Potrefenáhusa to moje děti neznají, nejlepší klidná rekonvalescenční aktivita je skákání na gauči
v čase, kdy miminu zabral prášek, jsme hráli fotbal a běhal po bytě s pokřikem tři, dva, jedna, teď!
Vše o těhotenství a dětech
Prodáváte někdo věci přes fb marketplace? Jak mám inzerát přidat do dalších skupin resp. míst? Tak, jak jsem to dělala, už to nejde nebo dělám něco blbě.
L leží ako placka ![]()
Muž bol na záhradke strihať stromy, tak to oplakal, že nejde aj on.
letfenixa to je smula! Aspon ze tu Prahu si Lukasek uzil.
Mám radost z dětí, že nejsou takový dřeva jako já a ve všech sportech, co jsem s nima začala, jsou (o dost) lepší než já.
- kde máš to náhradní pero?
- nechtělo se mi nosit.
- a co budeš dělat, až tohle dopíše?
- Madlenka má 3.
![]()
![]()
Tabea tomu rozumim, take bych mela radost.
Tento vikend byl ve znameni kulturnich zazitku, tak sem jdu s tipy. Libila se nam Kocici odysea, prestoze anotace znela hruzostrasne (lotyssky nemy film). Jakoze Tramsformeri to zrovna nebyli, ale detske dusi to rozhodne neublizilo. Kdo ma rad kocky, tak ho to neurazi. A dnes jsme byli v divadle na Kyberpohadkach. To se take dalo videt, i jdyz to trochu smrdelo skolni osvetou, nebylo to nezabavne. A vzpomnela jsem si na tip od Muslik a sli do Kafe prales, cim dekuji za tip (v tak dobre kavarne jsem uz dlouho nebyla).
edit Film nebyl nemej, jen se v nem nemluvilo
My jsme si dali kombinaci všeho tady. Cyklovýlet, příroda a večer teplota. Jako já myslim, že pojedeme fakt další kolo, klasika. Jedna, druhá, třetí a čtvrtej. A to jsme ho dojeli před týdnem. Fakt jen ty jarní prázdniny jsme byli všichni OK:-D. A
Karja začátek jsem si říkala, že závidím. No pak už ne![]()
My jsme uschopnili mimino a všechny děti vyrazily ven. Takže mladší syn se vrátil asi za hodinu, že mu není dobře. A mimino v sedm s pláčem mlátilo na dveře ložnice, že chce spát. (Normálně chodí po osmé a neusíná zrovna ve stoje.) Unavený byl teda i dopoledne, spát chtěl jít už před jedenáctou. Mělo mně to trknout, asi se ještě necítí úplně dobře ![]()
Evaeva jojo, já to tady odpoledne otevřela a říkám si, nečtu vůbec. I jsem to cejtila, že jsem taková nervozní fakt, jak je toho ted nějak moc všeho, doma, v práci, člověk chce aby to šlapalo, že jo.... Jakoby my jsme za unor měly přesně dva dny, kdy byly všichni tam, kde maji bejt, žádná neschopenka, žádná omluvenka ze školy...takže se mi do toho nechce zase moc vstoupit no:D.
Karjachápu! Snad to u vás bude jen chvilkové.
U nás je to teď naštěstí po dlouhé době první větší nemoc, tak doufám, že se zase vrátíme k předchozímu trendu.
- kde máš to náhradní pero?
- nechtělo se mi nosit.
- a co budeš dělat, až tohle dopíše?
- Madlenka má 3.
![]()
poradi si!!
Evaeva jojo, jako váš program se mi tuze nelíbí! Snad to bude brzo lepší.
slniecko jojo
Přestože s některými věcmi ve škole bojuje, tak o něj strach nemám, že by si neporadil.
My sme dnes boli na záhradke, dieťa celý čas ležalo na lavičke, som si povedala, že keby sme bývali v dome, tak na dvore by bol, keďže bolo do 20 st, doma potom poobede 2 hodiny tuho spal, a teraz sa zdá, že je bez teploty.
Starsi dite ani po tydnu domu neni na skolku, ma furt brutální nudli a kašel, teplotu mela celej tejden, zacala svym standardem skoro na 40
maly dite ma vecer pres 38 uz od pátku, rýmu, kašel....u nás se to vleče úplně strasne uz od konce listopadu, doufam ve velký zlepšení s nástupem jara
U nas zatim bez nudle, ale vetsi dite ma brutalni absces na dasni nad zubem. To bych snad radsi tu nudli. To zas bude utrpeni u zubare
. Ja si toho vsimla asi pred 14 dny, myslela jsem, ze to je aft a zmizi to, ale nelibi se mi to uz. Dite tvrdi, ze to tam ma dlouho, ach jo.
A u nás má mimino po dvou dnech bez teplot zase skoro 39
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí