Potrefenáhusa dik. Tak mozna vezmu i 110, at to ma i na pristi rok. A az dorazi, tak urcite sleze snih ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Děkuju, nedaří se mi na mobilu zmínit všechny. Podívám se po něčem vlněném. Je pravda, že kabátek nebo mikina by mu mohly sedět lépe než kombinéza, a bez zateplených nohou v našem fusaku nezmrzne.
MPLee na mikk-line mikiny jsem teď při zběžném hledání narazila, mají dokonce přehrnovací rukávy, vypadají moc dobře ![]()
Myrtila ja ji mam pro starsii dite uz druhou sezonu a je fakt skvela
Myrtila Měla jsem overal od Disany s přehrnováním, takže nemrznul. Je to i trochu pružný a moje mohutný mimino se do toho vešlo úplně hezky.
dzizisketa super fotka, to vypadá, že jste si to všichni užili. Nás zima zastihla nepřipravený, tak jsme zvládli odprezentovat jen válení ve sněhu a koulování

Myrtila já je mám pro děti už 3. rok. Teď byly na zalando lounge za 690. Přehrnovací rukávy má i vel 104 ( tu jsme vraceli, jsou větší). Jinak dcera nosila vel 74 2 roky, teď dostala rovnou 98 a mal ji tak na další 2-3 roky ![]()
MPLee taky je mam ze zalanda. Jen mi trochu vadi, ze uz po prvnim vyprani vypadaly jako vytazene z kontejneru. Ale hrejou neskutecne, syn je miluje.
Potrefenáhusa MPLee Len Díky, vím, že tyhle mikiny jste tu už chválily
Ty velikosti jsou teda vtipný, to ještě nevím, jak pojmu. Dítě zatím nosí 56/62, ale ty overaly mu vůbec nesedí, kromě jedné noname kombinézky, co dostal jako dárek, a z té teď akorát vyrostl, samozřejmě. Vůbec nevím, od čeho se odpíchnout. Jediné, co mu sedí fakt dokonale, jsou spací merino overaly hust and claire.
Myrtila já měla na děti tenhle overal. Na sezení do kočáru i chození kolem. Klidně na válení do sněhu (ne břečky). Ty malý velikosti měly rukávy i nohavice s přehrnutím přes ruku/nohu.
Je to vidět na obrázku toho hořčicovýho.
Myrtila jeste jsem si vzpomnela, ze jsem mela tohle, soupravu svetru a kalhot z bejvaly kolekce HM exclusive (z vinted) a to bylo taky skvely, mekky, jemný, hodne pružný, takže se do toho i novorozenec skvěle oblíkal

Tabea my mame podobnej a zvlášť starší hodne užila kabátek a vzdycky mi to bylo lito davat do nejakyho většího humusu, ale kdyz jsme ted byli v tom Německu, tak to tam hodne nosily i starší děti (tipuju tak i klidne 4-5 let) a valely se v tom vesele po zemi, na pisku, v bahně, tak to jsem si rikala, ze mají v Německu fakt jinou kupní sílu než u nás ![]()
MyrtilaJe to on a doporučuju se mrknout na vinted, bývají tam. Já ho mám právě odtud, a to úplně nový.
Potrefenáhusa Len Díky, prolezu vinted a vezmu něco tam, taky se mi to nechce kupovat nové, ty děti to mají chvilku, navíc s tempem růstu našich dětí jedna velikost na tuhle zimu určitě stačit nebude.
Tabea my mame podobnej a zvlášť starší hodne užila kabátek a vzdycky mi to bylo lito davat do nejakyho většího humusu, ale kdyz jsme ted byli v tom Německu, tak to tam hodne nosily i starší děti (tipuju tak i klidne 4-5 let) a valely se v tom vesele po zemi, na pisku, v bahně, tak to jsem si rikala, ze mají v Německu fakt jinou kupní sílu než u nás
se to nechá uschnout a vyklepe. ![]()
Tabea a vydrolí :-) ja uz to radsi obaluju softshellem ![]()
Potrefenáhusa Len Díky, prolezu vinted a vezmu něco tam, taky se mi to nechce kupovat nové, ty děti to mají chvilku, navíc s tempem růstu našich dětí jedna velikost na tuhle zimu určitě stačit nebude.
no hele, tohle byla 74 (joha) a vejde se do ni (už druhý) dvouletý dítě, co nosí 92, pak to jde použit jako vycpávka pod softshell.
Tabea a nejsou ty děti mokré, když se valí v louži? To je důvod, proč moje děti chodí v softschellu
Evaeva to nevím, já to dětem dávala, když bylo sucho. Ale pamatuju si, že mi říkala učitelka ve školce, že to měla její dcera neplánovaně na sobě v dešti a prý ok.
Tady jsem snad v životě nikoho v softshellových kalhotech neviděla. Když je mokro, tak děti nosí šusťáky (Tchibo) přes kalhoty.
Vlastně do mokrýho písku hodně malý děti nosí třeba ten vlněnej oblek a přes to ty Tchibo šusťákový lacláče.
Tabea podle mě my jsme softshellova velmoc, několik českých značek a plnej fler
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.