Suya ja radsi provedla jen povrchni resersi a na videa se pred spanim nedivala:) Syn mel divokou noc a my kvuli tomu blbe spali vsichni. Kluci asi koukali na pekne kraviny.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak to fakt neznám!
Dnes som teplote vytiahla Adventny kalendár k hovoriacemu peru, ešte mám schované Vianoce vo svete, ale Betlehem by som rada až na Štedrý deň vytiahla.
Poradíte mi, prosím, tip na dárek pro 2 letého milovníka vláčků a kočiček? Všechno máme, k vánocům chce dort
ale potřebuju ještě aspon 2 dárky, ať toho nemá výrazně méně, než ségra. Duplo vlaky i doplňky k nim máme.
co ta mašinka co klade domino kostky - uplná blbost?
teď mě napadly vodní omalovánky s mašinkama, ty pořídím.
kočky máme plyšové a schleich ![]()
MPLee počítá se jako dárek knížka? Kočičí leporelo, ať už Kočka k Albi tužce nebo nějaké prohlížecí, hýbací, mazlící s kožešinkou atd?
![]()

MPLee a Haba má roztomilou kočičí hru pro nejmenší, Fütter mich (Nakrm mě). Dá se najít na polském vinted :)
999 Haha, to je boží, úplně to vidím!!! To si natoč, až bude v pubertě, můžeš ho tím vydírat. ![]()
A připomnělo mi to, že jsem nedávno zjistila, že v Michigenu existuje (a Ježíšku panáčku má v repertoáru) dětská folklorní skupina Malina! ![]()
MPLee no a dřevěnou vláčkodráhu máte? My máme obojí a s obojím si hráli dost. Navíc k ní můžete kupovat další mašinky, automatické závory, semafor,...
Garfie Natočím :-). Jemu je 20 měsíců, ale tváří se u toho velmi dospěle. A teda Ježíšku v Michiganu je dojemný :-).
MPLee kamaradka podobne prani resila pernickem ve tvaru kocicky. Prislo mi to takove mile.
žluťásek děkuju! Haba hru mame v podobnem dichu s medvedem, pak mame i s drevenyma maisnkama. Knizka se pocita, ale prave uz jich vetsinu asi mame ![]()
Evaeva drevene nemame, mame ty duplo. Ale drevene ma k dispozici v chalupe u sousedu a ja uz domu dalsi novou stavenbici nechci. Dostane k tem duplo ty doplnky z 3d tiskarny.
Gatita ❤️ ty skromny prani jsou stejne nejroztomilejsi. Kdyz ja mam trochu problem, ze on uz si dost uvedomuje a dcera dostane nove lyzee, kombinezu na ne, paterak, nejake hracky.. a on dort a jedno auticko z tlapkove patroly (ostatni uz taky mame
)
MPLee chápu! Já jen, že u nás jeden čas jela dost kvůli mnohem větší variabilitě kolejí - syn rád staví.
A co dceři ty praktické dárky jako páteřák pod stromek nedávat a prostě je vytáhnout, až je bude potřebovat?
No náš dárek pro starší děti je na cestě
Objednávali jsme ho dostatečně dopředu, aspoň podle toho, co měli na webu. Jede z Austrálie a jestli sedí to trackování, tak ho po týdnu a něco teprve zabalili a budou předávat dopravci. Jsem zvědavá, jestli stihne přijít.
MPLee no je to drsný, naše si podle mě jakoby neuvědomuje ty konkrétní kusy jako kdo má víc nebo míň, ale chce ty konkrétní věci, ted úplně nekompromisně vyžaduje šaty (moc jich nemáme, starší byla v tomhle věku spokojena v teplakach (a hlavně v kratasech), porad se tady rve do sestry tylových sukni (a ta je z ni rve dolu), tuhle moc moc chtela elsiny saty (ktery jsme zdědily a jsou ve velikosti 7-8 let, takze na dvouletou fakt nejdou, poridila bych ji vlastni, ale nevim, jestli starsi Elsa snese konkurenci)
kazdopadne jsem ted zjistila, ze pro starsi mam tech darku taky dost a pro mladsi skoro nic, ale ja uz mam úplnou nechuť sem hrnout další krámy, kdyz vsechno mame a urcite chudince neco koupej babicky (čeká nás ted jeste oslava jejich narozenin, ja jsem ji dala, nez to oslavíme, v den narozenin aspon Albi knizku s koledami, kterou měla v listopadu dostat starší, ale to jsme taky jeste neslavili.....tak aby si ty koledy trochu do Vánoc pocvičily)
Potrefenáhusa největší chudák je to třetí
Ale letos jsem mu pořídila motorku, tak tam něco bude mít. Jinak jim hodně vybírám věci, co můžou dostat dohromady.
Evaeva a dohromady můžou dostat co?
starsi porad chce 1)housličky 2)srdíčko 3) hvězdičku zlatou třpytivou, ted k tomu ještě přidala cerveny autíčko
pro mladší mam panenku miminko a od babičky dostane k němu kočárek - akorát ma ještě ty prosincový narozeniny (ja sama jsem na začátku ledna a cely dětství mi ty narozeniny přišly dost ošizeny a ted sama využívám toho, ze se mladší jeste uplne neorientuje ![]()
)
Evaeva Jo, kdyby to byla holka, to by se to nakupovalo, viď!
Tahle to měla švagrová, třetího kluka, ona teda dost s velkým odstupem, ale věcí po starších měla plnou garáž, do toho pro jejího druhého muže to bylo první dítě, i pro celou jeho rodinu, takže jednu dobu tam fakt do slova a do písmene nebylo k hnutí, pamatuju, jak jsem jí na vánoční oslavě pomáhala uklízet v pokojíčku a tolik hraček jsem v životě najednou neviděla, ani v hračkářství ![]()
Potrefenáhusa kluci ze svých přání nedostanou skoro nic, protože buď generují větší hluk než sneseme (mikrofon) nebo stojí moc peněz a nebudou si s tím hrát (auto na ovládání). Něco menšího teda splníme. Dohromady dostanou stepping stones a connetix. Ty starší ještě sadu na výrobu z kartonu (jestli dojde) a jednu stavebnici.
Garfie no přesně
Ale mladší zatím vypadá, že bude na auta, to kluci vůbec, tady je teda ještě prostor. My navíc máme i spoustu věcí po ségře, ale tak je aspoň recyklujeme.
Evaeva to můžu, ale namalovala to ježíškovi, že chce růžové lyže a růžový páteřak.
Potrefenáhusa jo, u nás je situace totožná právě. Proto jsem mu sháněla zimní kombinézu, když starší chce jednorožce, tak dinosaura. Lyže ale má, páteřák dostane ten po dceři
on loni rozbalil svoje 2 dárky a pak pomáhal vybalovat ostatním, ale letos to asi už neklapne. Co malý koupit Annu?
Potrefenáhusa a co malý Kočičce místo elsovejch dat koupit annový. A copán k tomu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.