Potrefenáhusa Karja Potvrzuju,u nás se batohy Boll osvědčily. Jsou moc fajn.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Ty se mi nelíbí právě vůbec, čiste designem:D. A děti jsou bohužel pomerne stejne náročné po mamince:D
Karja Jeste se mi libej lassig adventure, ale uz stojej docela dost

Potrefenáhusa Jojo, ten je hezký, ale nepraktické barva:D
Karja tak už jedině minikanken :-)
Potrefenáhusa A ten se mi taky líbil moc:D. Mám nějaké vyhlidnutej, a pak to asi rozseknu, k Ježíšku to nemusí být;-)
Nechaly byste jet osmiletého druháka samotného cca hodinu a 20 minut vlakem? Spěšný vlak, bez přestupu, do vlaku bych posadila a děda by vyzvedl. Trať zná, běžně tam jezdíme. My jsme se setrou samy jezdily běžně, ale asi později
. Synek si to chce zkusit.
JankaM Jestli sám chce, tak bych ho nechala. Jen bych mu dala mobil, aby se mohl ozvat v případě nepředvídatelných situacích.
JankaMs nejakou pripravou nechala.
Karja synovi jsem nedavno kupovala nejaky Husky. Ma pasek kolem beder i pres prsa. Prijde mi fajn. Obecne bych radila koukat spis na outdoorove nez na mestske. Ten Husky te ani nezruinuje.
JankaM Nechala. Když chce sám a podmínky jsou takové jak říkáš...taky ty ho znáš nejlíp a odhadneš, jestli je panikář, jak je vyspělý...Když tady v Japonsku vidím ty pidi dětičky svištět hromadnou dopravou úplně samotné, nikdy mě to nepřestane fascinovat.
JankaM Vlakem ne, pokud to není regiojet se stevardy. Autobusem ano.
JankaM nechala, kdyz sam chce.
Karja mini kanken ma Tonda do skolky, hrudni pas se kupuje zvlast. Sme spokojeny, nevyhoda je, ze ten beznej se neda vyprat a babicka mu ho vydrhla kartacem, takze ted je spinavej a jeste ma znicenou vydrenou barvu:D
JankaM Nenechala, max. Bych se s ním domluvila, že budu sedět v jiném voze a nebo pojedou dva, klidně s kamarádem. V OC plném lidí zneužil chlap šestiletou na wc.
JankaM A pokud jde jen o vyzkoušení, tak bych zvolila prvně cvičnou jízdu motorákem 3/4 zastávky. 80 minut je moc.
JankaM jedině s mobilem, ale ten bych mu kvůli jedné cestě, pokud ho jinak nepotřebuje, nepořizovala, takže asi spíš nenechala.
JankaM já bych ho s mobilem a zopakováním bezpečnostních pravidel nechala. A pokud možno upozornit průvodčího a posadit ho do rodinné zóny, jestli to vlak má. Bude se tak dlouho umět sám zabavit? Aby mu to po půl hodině nebylo už dlouhý.
JankaM nenechala, vlak mi v dnešní době neprijde úplně bezpečný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.