Je mi líto všech marodů i jejich rodičů. Venku je tak hezky, to je k vzteku. Doufejme, že už tohle zpropadený chorobný období bude končit.
Vše o těhotenství a dětech
Jo, starší má dnes jen 37,5, což je skoro na oslavu, ale chrble jak tuberak. Test z matiky ji paní učitelka poslala domu, ať si ho vyplni, a mají psát z Aj, za celou učebnici, tak doufám že si něco zapamatovala. Jak doděláme vše do školy je mi záhadou...
rasaNori pokiaľ má malý teplotu, školu neriešime. Zatiaľ sme dobehli vždy všetko, aj tých vlaňajších viac ako 300 vymeskanych hodín.
letfenixa my teda dopisujeme, jakmile je mu trochu líp, 37,3 nevadí. Jinak by se to hrozně nahrnulo, obvykle je den bez teploty a jde do školy a to už by měl mít všechno dopsáno ideálně. Ale test bych ho v tomhle stavu psát nenechala.
Starsi vyrostla od ledna o 2 cm, doufam, ze ji ta haksna zůstane aspoň chvíli nezměněna!
Prosím vás, jakou mají tu vaše děti standardní teplotu, že 37 (37,5) už poznáte/řešíte?
Tabea ja kdyz jsou nemocny, tak je obcas zmerim, jestli je to k reseni. Starsi mívá 40, tak je to poznat snadno, ale mladší mívá spíš okolo 38, a tu měřím
ale ted ta nemoc je na ty teploty divná, fakt dva dny bez teploty a najednou zas 39
Tabea ja teda priznavam, ze poznam/ resim az tak tech 38, spis 38,5. Ale nasi na teploty netrpi.
Tabea ja srazim nad 38 a pres den spis pocitove, jak se to dite chova. Na noc davam u teploty pokazde, at se to dite vyspi, protoze jinak byvaji taky co hodinu vzhuru a stejne to skonci tak, ze do nich ten sirup rvu v 1 v noci a je z toho akorat cirkus. Moje holky ale na ty vysoke teploty moc netrpi, takze 39.5 mely tak dvakrat v zivote a to uz jsem pak dost nanervy.
Tabea normálnu má okolo 36, zrážam od 38,5, ale leží aj pri nižšej, má horúce líca a ľadové ruky a nohy.
U nás má dítě menší rýmu a 2x za dopoledne zakašle, ale zase má svoje řvací období spojený s velkým tělesným neklidem, buď je protivnej, nebo huláká, pořád s něčím mlátí, vzteká se, všechno rozporuje, je nereceptivní, kvůli všemu se rozbije, nejhorší je fakt ale ten nestálej hluk, co generuje. My, co si s mužem doma nepustíme ani hudbu, jsme nafasovali super hlučnej exemplář, vždycky se bojíme, že už takhle zůstane; no snad se zas brzy přelne do normálního módu.
Tabea Já řeším, když je dítě placatý. Takže když mi tu syn vesele běhal po bytě s teplotou osmatřicet, tak jsem si toho málem nevšimla, protože jsem ho měřila jenom pro forma, když měla horečku starší :o)
Tabea já poznám pohmatem tak 37,3, pak zůstávají doma. Léky dávám podle stavu dítěte, obvykle okolo 38,5.
Evaeva Madlenka má 3
to je chytrej kluk!!
já mám pořád ledový ruce, tak pohmatem nepoznám nic, muž ale vykazuje skoro 100% přesnost
DruI tohle se nám stalo taky, když mu nebyl doma, pak jsme ho šla dítě změřit, protože se mu leskly oči a měl přes 38
Zina já myslím, že je spíš nějaká vrozená super schopnost. Já i mamka máme studené ruce, ale obě teplotu poznáme dost přesně ![]()
letfenixa me právě překvapilo, jak jsi psala, že má L 37 a hoří. Já si všimnu (možná) 38 stupňů. ![]()
Tabea ja to poznam podle oci (stejne jako moje maminka:-)
viktorka_od splavu 37 stupňů podle očí?
Tak 37 snad ani není nějaká teplota ,ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí