Kokoska můžeš :-) (ale prijde mi, ze tyhle velikosti ma kazdej dost a je to na chvili, koupila bych nejaky hezky 68 :-)
Vše o těhotenství a dětech
Aranel naše děti měly obě úplně shodne přesně 3500 a 56 byla fakt akorát. Ale muže te to překvapit oběma směry, no
a hlavně na tom zacatku strasne rychle rostou, během 14 dnů to muze bejt maly
Potrefenáhusa to je fakt!
Myrtila jak píšu výše, může to mít taky na jedno použití. Pepco stojí 50:) My těch flekatých máme dost, i když už z nich skoro vyrůstá.
Jimik to byl měl i s rezervou. Pošli mi do sz, kolik za ně chceš, prosím.
Kokoska podľa toho, kedy idete na návštevu. Lukáško mal síce 3,4 kg, ale len 48 cm, takže do 56 chvíľu dorastal.
Blíži sa u nás Zóna bez peňazí, tak kontrolujem topánky, pretože sú údajne všetky dobré
už som vyradila 6 párov.
Aranel ja hlavne doporucuju vsechno novorozenecky rozepínací na zip nebo zavinovaci, naše děti měly obrovsky hlavy a neco na ně vůbec přes hlavu nešlo narvat (tam doporučuju prohlídnout rodiče, u nás byly jisty varovný signály, ze budou čepičky na 10 kg brambor)
Potrefenáhusa kolegyne ma cerstve mimino a dava jen veci pres hlavu. Pro me taky nepochopitelne, ale je to tak.
Tak vyraďujem celkom 9 párov.
Ak by niekto chcel, tieto
KEEN KNOTCH HOLLOW DS CHILDREN
sú pomerne málo nosené, je to veľkosť 30.

(tam doporučuju prohlídnout rodiče, u nás byly jisty varovný signály, ze budou čepičky na 10 kg brambor)
![]()
Potrefenáhusa Jo, tohle mi utkvělo ![]()
Josjá dávala v podstatě taky jen věci přes hlavu. A muž to vůbec neumí zapnout, ten je totálně ztracený![]()
Potrefenáhusa nevím no, spíš jsem to tak neřešila. Mladší má hlavu velkou, starší měl vždycky spíš menší, mimino je někde mezi.
Evaeva teď jsem byla v Tescu a mají tam žebrovaná body do vel 98, dost velká a pružná :-)

na foto je 92, ale meli i vetsi :-)
MPLee tak přesně tyhle u nás měli akorát malé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí