Děkuji za názory, už jedu s ním. Jde o něco jako spěšný motorák, 3 vagóny s pruvodčím. Telefon už má svůj, je tu wifi mohla bych ho teoreticky sledovat podle polohy. Zkusíme to jindy, ale myslím že by to zvládl nebo pojede se starší sestrou.
Vše o těhotenství a dětech
Syn ma od nedele horecky. Az 40, nastesti reagujici na antipyretika. Ve ctvrtek jsem to uz nevydrzela a zasli jsme za PL. Jestli jsme si nic dalsiho neodnesli z plne cekarny nemocnych deti, bude to zazrak. CRP nizke ale dala nam ATB ze se by mohl mit mykoplazmovou atypickou pneumonii a zadanku na rtg. Tak jsem si zasla na kafe na oddeleni a kluka mi tam setreli. No a ma chripku typu B
. Takze s antibiotiky jeste vaham, ale uz je to skoro tyden a porad se to
nelepsi.
Jos týden na chřipku asi může být, ne? Já bych ještě pár dní počkala a případně spíš jestli nějaká antivirotika se dětem nedávají? Pokud i to crp bylo nízké, tak na atb to není, ne?
Evaeva jj doktorka mu je napsala, protoze nevedela. Ster jsem zaridila po vlastni ose. Antivirotika by asi sly ale maji smysl spis v zacatku. Uz me to doma nebavi
. Jsem si poprve zaridila ocr a jeste se musela sestry ptat, co s tim mam vlastne delat
.
Jos jo to chápu, doma je to fakt naprd. Doufám, že aspoň máš nějakou propustku teď o víkendu
Já věřím, že už se to teď zlomí, řekla bych, že ten týden při chřipce bývá blbě i dospělému.
Prosim vás, až vás vaše dítě poprosí, jestli mu neukážete, jak vypadá JEŽÍK - je to chyták! Teď je dcera přesvědčená, že nám dárky přinese ryba a nenechá si to vymluvit ![]()
![]()

MPLee no co, Ježíšek nejednoho dítěte vypadá jako ježek. Podle mně zase vypadal jako stromeček. Vždyť to je to kouzlo, že ho nikdo neviděl
Aspoň pro mně, já odděluju Ježíše jako historickou postavu a Ježíška jako obdarovávače
MPLee No tak spousta dětí si myslí, že dárky nosí Ježěček, tak je dcera alespoň originální ;o)
Evaeva já to tak měla taky, nikdy jsem si je jako dítě nespojila. Představovala jsem si malou postacu zahalenou do třpitivého pláště s kapucou, na létacích saních. Ale teď jí nejde vysvětlit, že nikdo neví jak vypadá, protože přece je to ta ryba a tu už někdo viděl ![]()
MPLee Tak mě se děti ptaly, jak zemřel Ježíš, a chtěly znát dost detailu. To je taky příběh pro pětileté děti teda!!!
MPLee
že jsou ti lidi tak pitomí, že to neví, když je to přece ta ryba ![]()
Karja to už u nás proběhlo několikrát. Je teda taky pravda, že jsme s nimi šli minimálně jednu kalvárii
Karja baroh dostala dcera náhodou Mc Kinley a je super. Jinak bych jí koupila ten boll. Ten asi donese ježíšek synovi, protože pro něj máme výrazně méně dárků než pro dceru a má zatím jen pidi miminí batůžek. Ale ještě ho nepotřebuje a k vánocům si přeje jenom - Dort ![]()
Hele a příběh pro 5 leté... já jela minule v Praze metrem přes Palmovku s dětma. Nastupujeme do výtahu, otevřou se dveře a v nich stojí onanující muž. Tak rychle couvám, on na nás volá ať se nebojím, že dětem by neublížil
No taky to dcera chtěla podrobně vysvětlovat co a proč tam dělal a proč jsem nesla kočár po schodech, když řikal, ať se ho nebojíme. Taky situace pro 4 leté
MPLeeStrašný město!!!
MPLee to je hustý!!! Úplně nechceš, aby sexuální výchova začínala takhle ![]()
MPLee inu, palmovka ![]()
MPLee to je bizar, uplne vidim, jak se necham uklidnit, ze detem by neublizil, a v klidu si tam pristoupim s kocarem![]()
Jos take bych nevedela a preji brzke uzdraveni.
A ja taky vaham. Starsi dite bylo cely tyden doma, suma sumarum mu nic nebylo (trochu ryma, trochu krk po ranu), ale melo trochu zvysenou teplotu. Jenze on ma tu teplotu porad. Neprijde mi to po tydnu uplne normalni, ale k doktorce se bojim, abychom si kvuli pretrvavajici 37,2 a temer nulovym priznakum neprinesli z cekarny tuberu. Naposledy jsem mela z te cekarny brutalni zanet dutin, co trval asi ctvrt roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.