letfenixaprosím tě, můj táta si nepamatoval, kdy mám trénink ani po pěti nebo kolika letech
Já loni psala rozvrh na papír včetně toho, co mají mít sebou v rámci přípravy na porod a dost se to osvědčilo na celý rok.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee Čepici na ven s kočičími oušky?
edit: Aha, jsem si nevšimla, že tu mezitím přibylo tolik stránek ![]()
Evaeva očakávam to rovnako. Obaja majú šťastie, že robím to čo robím aj s príslušnou prac.dobou.
U nás starší nausnice, lamax foťák, opinel, puzzle s gabby, knížku a leginy, malý dítě merino fusky na lyže, podvlikacky, aktovku, knížku a velký puzzle s gabby a obě dvě maglajzaky na stěnu.
Zina
elsa byla moc princezna, měla moc dlouhý šaty. Anna byla poděs, to se naší holčičce, které jsme říkali poloviční kluk, líbilo víc, tak postupně přešla na Annu
.
Já teda viděla Ledové království jen jednou, ale ta Anna to celé království zachránila, ne? Tak jakej poděs? Spíš ta starší Frozen byla labilní chuděra, co všechno v nervu zamrazila a zaledovala, udělala Marshmallova a poslala ho na Annu a Kristofa. A pokud vím, tak dlouhé šaty měla Anna taky. :D
Kan ale neumi kouzlit a nenosí šaty se trpytkama, coz je dost ultimatni, kdyz jsou ti 4
Mně se nakonec povedlo vymyslet dárky pro mimino od babiček, za které jsem se skoro sama poplácala po rameni, jak se mi elegantně povedlo vyhnout dalším mimi hračkám, které nepotřebujeme
Dostane hrací podložku a takový ten metr na zeď, na který se zakresluje, kolik měří - ten bude teda pro oba.
A starší má teď období robotů, tak jsme ještě pořídili robota, co se ovládá ovladačem nebo gesty. K tomu lego, knížku, plyšáka a malování na sklo.
Myrtila jo, to ny byl nadseny. I z chlupaty mikiny s usima, ale nic pro kluka jsem nenasla ![]()
MPLee No, je pravda že pro kluka milovníka kočiček toho moc není, taky ho mám doma.
Karja tyjo, to bych se vykaslala na nejaky telefonovani a vyrizovani s ucitelkama, jen at si to tatinek vyzere!
Kan ty to ale bereš z pohledu dospělýho, dítě vidí Elzu, která si umí vykouzlit oživlýho sněhuláka, princeznovský šaty a zámek ... a Annu, která je vyzbrojená akorát tak odhodláním
Kokoska kdyz mne prijde, ze to pak vyžírají nejvíc ty děti
A Elsa se navíc celá třpytí a je blond ![]()
Kan je videt, zes to videla jen jednou ![]()
![]()
Potrefenáhusa Přiznávám, že jen jednou a první díl. Tenhle styl pohádek se mi nelíbí.
Kokoska Tak o taťku nejde, tomu se nic nezměnilo, když už zbytečně vyjel, ale jak píše Husa, nejvíc to vyžerou ty děti, že by byla dva dny ve třídě, kterou nezná a tak.
Myrtila je, ten metr, nemůžeš prosím hodit odkaz, potřebovala bych taky ten, na který se dá psát (a nechce se mi to hledat
).
Tak mám taky jeden. Zazdila jsem pediatra. Preventivku. Tak večer telefon, kde jsme A já: ,,Prosím,, ,,tady pediatrie,, a já ještě ,,no ahojky,,:D:D:D (já jsem čekala hovor taky z pevné z předvolby stejného kraje, tak jsem to nějak poblbla). No takže taky jeden úkol, co se akorát odsunul někam do záplavy různých prohlídek a očkování, po novém roce. Super! Ale to jsem jako zapomněla asi okamžitě pote, jakmile jsem v říjnu vylezla z té ordinace no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.