Tabea ty Tchibo šusťáky mám ve stejné kategorii, mám teď dvoje na mimino. Ale jako potřeba by byly spíš takové ty rybářské kalhoty
Zrovna ve čtvrtek, jediná louže na hřišti a než jsem se ohlídla, byl v ní až po kotníky
Ale kupodivu to ty kotníkové kožené botičky vydržely.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea Evaeva Potrefenáhusa já se ty gumové kalhoty nikdy nenaučila moc používat. Respektive je dávám fakt jen do prudkého deště jako pláštěnku. Kaluže na zahradě, bahno a tak zvládne ten softshell a dítě se v tom nazapaří..
MPLee ale ty Tchibo kalhoty jsou šusťáky, ne guma.
MPLee to nejsou gumové, softschell asi větrá o trochu víc, ale ty šusťáky větrají dost, Lindex má taky takové i hm. Ty gumové máme taky a ty dávám taky jen do deště. I když batolata se moc nepotí, zvlášť na nohách.
Potrefenáhusa To je parádní fotka
to je dítě běžně nosící 74 ve velikosti 74?
Myrtila ano:-) ale nechali jsme si to a nevadilo to ničemu, ten fleece je fakt docela tenkej a mekkej
MPLee jA ty gumový kalhoty hodně dávala starší v zimě v roce a půl, když ještě nechodila a lezla všude po čtyřech a ted to hodně dávám do ty lesní školky, kde je fakt vetsinou brutal blato, i mi prijde, ze se to da snaz svliknout do auta
Tak jsme byli pořizovat lyže, pán si nechal nadiktovat výšku (91), váhu (11), potud dobrý, pak chtěl věk, tak říkám: No jsou jí dva...pán zvedl hlavu, načež manžel vedle mu podsouval: Dva a půl, dva a půl
a pán, že to nepůjde seřídit! Málem mě vomejvali. Ale pak to dal do stroje a šlo to ![]()
Dítě nadšený, nechalo si vyzkoušet čtvery lyžáky a prej bude "takytaky lyovat" ![]()
Potrefenáhusa No na té fotce tam vypadá krapet ztracená ![]()
Ten Albi betlém byl u nás super dárek :-). Vnuk to několik dní sjížděl a teď chodí exibovat na náměstí k velkému betlému :-). Vyjmenuje zvířata, řekne paní, mimino, Anděl Páně, pak říká pán s mazáním (vonné oleje, pán s kadi (s kadidlem) a nakonec zpívá panáčku, dudlaj dá :-). Mohla bych vybírat do klobouku :-).
to mi připomnělo jak starší v 3.5 letech nacvičila se ségrou na Ježíšku Panáčku představení. Ona zpívala a na dudlaj dá, vrazila segre do pusy dudlík na takovém nuchnacim přívěšku, hadřík asi 10x10cm.
Dodnes je mrzí, že jsme to nezvládli natočit na video. Takže natoč si to. Opravdu.
Myrtila jo, byla to děsná larva, o měsíc a půl pozdejc už to bylo lepší ![]()

Potrefenáhusa Tak na téhle fotce to vypadá spíš jako o rok a měsíc a půl později
Je to vtipný, jak ty děti rychle rostou ![]()
Myrtila tady ji byl pul rok rovnej, na vanoce :-)
my mame ty mimina pro vzpěrače
continuity To máš pravdu, musím si to natočit, dokud ho to baví :-).
Evaeva jo já vím, máme oboje - tchibo a lidl asi? Ale nějak mi ty lacláče přijdou maximálně jako montérky, moc v tom proti spftshellu nevidim výhodu. Ale já třeba nesnášími kombinézy. Jsem dost zvědavá, jestli překousnu ty wedoo zvířecí obleky na lyže, nebo je budu tiše nenávidět a čekag na oblevu ![]()
MPLee ja jsem kombinézám taky vubec nepřišla na chuť, prijde mi to vlastně docela nepraktický, do auta se to nedá pořádně sundat, překáží to, když člověk dite oblíká, jakmile začnou chodit sami na malou, je to úplně v pytli
snad leda na ty hory do sněhu
Lukáško už teplotuje ![]()
MPLee mne ty gumovy přijdou skvely jsk jsem psala, kdyz potrebujes strčit čistý dítě do auta, tak to jen stahnes, nemusi se to furt prat, jen vysprchovat, jde to venku otrit vlhcakama z nejhoršího, prijdou mi dobry, ze krejou i břicho, takze zimni bundu....
Potrefenáhusa u kluků kombinéza nevadí. My takhle míč autem nejezdíme a když tak daleko. Kluci mají kombinézy na řádění ve sněhu, pro ně jsou neocenitelné. Ale chápu, že pro holky jsou pitomé. Na lyže taky, jakmile vejdeš do hospody, abys svlékla dítě i s botami.
999 continuity Adelka zpiva Jezisku, panacku, ja te budu polevati...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.