Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 20:48

PotrefenáhusaDěti tu Elsu taky žerou, zatím to znají asi jako čtenou pohádku,, ale moc nevím, jak jdou pak ty díly po sobě. Znají jen jak to království zmrazila, pak moc nevím, co koupit. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 21:06

Myrtila já to nakonec vyřešila v knihkupectví

takže 2 leťák dostane: (třeba se někomu hodí tipy taky) 

- knížku z edice Péťa

- knížku dům myšek hledej a najdi

- plyšové myšky z knihy (tahá tu, co už máme pořád poslední dobou)

- kombinézu na lyže wedoo 

- rubbla a autíčkem z patroly 

- knizky k albi tužce

- hru od Goula s kurníkem a slepicemi

- uši na helmu 

- sadu potrubi do vany

- dort

4 letá: 

- lyže a páteřák

- kombinézu na lyže weedo

- kostým kravičky = sukně a čelenka 

- albi knížky

- tréninkový budík Zazu

- hru od Djeco Chop Chop

- hru Kulišák

- plameňák z lamí srsti

- kostým hasiče

- lego domeček 

- čelovku

Je toho hromada, ale je to za 4 rodiny a dostanou to na 3x  

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 21:18

Naše dětičky mají:lega, stáj na koně, knížky, karty, potraviny do kuchyňky, čajový servis, na který jde malovat, vyrabeni náramků, kabelky, lesky na rty, vybavení do kufříku pro doktory a takovou hru na zubare, jedna župan a druhá batoh. Přijde mi toho hromada doma, ale nakonec to není vlastně tak strašné, když se to takhle napíše;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2024 21:42

MPLee potrubí do vany? To potřebujeme?Máme kuličkodráhu 

Offline Suya
příspěvků moje polička 10. prosince 2024 22:28

Evaeva Za nas potrebujete! Mame sadu s ozubenyma koleckama (od Boon) a je to fajn univerzalni vec pro mimino i starsiho

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2024 22:43

Suya jo, s kuličkodráhou si ve vaně hrají všichni

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 23:01

Suya Evaeva to bude ono

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 23:17

Ja si vzdycky lamu hlavu s darky pro mladsiho syna. Mezi kluky je skoro petilety vekovy rozdil, takze skoro vsechny trhaky jsme stihli poridit, nez se vubec narodil. Takze mraky aut, dupla, lega, magformers, mega bedna vlackodrahy. Na intelektualni veci ho neuzije, takze knihy ani deskovky nebo tvoreni ho nepotesi. Letos si moc pral robota, tak dostane transformery a policejniho robota od playmobilu. Podle me si asi ale predstavuje nejakeho panaka v zivotni velikosti, co chodi a blika ocima, tak snad nebude zklamany. Jeste ma chudak narozeniny a svatek ani ne tyden  po Vanocich, to je vzdycky porod neco vymyslet. Jeste dostane nejake lego, knizku o spidermanovi a panaka spidermana dle tipu MPLee ,tak jsem zvedava, jestli se to uchyti. A z nouze jeste hracku do vany - nejaky tobogan, co se prisaje na dlazdicky a funguje jako kulickodraha, z darky.cz za 199 kc. Musim se ale priznat, ze se mi letos ty darky vubec nelibi.

Online continuity
43142 příspěvků moje polička 10. prosince 2024 23:41

Já mám přesně opačně problémy. Letos se mi zas ty dárky vymkly. Děti teoreticky nic nechtějí, starší si tak hodně nezávazně řekla o vstupenky na rock for people a já zjistila, že tam můžu utratit benefitni body, které mi ke konci roku propadají. mladší chtěla lego. Zvažovala jsem buď Wednesday nebo Burtona. Muž říká to je zbytečný, tak jsem mu řekla, ať to rozhodně on. Za pět minut čumí do mobilu: ale to je hrozně milé! Myslel pochopitelně můru noční předvánoční. 

