Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. března 2025 23:15

MrakoplasŽÁDNÉ boty nejdou dost zatáhnout! A u všech je potřeba utrhnout zapínání, protože jedině nohy ve svěráku jsou správná verze! 

Že je to u vás taky tak?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. března 2025 00:06

Pinot Noir ano, uplne presne. Vsimla som si uz, ze u vas doma tiez! 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. března 2025 01:47

Lukáško mal vo vlaku skoro stále horúce líca pred zaspatim mal 37, teraz

tu tiež horí, šľak ma trafí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 06:57

Pinot Noir Mrakoplas to je přesný! Okolo kotníku musí správná bota škrtit nebo co?

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 08. března 2025 06:59
Reakce na Mohučanka:

Tabea jé, no to je ta samá krabička, co mám já. Dcera ty vsadky naopak miluje

​dcera je taky miluje, ale já s nima nechystám, protože se mi to tam pak špatně cpe.
Já ale už nechystám žádný pečivo, protože jsem to večer zas vyhazovala. Mají jen zeleninu a ovoce a v té velké části miminí křupky z ČR, který jim tu všichni závidí a ujídají.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. března 2025 07:27

Lukáško nosí Keen Knotch - zimné, letné, celoročné. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 08. března 2025 13:00

Ty sirupy se dělají, aby se dala přesně odměřit davka 4kg kojenci. Protože 0.5 ml neodmeris. 

Pak jsou ty koncentrovanější, pro větší děti, ale pokud sedí vypočtená dávka, klidně bych dávala jinou formu. Mě sirupy nikdo neblil, ale vzhledem k tomu, že jsem pořád vyhazovala téměř plně láhve, velice ráda jsem se těch sirupu zbavila. 

Už si přesně nepamatuji, kolik jim bylo, ale hned, jak dosáhli váhu na ten 125mg paralen (teda těch cca 4-5 let?)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 13:28

continuity akorát že paracetamol se koncentrovanější nedělá, na 12 kg to vychází 6ml na dávku. Nurofen vychází poloviční množství. Takže tenhle argument neuspěje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 13:29

continuity ten paralen 125 mg je od tří let a devíti kilo, mimino má 13kg, ale prášek do něj samozřejmě nenarvu a rozpouštět na lžičce by pro takhle malé dítě asi taky nedopadlo. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. března 2025 13:51

Tak som práve podala prvý čipok od teploty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 15:02

Potrefenáhusa tak my máme nakonec kožené hladké koely na dva suché zipy, frodda mu taky seděly, ale měly menší nadměrek. Zajímavé, že koely na gumičky a jeden sucháč vůbec neobul. To bylo všechno, co nám nabídli, prodejna byla vtipně poloprázdná, všude cedule xy bude v půlce března a podobně Příště zkusím asi objednat něco na prodejnu, na webu jsem koukala i na be lenky třeba. No ale hlavně, že jsme pořídili, teď už zbývá jen dítě číslo 3

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 08. března 2025 15:49

Vcera jsme meli moc hezky den s malym. Mel logopedii, takze zadna skolka. Tam i zpet jsme jeli na kolobezce, pak poklidny obed ve dvou doma a pak jsme sli do kina. Na lotyssky nemy film. Aneb vybirali jsme podle času. No ale bylo to vsechno moc pekne, maly uplne pookral, kdyz kolem nedela randal velky bratr. Porad mi neco povidal a zapomnel i koktat. Musime takove dny praktikovat casteji. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. března 2025 15:54

Gatita to je krásne

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 08. března 2025 16:58

letfenixa ten cas ve 2 je opravdu dulezity...

A co L., odstonava vas vylet do Prahy?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. března 2025 17:12

Gatita Áno

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. března 2025 19:07
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa tak my máme nakonec kožené hladké koely na dva suché zipy, frodda mu taky seděly, ale měly menší nadměrek. Zajímavé, že koely na gumičky a jeden sucháč vůbec neobul. To bylo všechno, co nám nabídli, prodejna byla vtipně poloprázdná, všude cedule xy bude v půlce března a podobně Příště zkusím asi objednat něco na prodejnu, na webu jsem koukala i na be lenky třeba. No ale hlavně, že jsme pořídili, teď už zbývá jen dítě číslo 3

Evaeva gratuluju! 
novy boty radsi nekomentuju, ja dneska vypustila marudka na chvili na zahradu za tatinkem....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 19:56

Potrefenáhusa to je u nás jen otázka času

Byl to na nějakou dobu asi poslední výlet, bacily se rozhodli počastovat mně svojí návštěvou ale bylo to pěkné odpoledne s nejstarším dítětem 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. března 2025 20:37

Evaeva ja aspon zjistila, co vsechno musim poslat dal

jo, ani u tech bot co by se hodily tvarem a barvou, tak mladsi netrefil sezonu a 2 roky to syslim marne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2025 20:46

MPLee

Nebudu ti fotit polici u nás v chodbě, sklad obchodu s obuví hadr.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 08. března 2025 20:59

Evaeva u nás taky...ale představovala jsem si nějakou klidnou rekonvalescencni aktivitu, ne vrtání metra pro krtky