Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:01

Evaeva já jim teda tvrdim, ze tam cural a proto se v tech vytahach a idelane celem mhd na nic nesaha, protoze lidi jsou prasata. 

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:04

MPLee tak to si im dobre povedala. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:09

MPLee To je teda hustá historka

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:14

Prosím vás, poraďte. Dítě č. 2, stejně jako dítě č. 1, ze všech zimních kombinéz vyrůstá nejdřív v ramenou, jsou mu tam úzké. Poraďte mi, po čem se mám podívat, které kombinézy jsou v těle široké? Velikost cca 68 a výš. Mám doma HM a Tchibo, oboje úzké. Budu to hledat na vinted, tak abych se měla čeho chytit. Bonus bude, když budou mít ťapky a rukavičky, nebo přehrnovací nohavice a rukávy, ale beru asi cokoli kdyžtak. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:55

Myrtila reima? 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:59

Potrefenáhusa hele Kobylisy už se Palmovce skoro rovnají. Dneska jsme šli kolem spícího bezdomovce přímo na zastávce. U nás před barákem si dělají veřejné wc i místo kde si píchnout... Fakt jsme z toho teď nešťastní a proto když to jde, jsem s dětma radši na těch horách... Tam jsou 4 obecní alkoholici, kteří ale vždycky slušně pozdraví a maximálně šněrujou silnicí ze strany na stranu, nebo upadnou na náledí... Ale tady v Praze mám fakt na blbé zkušenosti kliku a hodně mi to vadí. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:01

Myrtila presne Reima. Syn jeste ted mel hodne hranicne velikost 92 . Jen ma kapku kratsi nohavice. Jinak nosi 104, spis 110. 
taky mu chci k bunde Reima, co uz mam koupenou poridit kalhoty. Akorat tam s velikosti vaha, kdyz koupim 110, aby to nenosil v deseti letech 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:23

MPLee Jos Reima mě napadla taky, jednu větší na chodící dítě mám doma, ale mám opravdu hodně moc teplý fusak, myslím, že v Reimě by se v tom dítě asi uvařilo. Hledám něco celkem obyčejného, ideálně šusťák + nějaké mírné zateplení vevnitř. Popravdě, kdyby syn nevystrkoval ruce z fusaku, stačila by mu asi i jenom teplejší mikina. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:36

Jos my nějaký starý reima kalhoty máme a nejsou kupodivu o nekolik čísel větší

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:40

Myrtila ja mela na mimina merino fleecovy kabatky, šusťák mi přijde spis zbytečnej, je to měkký, teplý, lehký, neomezuje to moc pohyb 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:42

Myrtila Stejně jako husa doporučuju vařenou vlnu, pro malý mimino jsem měla overal a ten se fakt vyplatil, byl v tom celou zimu. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 17:53

Potrefenáhusa Len Vlna mě nenapadla, a trčely vašim miminům ručičky z fusaku? Nebyla jim na ně zima? A jsou ty vlněné svršky nějak pružné? Kromě mého zimního kabátu nosíme všichni doma vlnu spíš jako spodní vrstvy, případně jako tenké merino svetry. 

Offline dzizisketa
8969 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:07

Včera jsme se kupodivu vyškrábali nahoru, i když na posledních dvou kilometrech to vypadalo, že budeme muset nandat řetězy, takže dneska jsme zvládli výstupy i sestupy na bobování, stavění sněhuláků, koulovačky, oběd U Čápa a  rozsvícení stromečku v Šumburku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:09

Myrtila mým trčely, spali s rukama nad hlavou. Dávala jsem akorát mikinu, chlupatou kombinézu a fusak. Žádnou šusťákovou jsem na mimino neměla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:10

MPLee chápu 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:17

Myrtila na první mimino jsem měla merino overal, ten měl pretahovaci ruce i nohy, na druhyho prosincovyho novorozence ten kabátek, bylo asi teplo, protoze na fotkách je nekdy jenom ve svetru 

podle me je to merino uplne dokonalej materiál 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:20

Myrtila v tom pripade kup mikk-line merino fleece mikinu/overal. Maji prehrnovaci rukavy i nohavice. Je to mirne pruzne, lehoucke a skvele. Nebo i joha merino mel prehrnovaci rukavy i nohy

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:23

Myrtilataky jsem mela na zarijovy mimino vlnenou kombinezu (Engel), ta mala ma krytky na ruce i nohy, ale nevim do jaky velikosti. Velikost 50 nosil Tonda od rijna az do dubna :D 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:25

711990 my mame po starsi 74 a krytky ma, ale nosi ji jeste dvouletý dítě (na novorozence byla nepoužitelná) :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 18:26

Ty krytky jsou super. Já měla takovou jen tu nejmenší kombinézu, ta byla super i že nohy neměla oddělené, ale dali se spojit jako fusak, takže se jednoduše oblíkala. Pak jsem měla další, které jsem ty rukávy normálně sešila a další, ke které jsem přišila rukavice.