Evaevanasi dostanou spolecne male rozsireni connetix s podvozky a sadu zmrzlin do kuchynky. Ale starsi letos chtela vlastne jen kostymy a veci na lyze, to se spolecne dava spatne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva mas tip na ty automaticke zavory? My mame mraky drevenych koleji, vlaky lidl, brio, ikea...ruzne zastavky, mosty. A uz mi dochazi napady na komponenty. Miluje porad i Duplo vlak a dedecek uz opravuje historicke vlacky, ale ty mu zatim nesverime. Takze s temi zavorami jsi me nadchla ![]()
MPLee no každý jednu lyži ![]()
Je to těžké, když má ty přání rozumné, že jí to ráda splníš, to úplně chápu. A nějaké spotřební věci by syn neužil - barvy, vyrábění, modelínu, kterou bys stejně koupila... jen drobnosti prostě
Potrefenáhusa chceš poslat balík šatů?:D Malý dítě má 5, a ja mám po nich hromadu šatiček co nemám komu udat...
starsi porad chce 1)housličky 2)srdíčko 3) hvězdičku zlatou třpytivou, ted k tomu ještě přidala cerveny autíčko
já bych prostě něco z toho (nebo všechno
) pořídila 2x. Aspoň u nás to tak je, že mladší chce hlavně to, co má starší.
Zina priznam se, ze jsem tu pohadku nikdy nevidela a jen zbezne znam 3 postavy - Elsa, Anna a Olaf. Ten mi prisel uplne blbej proti Else, jako kostym pro segru ![]()
Evaeva no hlavne stejne asi i ty lyze vytahneme driv, protoze uz spousti vleky... syn mel dostat zimni brusle, ale jsme v Praze ted, tak jenskoda ho na to kluziste nevzit, kdyz zase na konci unora zavrou a my mozna budeme celou zimu na chalupe ![]()
tak me napadlo, jestli nekdo nema nejakou super vychytavku s vlakem, nebo neco, no![]()
No ty mladší děti jsou fakt chudáci. U nás se s dárkama pro starší musím krotit a mladší dostává kravinky do počtu, protože už takhle máme těch věcí moc :o)
Evaeva Sadu na výrobu z kartonu si šetřím na narozeniny, takže říkáš, že mám objednat hned v lednu, aby do června stihla dojít? ;o)
Tabea MPLee Holky, vy jste hrozný tyranky, Anna je proti Elze děsná šmudla, kouzlit neumí, princeznovský šaty nemá, nikdo nechce bejt Anna!
no jako presne!!!!! Chuděrka Anna :-) (ale mame je slíbeny, akorát maly anny mi je fakt predem lito
)
rasaNori chci!
MPLee Já bych ty lyže vytáhla rovnou, ono to pak pod stromečkem nebude vypadat tak disproporčně :o)
Anema ja bych se tomu pořizování všeho dvakrát ráda vyhnula, protože to maj o něco starší sestrenice a prijde mi to trochu cesta do pekel
Jos synovcovi jsme kupovali Brio. Nám totiž stačí ty koleje, i vláčky mají radši manuální
Právě vždycky lituju, že by tyhle věci neocenili, různé ty tunely, nádraží, depa...
Dneska bodoval můj muž. Já mu vždycky ráno holky vypravím, vyvalim před dveře se vším potřebným a on je doprovodí na místo určení. Easy. Cestou potkal maminku z jiné třídy, ta mu řekla, že děti jely na výlet...asi dost přesvědčivě, takže to otočil domů pro auto a vezl dceru na výlet, protože ten autobus už odjel, ale na výlet na kterém neměla být, protože se jezdí po třídách. A že naše dcera jede ve středu jsem mu řekla asi jen pětkrát (ale jako i se zdurazněním, protože je to v neobvyklý čas a nebudu doma) a jen zapsala do kalendáře.. Mezitím mě ta maminka informovala o nedorozumění, které zřejmě vyvolala, já jsem volala učitelkám, že jako vím, že ten výlet není, že prostě se stal nějaký omyl na těch pár set metrech cestou do školky at manžela odešlou zpět. Bože, bože, bože.
DruI mně přijde, že holkám se líp kupuje. Oblečení ocení od útlého věku, nějaké ty sponky a gumičky se vždycky hodí, šaty na princezny,... ale zároveň kolikrát i rádi stavebnice třeba. Ale je mu jasný, že je to kus od kusu. Já popravdě ani moc nevím, co mladšímu. Ani ne, že bysme všechno měli, ale že ho nic nebaví. Není to jako, když staršímu vždycky můžeme koupit lego a synovec ocení každé 158. auto. On si nejradši hraje s bráchou, ty už jsem mu dala dva, tak jsem v koncích ![]()
K té sadě, jestli myslíš makedo, tak asi radši jo
Původně jsem měla vybráno na alegru, ale tam už to nemají. Něco měli na Kauflandu, ale museli bysme to poskládat a cenově to vycházelo líp nebo stejně přímo z té Austrálie. I doba dodání byla ok, tak snad to ještě dojde.
MPLee my jsme nikdy sportovní potřeby nedávali jako dárky právě proto, že byly potřeba jindy než 24.12. A vlastně ani mobily/NB - až na výjimky (když je stavající funkční, ale někdo "potřebuje" nový
).
Docela brzy, jak byl Ježíšek "odmaskován", tak jsme přešli i u dětí na symbolické dárky, protože ty hodnotné věci pořizujeme tehdy, kdy jsou třeba.
Evaeva No, do určitého věku se holkám fakt asi kupuje líp. Obzvlášť té naší, protože tu momentálně potěší fakt asi všechno. Ale švagrová má neteř v pubertě a tam už to začíná být problém ;o)
Jasně, myslím makedo, mně se to moc líbilo, když to tu někdo propagoval. Tak já to fakt objednám hned po vánocích, ať pak nemám stres ;o)
DruI to věřím! Moje ségra chce od té doby, co umí číst, prakticky jen knihy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.