holky, jak člověku visely(a někomu ještě visí) na nohou, významnou část času nespokojené prorvaly tak s nimi se žádné významné domací činnosti dělat nedaly a člověk hypnotizoval čas, kdy budou spát nebo přijde táta z roboty a bude mít člověk chvíli klid!:D

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:21

Myrtilaa treba to budete mit uplne na pohodu! Prvni materska byla narocna, syn spatne spal a hodne brecel, ale jako vazne porad! Hodne se trapil. Druha materska byla dovolena, mensi syn spal porad a pokud byl zrovna vzhuru, byl happy. Prvnich 18 mesicu jsem o nem nevedela. Jakoze jsem treba jela autem a najednou ve mne hrklo, ze jsem dite zapomnela doma, protoze v aute bylo ticho. Znam hodne lidi, co to meli podobne;) 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:46

Karja jo, tos vystihla úplně přesně 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:52

Karja je to tak, klukům často stačí tu činnost nějak rozjet a oni už pokračují sami, sice strávím čas třeba výrobou něčeho z krabic, ale pak už si s tím vydrží chvíli hrát. Nebo přestěhuju v pokoji postele a skříňku a Ríša pak dvě hodiny vytváří výstavku, nástěnku, dekoruje... a malej kolem něj nějak oxiduje a mám klid. Takové to visení na mně vůbec neznám, resp. skončilo to s miminím věkem. Jenomže to má právě zase tu stinnou stránku, že na sebe nakládám víc činností, plánů a úkolů, protože mám přece volno... No a vždycky si jich naložím samozřejmě víc, než je reálné udělat. No a když náhodou někdy všechno plánované stihnu, tak mi hned bleskne hlavou, hele, už deset minut nemáš co dělat, pozvi někoho na víkend! A už to jede: ukliď terasu, zahradu, vyper a zneviditelni prádlo, o víkendu na to nebude čas a dělalo by to tu bordel, upeč bábovku, a hele, čím se blejsknu? Tak paštiku a domácí housky jsem dlouho nedělala, a maj' děcka, skoč pro nějaký bublifuky... Takových deset minut volna mě obvykle přijde pěkně draho!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:54

Karja mně už pak u nohy neviseli, když tu byli oba, ale mají fakt čuch na jakoukoliv pro ně zajímavou činnost. Což je třeba i mytí vany nebo vytírání. A jako když si hrají, fakt se snažím, aby to tak zůstalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 21:57

Pinot Noir to je i tvým nastavením U nás už sice časy dlouhého společného hraní asi skončily, ale pokud jsem ten den udělala víc než běžnou údržbu domácnosti, považovala jsem to fakt za úspěch. Žádné velké plány prostě

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:01

Pinot NoirJá to chápu, já to taky takhle delavam, když mám volno:D. Pak mám rozvareny tři jídla, ale jsem unavená jako blázen...

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:03
Reakce na Myrtila:

​Ježíš, to je jak kdysi u nás, to jsem už milosrdně vytěsnila Moc moc doufám, že s mladším mě nečeká další kolo. Říkala jsem tomu, že tou dobou už za sebou mám jeden celý běžný den - a tak jsem se i cítila. 

​Víš co je ale nejhorší nebo nejlepší?. Že i když to bude stejný, tak to zvládneš:D:D Strašný:D

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:09
Reakce na Karja:

​Víš co je ale nejhorší nebo nejlepší?. Že i když to bude stejný, tak to zvládneš:D:D Strašný:D

​ja jeste chtela upustit moudro, ze i kdyby to bylo znovu narocne, tak je to jen prechodne obdobi:) 15 let nebo tak nejak:) 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:13

GatitaNěkdo se zmátořil dřív:D S našima holkama je to už mnohem lepší, babička má takovou slavnou hlášku, jak je malamala skvělá a přitom to byla takovej parchant:D. Mi ji nechtěly přijmout ani do školky učitelky, jak ji znaly a teď je vypravěč na besídce:D:DTakhle to dotáhla a vyhrabala se z toho:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:14

Gatita nebo kratší přechodné období k jinému přechodnému období

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 04. prosince 2024 22:15

Karja Pinot Noir nemám už malé deti, len tie plány, akurát mam pocit ze som nejaká spomalená, vsetko mi trvá akosi dlhšie a tiež začínam byť viac benevolentna k nedostatkom. Asi bude treba znížiť latku. Alebo zrýchliť