Perfektne historky s topánkami ![]()
A Kokoska ![]()
Perfektne historky s topánkami ![]()
A Kokoska ![]()
Evaeva no tak muz te ture rikal prochazka. Hlavni je, ze vsichni prezili.
dzizisketa to je ale dobrý, že to umí takhle vyjádřit!
Konecne som prisla na to, ako sa deti dobrovolne vzdaju nepotrebnych hraciek. Predala som duplo na vinted a peniaze som mladsiemu slubila dat do pokladnicky. Starsi hned zacal vyradovat aj svoje ![]()
ano jasne. na pripadne jizvy https://www.lekarna.cz/contractubex-1x20gm-gel/
Teď nám chirurg řekl, že by si tyhle speciality nechával do dospělosti, protože už na to viděl i alergie.
jizvy teď mame mazat něčím mastným. Naštěstí se děti hojí po tatínkovi.
Mrakoplas to funguje i u nás, akorát je to takový z bláta do louže ![]()
dzizisketa To je hezká reakce, líbí se mi, jak to dokáže vyjádřit!
Evaeva preco?
Mrakoplas no u nás teda ještě nejdou přímo po penězích, ale když jsem jim nabídla, že za utržené peníze si můžou koupit jiné hračky, tak souhlasili. Takže objem krámů zůstává stejný![]()
Taky mne ta situace nadchla, ještě jakým takovým rozumným tónem to řekl a pak mi to už skoro dospěle vysvětlil. Jsem ráda, že ty rozhovory o emocích občas nějaký efekt mají ![]()
Evaeva Já myslím, že čím větší děti, tím dražší hračky, takže samotný objem se nakonec redukovat bude ;o)
Evaeva tak to je ale amaterska chyba
Ja som im ziadne nove hracky neponukla, len, ze budu peniaze ich. Ze si za to mozu kupit dalsiu kravinu ich nastastie nenapadlo :) starsi si setri na karavan (realny) ![]()
DruI no u nás bohužel chtějí spíš větší plastový šrot. A hlavně věci, které je za chvíli omrzí, ale nevzdají se jich. Kdyby měli nějaké velké přání a šetřili si na něj, ale to ne, utratili by to v actionu![]()
Mrakoplas s penězi by nesouhlasili. Na co nějaké papírky a mince, když mají hračky ![]()
Mrakoplas já chci naštěstí prodat jen jednu věc, tak jsem se snažila vysvětlit proč. No a říkám, že za ty peníze si pak můžeme koupit něco jiného. Tak hned přispěchali s tím, co teda za to koupíme.
Evaeva nas starsi je hrozne setrivy, za svoje si nechce kupit nic :) A chce uchranit aj rodicov od velkych vydavkov. Preto si vraj drahe darceky zela od Jeziska, aby sme na ne nemuseli minat my ![]()
Mrakoplas jo, to syn taky dělá. Ale spíš proto, že si myslí, že jsme škrti![]()
Dcera pozvala kamaradky ze skolky na svoji oslavu narozenin. Kamaradky uz to rekly doma rodicum.. tak to asi budu fakt muset nejakou usporadat, co? ![]()
Zuzuli aj moj starsi mi toto teraz spravil. Ale takych pozvani uz aj on mal vela a nic z toho nebolo. Kym nie su oficialne pozvanky, tak to my rodicia uz neberieme vazne :) Aj jeho som od toho odhovorila a nic nebude (nemame kde a kedy).
Zuzuli myslím, že rodiče čekají na oficiální pozvání a do té doby to neberou vážně. Tvůj hlavní úkol je vysvětlit to dceři, pokud žádnou oslavu nechceš dělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.