Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 19. března 2025 21:06
Reakce na Tabea:

Karja bohužel to, že mají mobil taky znamená to, že na něm chtějí viset a koukat na YT nebo hrát hry. A je možný, že i pak budeš muset psát rodičům.

​To je fakt, budu psát rodičům a ještě nastudovavat všechny ty omezovaci programy a vypínání dat!:

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2025 21:08

Evaeva no narodky ma buduci vikend, na von to este nie je. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 21:11

Zuzuli je naivní (ta maminka)Když ten kluk bude chtít, argument, že se narodil o prázdninách, asi stačit nebude 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 21:13

Mrakoplas zrovna dneska tady bylo na ven úplně v pohodě, nevím, jak u vás. Já bych to naplánovala třeba na půlku dubna a šla ven

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2025 21:18

Evaeva no bola som s detmi (plus dalsie dve susedovie) po praci asi hodinu a pol na ihrisku, presuvala som sa za lucami slnka a teda doma som musela rovno pod deku..jakoze fakt nie (studeny vietor). Okrem toho mi ani po dlhsom rozmyslani nenapadlo kde vonku by sa to tu dalo spravit. V meste nie je ziadne ihrisko, kde by boli aj nrjake stoliky na pripadne obcerstvenie. Ihriska su male a skor pre mensie deti..ze dam kazdemu muffin na stojaka a poslem ich na ihrisko nie je pre syna ziadna oslava. Jemu islo hlavne o hernu a vela darcekov :D Darceky sme si vysvetlili a hernu som mu slubila s jeho najlepsim kamaratom a tvaril sa spokojne. 

Keby bol v teplejsich mesiacoch tak by som jedno miesto na super piknik mala, ale teraz by tam bola este zima. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 22:10

Mrakoplas aha, tady je teď nádherně, já byla dneska venku asi čtyři hodiny. No oni tenkrát dostali dort na tácek na hřišti u školky taky stolky nejsou. Dárky byly, taky frkačky a tak. Já mám to outdoorové dítě, takže syn byl mega spokojený a oslavence asi taky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. března 2025 23:29

Travili jsme odpoledne a podvecer u dceriny kamaradky. Ze ma problemy s jidlem jsem tu psala. Po prichodu z lyzi a hriste z vesela pripravujeme toasty, sunku a syr jsme donesla ja, at teda je uvnitr to, na co je dcera zvykla. Dcera na talir neduverive kouka a ze pry ten toast je divny. Tak ji vysvetlujeme ze oni maji grill a ne toastovac a ze je na toastu jen mrizka a neni na trojuhelnicky. Porad spatne. Asi 3x se scena opakuje. Az uz nevydrzim a na knourani ze je jinej se ji ptam,  jakej podle ni teda je, kdyz ne normalni. Odpovedi je krik "PROSTE JE NA HOVNO!!!"

Jo a dcera nakonec ty nahovno toasty snedla 3. Tak hrozny byly. 

Offline letfenixa
10903 příspěvků moje polička 20. března 2025 00:37

Lukáško je v júli a zatiaľ mal vždy rodinnú oslavu. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 20. března 2025 03:57

Mrakoplas syn je narozený v listopadu a v roce 2020, kdy se nedalo nikoho pozvat domů, ani být někde uvnitř, jsem udělala oslavu v zoo. Šla jsem s nákupní taškou na kolečkách plnou muffinů a pití a oni různě lítali a jedli ty muffiny jen tak z ruky. 
Dcera je začátkem dubna. Jednou jsem připravila hon za pokladem, akorát tenkrát zrovna byla strašná zima a vítr. Děti měly zimní kombinézy a rukavice a ani nechtěly pak zůstat na hřišti. Takže další rok byla oslava v herně a venku bylo 20 stupňů.
Jestli bys hodně moc chtěla něco organizovat, tak ten hon za pokladem jde asi za každého počasí. Akorát je potřeba součinnost druhé osoby. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 20. března 2025 03:59
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 20. března 2025 08:07

MPLee jezis

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 20. března 2025 10:55

MPLee Uf:-D. Bože, jako řekni mi, co z toho bude třeba ve dvanácti letech. Mně včera odkráčela dcera od oběda, uplně se zvedla, hodila hlavu na stranu a odběhla s pláčem a se slovy "tak teď jsi mě fakt nasrala". Nejhorší je, ani nemůžu jí nic říct, však já jim to určitě taky už párkrát řekla. 

Offline Tak Betty
6156 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:16

MPLee Karja No, nezávidím vám to.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:27

Viktor zase tuhle zařval "dopedele" na Ríšu, úplně ho ale chápu, pořád si ještě živě pamatuju tu bezmoc vůči starším a silnějším sourozencům. Frustrace to musela být veliká, je to kromě číslovek asi nejdelší slovo, které vypustil z pusy a dokonce ani nepřehodil slabiky!

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:30

Pinot Noir

chudák ale, moc soucitim, u nás malý dítě dostává na budku neustále a taky dost řve, už i preventivně...

jako už tam jsou občas záblesky pokusit se domluvit, např. vyměnit si hračku, poprosit o ni (ale když malý dítě nechce, stejně mu to zkusí sebrat násilím) 

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:39

Potrefenáhusa 

U nás ta snaha se domluvit je spíš manipulace: chceš Šárinko, chceš chceš chceš, chceš že jo?

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:42

dzizisketa no ale sarinka uz je urcite taky mazana a nechce, i kdyby to vypadalo sebevyhodnejc?

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:44

Potrefenáhusa 

Někdy se nechá přemluvit, ale když nechce, tak pak začne ječet a domluva skončí oboustrannou fyzickou inzultací. Včera Rosťa schytal škrábanec pod bradu.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 20. března 2025 11:53

Potrefenáhusa u nás to je stejně a dost se bojím nástupu mladší do školky, protože ona už kolikrát ani nebrečí a jde jednu starší flákne, vyrve jí vlasy a zařve "to máš za to" a já se bojím, že to bude aplikovat i na spolužáky Stačilo mi, jak jsme chodili na kobereček, že starší moc silně objímá spolužáky a ti se jí bojí, no a ta mladší to je úplně jinej level.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:00

monis u nás se malý dítě podle me pořád ještě tech střetů bojí, jak je o půlku menší, nekdy odevzdává hračky preventivně, no jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet, nekdy je to vážně děsný, kdyby se aspon jenom hádaly a ječely (to teda počítám, ze přijde časem)