Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:05

Aranel Sušička byla nejlepší věc, co jsme si na dítě pořídili

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 09:08

Aranel sušička je super, ale nevím, jestli ti bude vyhovovat ta spojená s pračkou. Já teda na první dvě děti prala ve slim pračce do 4kg a nepociťovala jsem žádnou újmu blbá byla na praní povlečení, ale to s dětmi nemělo žádnou souvislost 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:09

Evaeva Ona je prostě tady v bytě. Já ráda věším prádlo

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:23

Aranel ja ho kupuju většinou na kosiku, nebo v Albertu hypermarket. Lovela mi prijde, ze moc nepere, Batole mam rada, to tu mají v Kauflandu 

no a s tim sušením, to záleží, jakej vyfasuješ model, druhy dítě bylo blici a to fakt pereš pračku denne jenom miminiho a dokupuješ další oblečení, ani nemrknes (ale je to to nejsladší dítě pod sluncem, bliti je dávno zapomenuto, ale bylo to fakt jak nalej vylej občas)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 09:27

Potrefenáhusa moje druhý taky blilo a sušičku jsem neměla. Ale tady to do rána uschne.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:34

Evaeva tady ne a navrch je to prádlo tvrdý jak prkno

ale nemyslela jsem to na sušičku, spíš tak obecně, že pak jenom fakt pereš a věšíš a sušíš (u nás to je ještě s miminem logistickej problém, jak je to ve sklepě). Ja jsem dřív prala rada, ale ted jak se valí nekonecny tuny hadru, jsem rada, kdyz se to čímkoliv ulehčí (měkký prádlo ze sušičky, ktery tam stačí jen přehodit z pračky)

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Prosim vas, ty keeny sacamp letos ve slevě nikde (uz, jeste) nejsou? Cekam na ne od podzimu a nic. 

​Myslíš sandály? Ty byly vloni ve slevě strašně brzo, objednávala jsem je na eobuv na konci srpna a nějak krátce potom byly i na zalandu. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:48

Já měla hodně blicí dítě bez sušičky, ještě k tomu v zimě, no, jsem ráda, že už jsou to jen vzpomínky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 09:50

Pinot Noir taky v zimě. Ale to jsme ještě měli jeden volný pokoj, kde mohl být sušák 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 09:52

Potrefenáhusa mně jakoby to praní, sušení a žehlení nevadí, je to určitě jedna z oblíbenějších domácích prací, ale přesně, je to věc, na kterou existuje automatizace narozdíl od jiných otravných činností. 

Offline Suya
příspěvků moje polička 11. března 2025 09:58

Potrefenáhusa Potrebujem stribrny vesmirnyNe, ale loni mel s ruzovou gumickou a uz neprosly, tak cerveny bez Spidermana ani nezkousim

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:59

Myrtila mne se je loni povedlo koupit na eobuvi asi za tisícovku v červenci, když ty stary sedřely dítěti nohy z kůže, i když nadmerek měl bejt jeste dostatecnej, ale pak uz jsem je nevidela 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 10:00

Suya u nás červený projdou. S čímkoliv růžovým by taky neprošly 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:08

Suya existujou? Ted maj krásný stříbrný kožený sandály camper (maly dite ma stribrny celorocky, ktery mu starsi velmi zavidi), ale ja fakt nemuzu koupit kožený sandály diteti, ktery i ze suchý zahrady prijde takhle

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:14

Potrefenáhusa jezis ale nasi takhle prisli vcera. Vyhrabali sinkus tajiciho sneholedu pod houpackou az na travu a pak se intenzivne houpali... nastesti teda nosi na zahradu vyhradne holiny, protoze mladsi si nic jineho sam neumi obout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2025 10:18

Potrefenáhusa myslím, že vyhráváš

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:18

MPLee ja už ji budu dávat taky leda holiny. My mame před domem zabijacky schody, tak ja jsem radsi, kdyz tam jsou samy a chodej sem a tam, aby mely pevný boty, nekupuju kvůli tomu ani žádný crocsy, ale tohle se fakt neda, zpracovávala jsem to asi hodinu

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:32

Potrefenáhusa to je chuťovka. Ponožky byly růžový, nebo taky probahněný?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:37

Potrefenáhusa Tak to je top

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:37

Tabea zkus hádat