Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 18. března 2025 13:59

Evaeva mám si představit kožené polobotky k obleku?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 14:31

Jos já ho taky nebalím, i tu hygienu si balí sám. Ale volně k dispozici je můj seznam věcí, při balení leží v kuchyni a on si ho kolikrát projde. Ale tentokrát asi usoudil, že to není potřeba.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 14:33

monis no téměř. Hnědé kožené polobotky, trochu víc casual než k obleku, ale zase ne teniskyVšimla jsem si jich na jeho nohách někde u hranic .

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. března 2025 14:37
Reakce na 711990:

monis jo tak jestli by si "mohl" vzit boty na behani v sobotu na hreben do Krkonos, to uz se me taky zeptal

​No, takhle s náma šla v květnu do Krkonoš jedna kamarádka, vyvolalo to značný rozkol, proč jsme jí neřekly, že tam bude sníh!! 

Pak brečela na kamennejch plotnách pod Mumlavským vodopádem. Ale nakonec jsme to nějak pospravovaly.

Ségra jednou odjela do Rakouska na jarní lyžování v "polobotkách", prostě jí - tehdy třeba desetiletý - existence zimních bot už vypadla ze systému.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 18. března 2025 14:55

Evaeva a to schválně, nebo si jen v tom frmolu nevšiml?

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 18. března 2025 14:58

Aranel Dcera odjela do Dubaje v zimních botách. Ale byla to moje chyba, bylo jí tak 5, tak si prostě vzala ty boty, co nosila každej den. Zjistila jsem to na letišti. Sandály jsem teda zabalila s sebou. 
O muži se ani nezmiňuju, mohl by se vzít za ruce s těma, co už tu byli zmínění. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:00

Kokoska to je samozrejme pravda! Ovsem tvuj pribeh s botama je dokonalej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 15:04

Tabea nevšiml, resp. vůbec o tom nepřemýšlel. Ale to mi snad přijde horší. Já zabalím tři děti, sebe, všechno jídlo (vaříme si), všechny ty rukavice, čepice, pateřáky pro celou rodinu... On má za úkol lyže, abych mu nekřivdila, a sebeJá teda neměla kartáček, ale boty jsem měla dvoje

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:09

Evaeva to, že ho to ve shonu netrklo, mi přijde úplně v pohodě. Kdyby tvrdil, že na dovolenou u moře/bazénu mu stačí plný boty, to by byla jiná. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:21

Aranel dobry vedet! taky tam mam na kveten plany, takze snih bude, rikas?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:30

Aranel tak pod Mumlavským vodopádem jsem viděla Asiatky, jak se tam natáčí v 10 cm podpatkách, minisukni a kožichu asi na tiktok, tak to musela kámoška v teniskách dát

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:35

Hmm preto sme v Janosikovych dierach stretali na rebrikoch kopu ľudí v zabkach. , som nechápala ako vobec mohli v tom zvládnuť trasy.

Muž raz vzal do Prahy nové sandále a zabudol že prevazne bude kocikovat vnúča. No tak ho otlacili a pri vychode z metra si naštvaný sadol na zem a vyzul boty. Kym ten ukon dokončil dostal zopár drobných od okoloidúcich

Asi by som ho mala bravat častejšie 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:52

Janulik03

viktorka_od splavu No může klidně bejt.

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 18. března 2025 15:54
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2025 16:58

Tabea no můj muž svého času tvrdil, že mu celoročně stačí kožené trekovky, které se nosí do rozpadnutí. Až jsem ho donutila pořídit si napřed sandály a pak i přes zvýšený odpor plátěné "tenisky" vhodné do práce (IT) a uznal, že to v létě má něco do sebe

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 18. března 2025 17:06

Můj muž má lehce zimní boty (teplé farmářky) jen díky tomu, že mu je v US věnovala na tozloučenou jeho čínská bytná. Jo a taky si tam koupil plátěnky-conversky. Takže co se týče bot, pobyt v LA se vyplatil.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 18. března 2025 17:14

Evaeva muj muz udelal to stejne. Kotnikove mestske boty a lyzaky a to naplanoval pesi vylet souteskou reky Isar. Snehu a ledu tam bylo docela dost a taky dvakrat pekne spadnul. Ten vylet planoval uz v Praze

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 18. března 2025 17:14

Evaeva muj muz udelal to stejne. Kotnikove mestske boty a lyzaky a to naplanoval pesi vylet souteskou reky Isar. Snehu a ledu tam bylo docela dost a taky dvakrat pekne spadnul. Ten vylet planoval uz v Praze

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 17:25

Ginger no on právě vůbec neplánoval. Akorát chtěl a miminem bobovat

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 18. března 2025 18:46

Odpoledne jsme měli s Rostíkem rozmíšku na hřišti (z žízně, jak jsem pak zjistila, přitom láhev jsme s sebou měli) a on mi potom doma nakreslil obrázek - zlomené srdce a kolem naštvané smajlíky.