MrakoplasŽÁDNÉ boty nejdou dost zatáhnout! A u všech je potřeba utrhnout zapínání, protože jedině nohy ve svěráku jsou správná verze!
Že je to u vás taky tak? ![]()
MrakoplasŽÁDNÉ boty nejdou dost zatáhnout! A u všech je potřeba utrhnout zapínání, protože jedině nohy ve svěráku jsou správná verze!
Že je to u vás taky tak? ![]()
Pinot Noir ano, uplne presne. Vsimla som si uz, ze u vas doma tiez!
Lukáško mal vo vlaku skoro stále horúce líca
pred zaspatim mal 37, teraz
tu tiež horí, šľak ma trafí.
Pinot Noir Mrakoplas to je přesný! Okolo kotníku musí správná bota škrtit nebo co?![]()
Tabea jé, no to je ta samá krabička, co mám já. Dcera ty vsadky naopak miluje
dcera je taky miluje, ale já s nima nechystám, protože se mi to tam pak špatně cpe. ![]()
Já ale už nechystám žádný pečivo, protože jsem to večer zas vyhazovala. Mají jen zeleninu a ovoce a v té velké části miminí křupky z ČR, který jim tu všichni závidí a ujídají. ![]()
Lukáško nosí Keen Knotch - zimné, letné, celoročné.
Ty sirupy se dělají, aby se dala přesně odměřit davka 4kg kojenci. Protože 0.5 ml neodmeris.
Pak jsou ty koncentrovanější, pro větší děti, ale pokud sedí vypočtená dávka, klidně bych dávala jinou formu. Mě sirupy nikdo neblil, ale vzhledem k tomu, že jsem pořád vyhazovala téměř plně láhve, velice ráda jsem se těch sirupu zbavila.
Už si přesně nepamatuji, kolik jim bylo, ale hned, jak dosáhli váhu na ten 125mg paralen (teda těch cca 4-5 let?)
continuity akorát že paracetamol se koncentrovanější nedělá, na 12 kg to vychází 6ml na dávku. Nurofen vychází poloviční množství. Takže tenhle argument neuspěje.
continuity ten paralen 125 mg je od tří let a devíti kilo, mimino má 13kg, ale prášek do něj samozřejmě nenarvu a rozpouštět na lžičce by pro takhle malé dítě asi taky nedopadlo.
Tak som práve podala prvý čipok od teploty ![]()
Potrefenáhusa tak my máme nakonec kožené hladké koely na dva suché zipy, frodda mu taky seděly, ale měly menší nadměrek. Zajímavé, že koely na gumičky a jeden sucháč vůbec neobul. To bylo všechno, co nám nabídli, prodejna byla vtipně poloprázdná, všude cedule xy bude v půlce března a podobně
Příště zkusím asi objednat něco na prodejnu, na webu jsem koukala i na be lenky třeba. No ale hlavně, že jsme pořídili, teď už zbývá jen dítě číslo 3![]()
Vcera jsme meli moc hezky den s malym. Mel logopedii, takze zadna skolka. Tam i zpet jsme jeli na kolobezce, pak poklidny obed ve dvou doma a pak jsme sli do kina. Na lotyssky nemy film
. Aneb vybirali jsme podle času. No ale bylo to vsechno moc pekne, maly uplne pookral, kdyz kolem nedela randal velky bratr. Porad mi neco povidal a zapomnel i koktat
. Musime takove dny praktikovat casteji.
Gatita to je krásne ![]()
letfenixa ten cas ve 2 je opravdu dulezity...
A co L., odstonava vas vylet do Prahy
?
Gatita Áno ![]()
Potrefenáhusa tak my máme nakonec kožené hladké koely na dva suché zipy, frodda mu taky seděly, ale měly menší nadměrek. Zajímavé, že koely na gumičky a jeden sucháč vůbec neobul. To bylo všechno, co nám nabídli, prodejna byla vtipně poloprázdná, všude cedule xy bude v půlce března a podobně
Příště zkusím asi objednat něco na prodejnu, na webu jsem koukala i na be lenky třeba. No ale hlavně, že jsme pořídili, teď už zbývá jen dítě číslo 3
Evaeva gratuluju!
novy boty radsi nekomentuju, ja dneska vypustila marudka na chvili na zahradu za tatinkem....

Potrefenáhusa to je u nás jen otázka času ![]()
Byl to na nějakou dobu asi poslední výlet, bacily se rozhodli počastovat mně svojí návštěvou
ale bylo to pěkné odpoledne s nejstarším dítětem
Evaeva ja aspon zjistila, co vsechno musim poslat dal ![]()

jo, ani u tech bot co by se hodily tvarem a barvou, tak mladsi netrefil sezonu a 2 roky to syslim marne ![]()
Nebudu ti fotit polici u nás v chodbě, sklad obchodu s obuví hadr.
Evaeva u nás taky...ale představovala jsem si nějakou klidnou rekonvalescencni aktivitu, ne vrtání metra pro krtky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.