Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:29

V dramaťáku budou hrát loutkové divadlo, ve skupinách, loutky si vyrábějí společně a hru vymýšlí každá skupina vlastní. Ríšova skupina vymyslela příběh o Pepíčkovi, kterému lezly vlasy do očí, a tak se vypravil k barberovi. Ale potkal zlého pána, který ho schválně poslal do nesprávných dveří, místo do salónu do autoservisu, a tam mu namontovali místo končetin kola. Konec příběhu. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 19. března 2025 17:48

Pinot Noir To je vtipný! A závidím. U nás v dramaťáku první stupeň ZŠ improvizoval na téma klasické pohádky a na konci byli všichni mrtví. Hodně jsme zvažovali, zda je to nechat zahrát rodičům

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:01

Zuzuli Dcerka na to sla chytre:) Oslavu delat nemusis, jestli nechces. Jak pisou ostatni, relevantni je pozvani od rodice ditete. Jinak teda nesmele bych se za dceru primluvila, protoze deti po tom zpravidla velmi touzi (aspon ty nase).

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:03

Gatita nase touzi výhradně po čokoládovým dortu, zrovna dneska se me ptala, jestli ho udelam, narozeniny ma za čtvrt roku 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:08

Zuzuli Netušila bych, že to kdy řeknu, ale normálně vyhlížim dobu mobilů až se ty děti budou domlouvat samy. Naše není nějak extra společenská, že by každý den otravovala, nejvíc asi stojí o sestřenici. Ale ted se občas "domlouvá" zrovna s tou holčičkou, jejíž matka o to přátelství holek moc nestojí a to je fakt těžký. To jí jako mám říct, hele ta máma je vymletá, tam asi na návštěvu nepujdeš? Vždycky mi říká, ona mě pozvala, mužeš napsat její mamce, jestli to platí, jestli můžu přijít....

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:18

Potrefenáhusa moje starsi dite je na ty oslavy vysazene, tesi se na to 365 dni.Poprve

si to vyprosil na 5.narozeniny. Pro nej to je vic nez darky. A to nedelame zadne hoch akce, jde o pozvani par kluku na dort k nam domu. Ale ja z toho mam vzdycky bolehlav, vzdycky se to tu nejak vymkne kontrole. Tak mame dohodu, ze letos naposledy (desate narozeniny). Ale jako nelituju, syn je s jednim tim chlapeckem porad kamarad, i kdyz chodi uz kazdy na jinou skolu.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:21

Gatita Jojo, podle mě to za to stojí. Segry to taky pořádaly pro svoje děti a ted jak jsou starší tak už o to ani nestojí, ta jedna to měla naposledy asi ve 12 letech, kluk možná v 9? Takže není to navždy:-D Už chtějí jen tu rodinnou oslavu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 19:29

Karja ano, přesně, stojí to za to. U nás je i taková menší herna, kde to nestojí raketu, ale kluci radši oslavy doma. Ten jeden den se to dá vydržet, i když kluci tu vždycky dost řádí. Mít zahradu, tak je to úplně v pohodě asi i v tom listopadu.

Potrefenáhusa u nás to začalo po prvním pozvání, to bylo v pěti a půl, do té doby nevěděl, že to jde. Mladší už to znal od bráchy, poprvé chtěl kamarády pozvat teď v pěti.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:30

Karja bohužel to, že mají mobil taky znamená to, že na něm chtějí viset a koukat na YT nebo hrát hry. A je možný, že i pak budeš muset psát rodičům.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 19:31

Tabea a ještě si můžou něco domluvit, aniž bys to věděla a pak prudit, že už je to přece domluvené

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:35

Celou školku se nám podařilo odrážet tyhlety akce, v první třídě jsme i my podlehli. Dusledek je už 5 reciproční pozvání na oslavu, tak bacha na to:D

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:41

Evaeva nase to prave taky nevi, ze to jde, ted jich je ve tride letos pětiletých jen pár, jinak jsou děti o rok mladší (uz se začínám hodně bát, protoze ted hodne kamaradi se dvěma o rok mladšíma holcickama, ktery tam jeste příští rok zkejsnou v malým oddělení a ona půjde do predskolaku (maj je zvlášť) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2025 19:48

No jo, keby som mala rodinny dom, tak mu oslavu s kamarátmi spravim hned. Ale v nasom malom byte, s prudiacimi susedmi sa to neda. Museli by skoncit pri telke. A herna u nas so vsetkym vyjde dost raketu a este k tomu je velka, je tam milion inych deti, ked ti nejake zdrhne prec, hodinu to nezistis..Dohodli sme sa na dvoch naj kamosoch u nas doma (plus mladsi), viac chalanov nas byt nepojme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 20:08

Mrakoplas kdy jsou narození? Syn byl nejnadšenější z oslavy, kdy maminka vyzvedla děti ve školce a vzala je na nejbližší hřiště. Tam jim dala dort a džus do kelímku a oni čtyři hodiny lítali po hřišti Akorát to chce letní období.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 20:11

Karja ale jinak se taky těším, až si to syn bude domlouvat sám. Teď mně pořád nutí psát maminkám nějakých spolužáků, které vůbec neznám, a domlouvat nějaké setkání. Vůbec nevím, jaký mají režim, kde bydlí... Syn chodí sám je spícímu miminu navíc, tak to taky nechci nabízet, že přijdou spolu k nám. Naprd to je

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:13

Evaeva Já myslím, že teď už by ta venkovní oslava pomalu taky šla. Děti budou stejně pořád v pohybu a alespoň se oslava povede rozpustit včas ;o) Dcera už hlásila, že dva spolužáci oslavu v parku plánujou. Tak už jenom čekám až dorazí ta pozvánka přímo od rodičů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 20:16

DruI teď už jo!!! Kluci jsou říjen a listopad. Tak ten říjnový to měl částečně venku, ale ten druhý už ne. Tam jsem ani neznala maminku druhého kamaráda (chtěl jen dva) natolik, abych si řekla, že jasný, ten přijde ven, i kdyby lilo

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:23

Zuzuli nam dcera s kamaradkou domlouva program naprosto pravidelne. Ale nastesti teda si nasla holcicku s tou nejlepsi mamou a uz jsme kamaradky podobne blizke jako si jsou holky Takze uplne bezne prijdu do skolky pro jedno dite a odchazim se 3-4 nebo naopak nez se obliknu mi prijde sms at nejezdim, ze je vyzvednuto. Me to teda zatim dost vyhovuje. 
Oslavy nase taky miluje a uz ted planuje tema te pristi. Letos jsme tady pronajali na 2h telocvicnu a bylo to super a za par korun. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:29

Gatita presne. Vubec nejde o ty cizi rodice, ale o moje dite,  ktere tu oslavu nejspis fakt chce, kdyz uz na ni ted zve kamaradky 

Ale ma stesti, ze ma narozeniny az posledni dubnovou nedeli, tak se budeme modlit za hezke pocasi a ozdobime pak jedno z oplocenych hrist u domu (jsou tady ctyri) a pozveme je tam. V poctu, ktery se v pripade deste vejde k nam domu. Oslavu v Toboga centru na Zlicine jsem ji zatrhla

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. března 2025 20:34

Ale moc jsme dneska v satne ve skolce pobavily jednu maminku. Holky se tam na me sesypaly a kdy bude ta oslava, jestli muzou prijit taky, ze musim dat jejich mame telefonni cislo, at se domluvime a tak dal... a ona se tam smala, ze je fakt rada, ze jeji syn ma narozeniny v cervenci a tohle ji snad neceka