Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 07. března 2025 20:59

letfenixa my máme tyhle krabičky  od sistema. Jsou lehoučký. Ty vsadky děti nosí minimálně, spíš skoro nikdy. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:02

Potrefenáhusa aha, tak já ohebnost neřeším, zato to, že ta guma vzadu přečnívá o dva centimetry a ještě bota je vzadu směrem vzhůru zkosená, mi připadá dost nepřirozené. Plus to obouvání, to je peklo. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:24

Potrefenáhusa asi byly, my vlastně keeny nikdy nemeli... libi se mi na webu jejich nove KNX, ale to jsou klasicky tenisky. A moc se mi nechce mu kupovat dvoje, kdyz mu zase mozna nevydrzi ani do prazdnin. Ted jsem zjistila, ze uz mu jsou ais male i lyzaky, ale nic nerika Tak ted uz to dojede... 

starsi nosi Affenzahny, ale ty jsou uzke. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:33

Pinot Noir obouvání je ultradebilni, to fakt jo, ale do lesa do bláta mi přijdou skvělý a chodí v nich lip než v holinách 

jinak malý dítě a nurofen.....tak to byl ted kratkej a smutnej příběh, kdy jsem se stihla zaradovat, že konečně dítě, kterymu to chutná.....než to vyblila do postele i s komplet večeří takže čípek a @Evaeva coze jim to drtíš? Ma 13 a půl kilo, to asi jeste neni na žádný tablety? 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:34

MPLee no ty tread maj bejt myslim waterproof, mne se taky libej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 21:35

Potrefenáhusa jojo, tread rover jsou wp

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 21:38

Potrefenáhusa mohla by tenhle paralen, což je čtvrtka klasické 500, takže klidně rozdrtit tu, to mi potvrdili i u nás v lékárně.

Pak dělají ještě nurofen junior, ten je od 20 kilo, ale berou se rovnou dvě tablety, takže bych řekla, že jedna by šla, ale to se určitě někde poraď.

Ještě je nurofen aktiv, ale taky píšou od 20kg.

Každopádně toho paralenu bych se nebála.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:46

Evaeva díky, no mohlo me to napadnout, tohle je to snadno blijici dite a doted mela jen cipky...ale to fakt vymejslel nejakej sadista, mnozstvi, co by meli spolykat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 21:47

U nás jsou ty nurofeny teď taky aktuální Mimino teda zvládá sirupy, ale 6ml paralenu už bylo celkem dost i na něj. Včera byl chudák pod prášky na střídačku, měl chudák přes 39. Dneska je to trochu lepší, ale zase začal smrkat mladší. Jediné pozitivum je, že mimino se při nemoci jeví jako spavé, dneska spal celkem tři hodiny. Ale nechat ho odpoledne spát do pěti nebyl dobrý nápad, ještě nespí a já jsem po dvou nocích a dvou dnech s nemocným batoletem dost grogy a příšerně mně bolí záda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 21:48

Potrefenáhusa já mám pocit, že to je nějaký technologický problém

U nás to teda nejvíc blije starší a ten jako malý blicí vůbec nebyl, aspoň proti bratrům.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 21:50

Evaeva je to peklo, my se z toho nemuzem vyhrabat, starsi byla ve skolce celej jeden tejden a v pondeli zas 39 horečka, porad je dost placatá, asi bude doma i příští týden a dneska odpoledne se pridala i mladsi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 21:57

Potrefenáhusa u nás tahle zima v pohodě, velký úplně, ti byli doma tak deset dní v součtu, mimino teda má furt nějaké rýmy, ale tohle je zatím nejhorší nemoc. Ťukám na dřevo. Ale na včerejšek jsem spala asi 4 hodiny (ale výjimečně v kuse ), dnešek byl teda lepší. A když je mu blbě, je dost kontaktní a moje záda tím dost trpí. No na zítra se beru vycházky s těmi, co zbydou zdraví. Snad to bude aspoň jeden, jinak mi to asi neprojde

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:01

Potrefenáhusa ježiš, večeři v posteli jsme měli nedávno, soucítím.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:08

Evaeva u nás je to podle mě ještě horší než loni, teď je doma prakticky od konce listopadu, myslím, ze snad jeste nechodila 14 dni v kuse 

Pinot Noir diky, je to moc strasny 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:33

Tabea jé, no to je ta samá krabička, co mám já. Dcera ty vsadky naopak miluje

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:34

A změřila jsem nohu, hodila rozměry na littleshoes a vyjely mi dvoje bačkůrky

Tak jsem si v souladu s Evaeva řekla, že příští týden bude stejně zase zima...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 22:39

Potrefenáhusano jo, stačí větší viróza a už se to sype furt. U mladšího teď obcházela chřipka, ale zdá se, že se nám pro tentokrát vyhla. Rýma s horečkou je pořád ta lepší varianta. Já jsem přesvědčená, že za to může návštěva herny v pondělí (mladší měl pozvání na oslavu) a to bylo hezky a skoro nikdo tam nebyl. Tak jsem si pochvalovala, že i mimino si tam samo vyhraje

U vás to je letos hodně blbý teda. Pamatuju si tu první zimu, kdy celý týden v kuse starší odchodil až někdy v březnu Ale čekala bych, že to bude lepší a lepší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. března 2025 22:41

Mohučanka

Ale trochu mně to děsí, dvě děti mám na jaro nepřipravené.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. března 2025 22:51

Mohučanka mne prijde, ze ty boty fakt nejsou...jediny frodda jsou vsude a jsem rada, ze ji snad dobre sedej 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2025 23:00

No ja som kupila starsiemu papuce, doma ich vyskusal a dobre. Aby mi na druhy den po skole povedal, ze sa rozopinaju a nejdu poriadne zatiahnut