Mohučanka ja myslim taky, ze on, spis vim, nez myslim, ale prislo mi to legracni.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa ted delaj takovy adidaskovity koely, tak kdybys chtěla uvalit dva litry za boty...
Aj L potreboval na telesnú také tenisky, ako majú ostatní. Našťastie zatiaľ nevidí rozdiel v značkách, vybral si pomerne široké a za polovicu ako barefoot ![]()
letfenixa já jsem teď zjistila, že spoustu bf tenisek mají ve Sportisimu. Jsou teda spíš kompromisní, žádné šlupky, ale na tělák podle mě super. A právě taky za pár stovek.
Evaeva ja na supertenkej podrazke úplne netrvam, ale šírku musí mať.
letfenixa ano, právě to vidím stejně.
Díky za tip, jsou moc pěkné, ale nechci ![]()
dzizisketa asi trváš na bf, ale dětské adidas za 500 třeba ve sportisimu bys sehnala
Já jsem ve svých 42 letech nikdy adidas ani nike neměla ![]()
dzizisketa JankaM i v Decathlonu mají Adidas za cenu jako jsou ty jejich tenisky, tj. kolem 600. R. je nosí, touhu po značce to uspokojilo. Ale dzizisketa psala o šířce, to asi nesplňují.
Ne že bych vyloženě trvala na bf, ale měkčí ohebnější podrážku, dostatečnou šířku a prostor pro vysoký nárt, aby bota nemusela být o číslo větší, většinou splňují ty barefooty ![]()
Ty konfekční adidy jsou prostě moc úzké, i pro mně, taky mám širší nohu, a tvrdé, na to jeho lezení a šplhání všude možně.
dzizisketa ja bych na bf vubec netrvala, kdyby ty detsky boty nebyly uzky/tvrdy/spicaty
dzizisketa Potrefenáhusa nike ma jednu radu docela dost sirokou, lehkou a ohebnou. Tusim ze revolution? keen ma taky siroky tenisky, dceri staci na sirku i nektere Reimy a Vikingy... ale to asi touhu po Adidaskach neuspojoji, no
MPLee nike má některé modely dost lehké a ještě pumy, ale nejsou kožené. Ale já už holkám ty kožené boty nekupuju, ted se mi jich pár nějak rozlepilo, tak už šetříme.
Ale Potrefenáhusa by mohla dělat někde v obuvi a brát provize, samozřejmě že keeny mají letos i jeden ultra dívčí model, který náhodou dcera viděla na pc v reklamě a hrozně ho chce, a je to ten nejdražší:-D.
@Karja a který myslíš?
Jinak ja obouvám tohle:

Takže boty jako tohle (zdědili jsme) mi přijdou jako úplný wtf

Nase deti nosia povacsinou barefooty (az na tie keeny v lete), ale na atletiku/telesnu tie adidasky. Su makke a ohybne (inak obidvaja ich povazuju za najpohodlnejsie topanky, asi ze necitia tu tvrdu podlahu) a na to skakanie a behanie v telocvicni mne osobne bf nepridu vhodne. Za tu hodinu im to nohy nezdeformuje, cena nieco cez 30 eur je ok, ani ich nestihnu znicit a za polovicu ich vzdy predam.
Potrefenáhusa rose gold:D. Jako asi vyměknu no, ale víš kolik bude pláče doma, že ta mladší je nemá? Ta totiž má no:D
Mám doma hodně podobné pacičky, 2x.
Potrefenáhusa to je uplne jak kdyby se mely davat opacne, spickou na patu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí