Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 17:03

MPLee moji nosí pořád zimní, rozhodla jsem se, že na těch pár dní nemá smysl zavádět jiné boty Nemluvím teda o tom, že celoročky má momentálně jen jeden

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 07. března 2025 17:08

dzizisketa sleduje Poirota?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. března 2025 17:20

Potrefenáhusa no některý jo, některý jsou do 35 a další do 37. Jsem v panice

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. března 2025 17:24

MPLee no naštěstí mladší včera celkem spokojeně ťapala v nezateplených filii po ségře, i když nejsou růžový () a tenisky jsem jí koupila už loni v nějaké akci. Ty filii jsou snad první boty, ve kterých se velikostí trefila do ročního období

a může je dědit

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. března 2025 17:29

Evaeva u nás jsou celoročky asi nejvyužívanější boty, tady je časro dlouho rosa nebo nahoře chladno.. ale nevim co mu koupit klasicky. Ráda bych bf, ale aby podrážka nebyla uplně hladká a ideálně aby nestály 2k a víc

Mohučanka starší jsem koupila na Vinted Affenzahn trail za 100,-

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 17:58

MPLee jo, to u nás taky, já vůbec nekupuju tenisky. Ale je začátek března, příští týden má být zase zima, než to všem včetně muže vysvětlím, než si zvykne ta jedna konzerva,... tak je zase budu přeučovat na zimní Ono zase takové horko nebylo mimo ty dvě hodiny odpoledne, aby to teď nezvládli v těch jejich zimních (mají městské, kožené)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. března 2025 18:16

Evaeva jo jako ja mam taky jeste chvilku cas, my jesye lyzujeme. My teda i tenisky vyuzivame hodne, nejmene asi sandaly... i kdyz kazdy rok je to jine a zalezi, jestli jsme vic v Praze nebo na horach...

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 07. března 2025 18:20

Evaeva Moje malá konzerva vytrvale odmítá začít chodit ven bez rukavic já budu boty měnit teprve až to bude nezbytně nutné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 18:51

MPLee kluci mají jako sandály ty keeny, to jsou napůl tenisky, ty nosí asi nejvíc, tak od května do konce září

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 18:52

DruI tohle už nějak zvládá, ale každé nové boty jsou boj než si na ně zvykne. Takže kvůli těm pár teplejším dnům to postupovat nehodlám

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 07. března 2025 18:59

Mohučanka vďaka, váži cca polovicu toho, čo má teraz. Do 3.triedy chce novú aktovku na zips a chce ju denne nosiť, tak musím aj desiatovnik poriešiť. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 07. března 2025 19:11

U nás bolo zrušené embargo na zelenú

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. března 2025 19:55

Moje děti šly zvonit na souseda, nebyl doma, starší tmse tak nějak se dívala přes neprůhledné sklo dovnitř, trochu to tam zafunila no, což je inspirovalo k tvorbě a skončilo to tak, že mu tam nakreslily na sklo vchodových dveří dva pindou.y a běžely domu. S nimi si ještě užijeme

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:18

MPLee nebyly by mu nějaký keeny? Oni máj i nějaký nepromokavy teniskovy na ty cnx podrazce, co maj sandály 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 20:20

Potrefenáhusa no ty kupuju já, ale to už je relativně tvrdá bota, aspoň v té nepromokavé variantě. Mají je jako "pohorky"

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:25

Evaeva a který to jsou? Ted maj nove nejaky tread rover, ty se libej mne, ale váhám, jestli je to nutny 

my mame ty ridge flex, ale to uz jsou fakt klasicky, byť ohebny, pohorky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 20:42

Potrefenáhusa do teď měli ty Chandler wp, na tuhle sezónu mám připravené ty tread rover. My je celkem využíváme, minimálně na dovolené nebo když vím, že půjdou hodně do bahna, ale zase to není na gumáky. Ale kupuju je na zl a dědí je, zase tolik využívané nejsou.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:46

Ty Ridge flex už tu podruhé zmiňujete, tak jsem se koukla, které to jsou, a ty jsme měli taky a připadá mi to jako nejtvrdší, nejhůře se obouvající bota, jakou jsme kdy měli, plus ta hřmotná gumová podrážka jak trčí dozadu... To se teda divím, že takovým barefootistům připadají jako dobré boty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 20:49

Pinot Noir no ale mají širokou špičku a asi i nulový drop. To pak záleží na tom, co ti přijde důležité (my je nemáme). A taky kolik času v nich tráví oproti jiným botám.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:54

Pinot Noir obouvaj se fakt debilne, to jsem tu psala, ale podrazka je docela ohebná (na barefooty to samozrejme nema, ale jdou ohnout dobre i do torze)

naše dite v nich chodi do hnusnyho počasí nebo kdyz je snih 

nase deti maj fakt široký nohy, ja nemam moc velkej výběr a tyhle mi krom ty maly díry kolem kotníku přijdou na občasný nošení dobrej kompromis