Takže mám ve sklepě dvě krabice lega + další na cestě.

Do toho všichni dostanou vlněné norské svetry.

a to jsem na začátku měla pro každou lepší šampon a masku na vlasy a ještě jednu věc na oblečení. 

Hlavně doufám, že už nám všem došly nápady.

Offline Pinot Noir
29903 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:14

continuity já mám taky ještě další nápady, naštěstí mi došly peníze

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:20

MPLee Gatita Mně se na ty dárky do počtu osvědčilo buď jídlo, třeba nějaké dětské krekry nebo zajímavé ovoce, případně pyžamo, protože to můžeš koupit úplně cokoli, venku to nosit nebude. :-) Ideálně svítící ve tmě. 

Pokud ale dítě chodí v noci do ložnice, moc nedoporučuju svítící kostru....

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:29

continuityovsem norske svetry jsou paradni darek!

Jinak s tema detma je to tezke. Ona existuje spousta zajimavych hracek, ale jakmile si je predstavim u nas doma, vetsinou ochladnu a neporidim. Na letosek jsem zvedava. Driv jsem kupovala takove ruzne lepsi hracky, co se libily mne, ale deti nakonec moc neoslovily. Letos jsem se zkusila naladit na ty jejich klucici mozky, tak doufam, ze se to bude libit aspon jim. Ty transformery nejsou vubec hezke, vypada to forove. A o sbirce klicenek - miniatur samopalu z Fortnite v darkove kazete ani nemluvim, bizarnejsi vanocni darek si lze sotva predstavit

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:34

Garfie ja pocet neresim, mladsi napocita sotva do peti, pro nej cokoli nad dva darky spadne do kategorie "hodne darku" a bude spokojeny bez ohledu na to, ze bratr bude vybalovat vic darku nez on. Spis je na pytel ten svatek a narozeniny, za coz si muzeme sami

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 00:38

Gatita No to jsem ti chtěla vpálit hned, ale pak jsem si sedla na ruce.

Já jsem potrefená husa, tak soucítím! Hlavně mu nebal dárky do vánočního papíru, to je hrozný nešvar, kterým jsem trpěla celé dětství!!! 

Online Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 03:31

Garfie u nás dostalo ve vánočním papíru dárky i dítě narozeny na konci června, když jsme zjistili pozdě večer, že v domě nic jinyho neni, jinak se též hlásím k potrefeným husám 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:17

Gatita kluci si reálně nejvíc hrají s plastovými podstavci z ikei, stolečkem mladšího syna, protože stůl staršího neunesou, postýlkou mladšího a dekamaA velkou radost způsobily kusy horolezeckého lana. Tolik k jejich mužskému mozku.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:24

Gatita jestli ma synek rad spidermana, kup mu tricko. Ale bacha, mam takovy pozadavek od manzelova vnuka a uz mam doma trika dve, jedno je strasne velke, druhe male, obe stejna velikost. Se na to... to velke vratim a male dostane v lete k svatku mensi chlapecek, vymenit to nemuzu, vetsi uz nemaji. Jsem zvedava, co prijde potreti. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:27

Malenge Vybrali jsme toto, konkrétní kousek vybere babička

Online dzizisketa
8970 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:37

Šárka je poprvé nemocná, resp. nachlazená, od začátku své školkové docházky. A zrovna dnes mají odpoledne besídku a vánoční dílnu

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 07:40

Garfie No ale ono není vůbec jednoduchý koupit kolem Vánoc jiný než vánoční balicí papír! S těma našima narozeninama celého příbuzenstva v říjnu a listopadu jsem se naučila nakoupit balicí papír kdykoli během roku, kdy ho někde vidím, protože pak jiný není Nezapomenu na svoje dilema jednou, když jsem měla možnost buď mezi vyloženě vánočním a nebo svatebním - s prstýnky, od té doby si na to dávám bacha