Potrefenáhusa pri tych fotkach mi naskocili Popoluskine sestry ako sa snazia obut jej crievicku :D
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa i ja (mozna troje, i se svejma :-)
Potrefenáhusa to je uplne jak kdyby se mely davat opacne, spickou na patu
to je presny
Mrakoplas jo, my mame antipopelky, jsem zvedava, kde se to zastaví
Potrefenáhusa to je děsnej tvar teda.
Klukům ty z Decathlonu sedí dobře, nemyslím si, že by to tvarově byla tragédie, resp. my máme v rodině přesně tenhle tvar nohy (ty modrozelené, ty Adidas tak dobré nejsou, ale zase je hrozně potřeboval, že jo).

Pinot Noir jsem zvedava, co Prijde u nas, aspon ze ty keeny se delaj i trpytkovy
Potrefenáhusa je to děs, jsem z těch nákupů vždycky zpocená. Protože i když tvarově mu třeba ten dekáč sedí, tak zas to nejde dost utáhnout. Ty utržené pásky měsíc po nákupu a suché zipy vytažené půl metru do stran a každodenní házení obuví, že není dost těsná, mě pronásledují už i ve snech. ![]()
Pinot Noir no ale prsty do vějířku, jak jsou těsně před odlepením ze země, se podle mě nevejdou ani do těhlech bot, i když je třeba noha úzká. Tu druhé teda vypadají dobře, ty první máme a vějířek v nich syn určitě neudělá. Na tělocvik mu to stačí, ty dvě hodiny týdně nejsou rozhodující.
Pinot Noir jinak to utahování okolo kotníku dělá syn taky, on má kotník hubený a nesnáší, když se mu ta bota na patě o milimetr pohne dolů ![]()
téma neštovice. Dcera má tak střední počet pupínku, ale zrovna na obličeji má asi takový ten "hlavní pupínek" a je obrovský a nehojí se tak rychle, na to, že je nejstarší a ostatní ty z první vlny má už zaschlé. Dá se pak, až to zaschne a trochu vyhojí po těch dvou týdnech, něčím to hojení podpořit, aby jí tam nezustala jizva? Zaplat panbuh si zatím nic neškrábe, ale tohle je takové ošklivé a zrovna na čele.
Potrefenáhusa No, my máme tvar nohy dost podobný a teda už v pěti a půl letech dcera uvědoměle došla k tomu, že pohodlí je nad třpytky a místo růžových se třpytkama si vybrala boty tmavě modré ;o)
DruI to je boží, my mame růžový a v ohybu se drží uolne všechno
Masírovat to místo nějakým olejem, růžovým, měsíčkovým, arganovým...
Pinot Noir tohle utahování do odkrvení končetiny teď během zimy naučil muž mladší, protože měla boty kde blbě držel suchý zip. Teď z toho rostu já, protože má nové tenisky ona na mně teď furt řve, že ty boty nejsou utažený a víc to prostě nejde![]()
Karja na jizvy je myslim nejlepsi sipkovy olej ( jako myšleno z olejů), nebo cicaplast od LRP, ja si tím mazu jizvy na obliceji a taky se to pak dobre hoji
Evaeva my máme dlouhý rovný palec a ostatní prsty o hodně kratší, takže pro něj jsou lepší ty první. Ty druhé jsou moc zakulacené a nejdelší jsou uprostřed.
Karja ja to v obliceji mazala normalne Herpesinem
Karja ja to v obliceji mazala normalne Herpesinem
Pinot Noir to chápu, ale když je v tom odvalu od země, tak mu ta šířka stačí, jak se ty prsty roztáhnou?
monis vítej do klubu ![]()
Myslím, že R. bude jednou chodit v nějakém oblečku ze Star Treku, nebo rovnou v latexu. Teprve to bude dost těsné a přiléhavé. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí