Vari muzu ti zmerit bud zimni 116 nebo letní 110
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Prosím letni 110, vaham mezi 110 a 116.
Vari letní 110 jsem namerila vnější dylku i s nápletem 63, vnitřní dylka je 39. Měřila jsem to jen ke konci softshellu, z ty nohavice ještě čouhá cca 3 cm naplet z takovyho jak šusťáku na gumu

Zimni 116 vnější dylka 66, vnitřní dylka 43
Potrefenáhusa Dekuju moc, na webu mají uvedeno 61 cm a 40 cm, to by se jeden vobkreslil....
Vari a nemaj jeste nejakou verzi slim? My mame normalni (asi) , s kapsama na zipy
Potrefenáhusa Koukam na ty normalni letní s kapsami na zip, žádný slim tam nevidim. Koupím ty větší, vsak do toho snad někdy přinejhorším dorostou.
Vari nasi ty 116 normalne jsou, ale dneska jsem namerila 112 cm u futra
Potrefenáhusa Ja je mam o kus menší, ale jsou to oba hubenouri s dlouhejma nohama. Jeste jednou moc dekuju!
Aranel ten denkmit na bily pere fakt dobre, podědili jsme hodně moc strašný šedivý látkový pleny a jsou fakt i po 5 letech používání sněhobílý (strasny jinak) - ja je používám jako univerzální utěrky denne, takze jich peru várku po par dnech zvlášť v prášku na bíly. Vypral i příšerný zašedlý oblečení, co se mi vrátilo od kamaradky, která detsky veci netřídí podle barev
na mimini veci jsme meli Jelinka mimi sypkej prášek, ten je skvelej (ale gel smrdi bohuzel jak blitky)
Potrefenáhusa ale denkmit sensitive bohužel zdaleka tak dobře nepere. Aspoň fleky ne. Ještě dojíždím zásoby, plus mám toho Jelínka, ale pak už budu prát tím naším.
Potrefenáhusa gel potvrzuju, to je tak sttasny smrad, ze je to horsi nez neprat ![]()
Evaeva jo, já nevydržím prát dlouhodobě jedním práškem, točím většinou pro nas všechny jelena s jelínkem, případně tekutej ecover, qalt excel nebo batole...
Potrefenáhusa tak to já naopak pořád kupuju ten denkmit. Pere dobře, dobře vyšel i v dtestu a není drahý
Prosim vas, ty keeny sacamp letos ve slevě nikde (uz, jeste) nejsou? Cekam na ne od podzimu a nic.
Potrefenáhusa Na Zalando Lounge jsem ted potkala cerveny 29, pro nas dobra velikost a spatna barva
Potrefenáhusa loni na podzim jich bylo pár, koupila jsem, ale teď nevím, jestli jen jedny![]()
taky potřebujete ruzovy? ![]()
![]()
žluťásek Evaeva Potrefenáhusa Díky. S Jelínkem dobrý vědět, myslím, že jsem v dm viděla právě jen gel! ![]()
DruI Mám pračku se sušičkou, ale sušičku nepoužívám. (Teda zatím, já vím, ha ha.)
Aranel budes ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí