Kokoska my máme Ožeň bratře milý ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska To bude asi oblíbenej song :-). Je jich tam myslím 11 a tahle ho baví nejvíc.
Lukáško v Otcenasi namiesto chlieb náš každodenný hovorí hriech náš každodenný ![]()
Byly to super dva dny. Dneska dopoledne jsme v partě postavili další čtyři sněhuláky a sjížděli docela prudký kopec, naštěstí než vyústil na (naštěstí málo frekventovanou) silnici u chaty, byl delší rovný zpomalovací úsek. Šárka na saních ječela nadšením a při výstupu na start na mě vezoucí se pokřikovala "mami jedem! Mami jedem!"![]()

Kokoska Ríša zpívá hajdom, hajdom tečka com. ![]()
Pinot Noir taky dobry
Pinot Noir anděl se jim ukázal, wifinu jim zakázal...
K. to taky přinesl ze školy ![]()
![]()
Kokoska Vzhůru bratři milí, podle mě?
Upekla jsem dneska nejake pernicky na skolkovou besidku... a pred chvili jsem zjistila, ze se o ne manzel s dcerou uz postarali a nezbyl ani jeden ![]()
Asi dostanou za ukol zajistit cukrovi na besidku sami beze mne ![]()
žluťásek to jedine, ale Vzhuru a Ožeň si moc podobny neni.
999 To je pěkný, bude to talent!:D
Začátečnická chyba
Dcera pekla něco do skoly na vánoční jarmark ve čtvrtek a ten týden ji odpadl středeční program. Kvitovala, že může péct až ve středu a nebude to muset tolik hlídat.
My dnes upekli 2 druhy cukrovi, tradicne s kamaradkou a detmi. Samotne by se mi nechtelo, ale takhle to bylo moc fajn. Do Vanoc asi nezbyde nic, ale mne to nevadi. Jen teda pod vlivem diskuze hned pujdu schovat dve male krabicky, aby mely deti na besidku. Podruhe uz by se mi pect nechtelo.
Jo a kluci mi moc pomohli s louskanim a dolovanim nedobytnych orechu. To byla opravdu platna pomoc, udelali celou bedynku. Docela jsem koukala, vetsinou se porvou o nejaky nastroj, udelaji neporadek a za pet vterin je to prestane bavit. Tohle ale odmakali skoro cele sami a uplne profesionalne. Ani se tou palickou na maso nepobili.
Ach jo, pustim syna na chvili k sousedum a prijde cely tajnosnubny a vypadne z nej, ze se koukali hi hi hi na Sirenheada. To bylo v pet odpoledne. V devet uz byla mirna panika a v deset ho mam u sebe v posteli. Prej je jeste nejakej Slenderman. Tak jsem se poucila na internetu a asi taky nebudu dnes dobre spat
.
Mohučanka ten půl rok je podstatný, gratuluju k vybave!
Jeste pribalte koste, jestli ji budete ucit sami. Ja prave koupila druhe zimni brusle (a jezisek sehnal ruzovy lyze s jednorozcem), tak jdu koupit jeste balik bonbonu ![]()
Gatita copak spát, ale já musela Sirenheada i péct z perníku!
. Tyto postavy Ríša oblibuje už tak tři roky, triko se Sirenheadem, které jsem nechala Ríšovi vyrobit, už dávno nosí Viktor. Na tom dítěti, které se projevuje jako tříleté, je to obzvlášť bizár.
Gatita Jezis, Slenderman je strasne creepy, chudak!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.