Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 15:45

Evaeva mně hlavně přijde, že dobře tvarovaný batoh je pocitově lehčí, jak se ta váha správně rozloží. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 15:47

žluťásek Jako asi jo, já mám takovej hadráček ze zalanda a už si pak po chvilce snažim nějak zavázat na ta bedra. Holky měly doted ty decathlon baothy a to je prostě nic, to neváží nic,

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 15:48

Karja mňa hlavne ničí to ranné vstávanie. A keď zaspím s ním, zobudím sa tak okolo 2, potom mám bdele okno a keď zaspím, tak chcem spať a nie skoro vstávať

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 15:53

letfenixa jojojo, Ono je lepší s nimi neusínat no:D,

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 16:00

Karja ja naopak diky tomu prezivam, ale nase chodej spat v 10

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 16:11

Potrefenáhusa no jasně, myslím v ten brzký čas. V 10, v pul 11 taky jsme měli období a už jsem taky šla vypravená spát. 

Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 16:16

Karja maly dite na me tuhle jeste mrkalo pred 11 a vstavalo na posteli, ale u ni to nastesti vetsinou netrvá nijak dlouho, většinou 5 minut max. Děsím se chvíle, kdy jim budu muset večer cist něco ja, protoze jakmile se položím do vodorovný polohy, během pár minut nejsem schopna uz ani cist 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 16:20
Reakce na Myrtila:

prostě nějaké věci neřeším, nebo do nich nerýpu, když fungujou, protože to je zbytečně vydaná energie a výsledek tomu neodpovídá.  

​Tak takhle bych shrnula svoje rodičovství. Ale holt to některé lidi dráždí, že se nevysiluju na věcech, které jim připadají důležité ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2024 16:54

Potrefenáhusa my čteme vsedě. Ale tady u toho nikdy nikdo neusnul, má to sloužit ke zklidnění, ale není to tak dávno, kdy u toho mladší hrozně řádil. Teď řádí mimino

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 17:33
Reakce na Evaeva:

Myrtila neboj, na lepší se rychle zvyká

​No, občas mě napadne, jestli to dítě taky přestane spát, tak jestli tu změnu k horšímu přežiju

DruI No, to je takové defaultní nastavení mojí mamky, všechno musí být v každém okamžiku perfektní, a zároveň ona moc dobře ví, jak má to perfektní vypadat a nebojí se to dát najevo Zatímco mně je dost věcí prostě víceméně jedno, nebo to nechám nějak plynout a ono z toho něco vyleze. Nejen v mateřství Dost v tomhle proti sobě narážíme.  

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 17:59

Tak Lukáško má v 8 rokoch prvýkrát zážitok z Mikuláša (a anjela a čerta), pred CVČ. Vypil punč, zjedol palacinku, dostal pernicky, spieval s ostatnými  a tlieskal

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 18:23

letfenixa No, mně přišly během dne fotky video z Mikuláše ve škole, dcera nikde, pak jen na nějaké společné, a pak v náručí učitelky jak brečí, bylo mi ji fakt líto. Prý se schovávala v tělocvičně a pak šla k nějakým páťačkám, kde hodně brečela než ji objevila paní ucitelka. A to musím říct, že ti čerti byli v pohodě, jen jeden měl tu gumovou masku to se úplně nehodí asi. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 18:52

monis Zuzuli Pinot Noir a spí ti vaši školkáči ve školce, nebo jedou durch?

Mně jednou líčil náš trenér z karate (jedno dítě tehdy asi 2 r), jak nad nima bydlí neschopná matka, protože jí školkový dítě v 9 večer ještě skáče po bytě. No snažila jsem se mu to vysvětlit...

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:02

Tabea nespí, ale Viktorovi je už pět a půl. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:06

Já se přiznám, že jsem ráda, že muž nepřišel s nápadem jet o Vánocích k jeho rodičům. Jsem tam jak na jehlách, protože pokaždý se ukáže, jak jsou ty děti špatně vychovaný. A vzhledem k tomu, že jsem s nima 99% času sama, tak si to beru dost osobně. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:16

Karja Mladší měl před mikulášem asi trochu strach, protože dneska v půlce cesty do školky prohlásil, že chce domů, tak jsme se teda obrátili, že nebudu dítě stresovat, když to není potřeba a než jsme došli domů, tak se rozhodl, že vlastně do té školky chce a tak jsme šli zase zpátky a po návratu domů tvrdil, že se vůbec ničeho nebál

No ale teda chudák starší ve škole po tělocviku brečela, že jí bolí ucho, tak mi učitelka volala ať si pro ni přijdu, čímž jsem získala dítě, které vydrželo hodinu brečet, že nechtělo odejít ze školy, že jí nic není a že je strašně nešťastná, protože zmešká svého prvního školního mikuláše a že nevydrží čekat, než tam mikuláš za rok přijde znovu

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:41

Tabea spi a je to strasny. Zacarovany kruh. Rano ji budim v pul sedme, rve, ze nechce vstavat. Protoze je nevyspala, usne ve skolce. A protoze se tam vyspi, driv jak v pul jedenacte neusne, spis usina kolem te jedenacte. A tak zase rano v pul sedme rve, ze chce jeste spat... o vikendech doma nespi a usina sporadane kolem desate a zivot je hned o neco lepsi. Kdyz to jde a muz ma HO, snazime se ji brat ze skolky po obede, prave kvuli tomu spanku, ale to bohuzel neni ani kazdy tyden.

Ale od sestnacteho prosince si manzel vybira dovolenou a tak si necha mlade uz doma. Do skolky pujde zase az na tri krale. Cekaji nas tri tydny bez ranniho vstavani a spani ve skolce, strasne se na to tesime.

Ted mi doslo, ze ji obcas vyzvedavam unavenejsi, rika, ze neusla, protoze byl ve tride hluk. To pak usina v deset

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:44

Tabeaobě děti mi přestaly spát ve 2,5 letech, takže jedou celý den. Starší usne ve školce výjimečně a to pak jde spát v těch 10...

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:45

My jsme se dneska rano potkaly cestou do skolky se sousedkou, ktera se male ptala, jestli se neboji certu, kdyz je dneska Mikulas. A ona odpovedela, ze neboji, protoze certi jsou jen v pohadkach a tohle je dneska divadlo s lidmi v kostymech, mozna to budou prevleceni skolaci takze u nas dobry, jen je dite v cukrovem rausi z tech vsech bonbonu a lizatek, co dneska dostali. Ale pocitala jsem s tim a v nasi domaci nadilce byly jen mandarinky, omalovanky a male lego

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2024 19:55

Zuzuli no hele, syn to dobře ví, ale stejně se za mně v ddm schovával a šeptal mi, že není opravdový. K nám do školky čerti nechodí, takže v tomto ohledu jsem v klidu. Starší už je v pohodě, s čertem hrál kostky.