Evaeva mám si představit kožené polobotky k obleku?![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jos já ho taky nebalím, i tu hygienu si balí sám. Ale volně k dispozici je můj seznam věcí, při balení leží v kuchyni a on si ho kolikrát projde. Ale tentokrát asi usoudil, že to není potřeba.
monis no téměř. Hnědé kožené polobotky, trochu víc casual než k obleku, ale zase ne tenisky
Všimla jsem si jich na jeho nohách někde u hranic .
monis jo tak jestli by si "mohl" vzit boty na behani v sobotu na hreben do Krkonos, to uz se me taky zeptal
No, takhle s náma šla v květnu do Krkonoš jedna kamarádka, vyvolalo to značný rozkol, proč jsme jí neřekly, že tam bude sníh!!
Pak brečela na kamennejch plotnách pod Mumlavským vodopádem. Ale nakonec jsme to nějak pospravovaly.
Ségra jednou odjela do Rakouska na jarní lyžování v "polobotkách", prostě jí - tehdy třeba desetiletý - existence zimních bot už vypadla ze systému.
Evaeva a to schválně, nebo si jen v tom frmolu nevšiml?
Aranel Dcera odjela do Dubaje v zimních botách. Ale byla to moje chyba, bylo jí tak 5, tak si prostě vzala ty boty, co nosila každej den. Zjistila jsem to na letišti. Sandály jsem teda zabalila s sebou.
O muži se ani nezmiňuju, mohl by se vzít za ruce s těma, co už tu byli zmínění.
Kokoska to je samozrejme pravda! Ovsem tvuj pribeh s botama je dokonalej![]()
Tabea nevšiml, resp. vůbec o tom nepřemýšlel. Ale to mi snad přijde horší. Já zabalím tři děti, sebe, všechno jídlo (vaříme si), všechny ty rukavice, čepice, pateřáky pro celou rodinu... On má za úkol lyže, abych mu nekřivdila, a sebe
Já teda neměla kartáček, ale boty jsem měla dvoje ![]()
Evaeva to, že ho to ve shonu netrklo, mi přijde úplně v pohodě. Kdyby tvrdil, že na dovolenou u moře/bazénu mu stačí plný boty, to by byla jiná.
Aranel dobry vedet! taky tam mam na kveten plany, takze snih bude, rikas?![]()
Aranel tak pod Mumlavským vodopádem jsem viděla Asiatky, jak se tam natáčí v 10 cm podpatkách, minisukni a kožichu asi na tiktok, tak to musela kámoška v teniskách dát![]()
Hmm preto sme v Janosikovych dierach stretali na rebrikoch kopu ľudí v zabkach.
, som nechápala ako vobec mohli v tom zvládnuť trasy.
Muž raz vzal do Prahy nové sandále a zabudol že prevazne bude kocikovat vnúča. No tak ho otlacili a pri vychode z metra si naštvaný sadol na zem a vyzul boty. Kym ten ukon dokončil dostal zopár drobných od okoloidúcich ![]()
Asi by som ho mala bravat častejšie
viktorka_od splavu No může klidně bejt.
Tabea no můj muž svého času tvrdil, že mu celoročně stačí kožené trekovky, které se nosí do rozpadnutí. Až jsem ho donutila pořídit si napřed sandály a pak i přes zvýšený odpor plátěné "tenisky" vhodné do práce (IT) a uznal, že to v létě má něco do sebe ![]()
Můj muž má lehce zimní boty (teplé farmářky) jen díky tomu, že mu je v US věnovala na tozloučenou jeho čínská bytná. Jo a taky si tam koupil plátěnky-conversky. Takže co se týče bot, pobyt v LA se vyplatil.
Evaeva muj muz udelal to stejne. Kotnikove mestske boty a lyzaky a to naplanoval pesi vylet souteskou reky Isar. Snehu a ledu tam bylo docela dost a taky dvakrat pekne spadnul. Ten vylet planoval uz v Praze
Evaeva muj muz udelal to stejne. Kotnikove mestske boty a lyzaky a to naplanoval pesi vylet souteskou reky Isar. Snehu a ledu tam bylo docela dost a taky dvakrat pekne spadnul. Ten vylet planoval uz v Praze
Ginger no on právě vůbec neplánoval. Akorát chtěl a miminem bobovat ![]()
Odpoledne jsme měli s Rostíkem rozmíšku na hřišti (z žízně, jak jsem pak zjistila, přitom láhev jsme s sebou měli
) a on mi potom doma nakreslil obrázek - zlomené srdce a kolem naštvané smajlíky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí