Evaeva to neřeším
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir chápu, jen mně to zajímalo.
monis Pinot Noir tohle ted resim taky, ale s manzelem!!!! Doporucila jsem mu kotnikovy tenisky ktery mam moc rada, at si je koupi, jedem totiz na hory. On si je utahnul jak brusle a pak chodi po byte a narika, ze jsou nejaky pevny kolem kotniku a aby ho nahodou netlacily. Kdyz navrhnu at si povoli ty tkanicky, ktery vypadaj ze kazdpu chvili prasknou, tak kvili, ze to by mu v nich ale kloktala nohaaaaa![]()
711990
já doufala, že z toho syn vyroste ![]()
Evaeva no mam pro tebe dobrou a spatnou zpravu. Ta spatna je, ze nevyroste. Ale ta dobra je, ze to uz si ty boty bude kupovat sam![]()
Karja ja na vsechny vyrážky používám tohle
711990to je ale ještě za hodně dlouho ![]()
![]()
viktorka_od splavu Jako když to bylo ještě nezhojené jo?
711990 lituji te, uklidni te, ze jsme jeli minuly vikend na hory a muz si odmitl vzit jine boty nez sitovane asicsy na behani, do kterych si prvni den nabral vodu ze snehu a pak jsme je susili na hotelu, aby vubec mohl druhy den ven? Ja obcas nevidim rozdil mezi chovanim trileteho ditete a chlapa po tricitce.
monis
, pridavam vek po 60
ano jasne. na pripadne jizvy https://www.lekarna.cz/contractubex-1x20gm-gel/
monis jo tak jestli by si "mohl" vzit boty na behani v sobotu na hreben do Krkonos, to uz se me taky zeptal![]()
Karja používala som Just San Aktiv krém.
711990 aspoň se zamyslel. Můj muž odjel do Alp v botech do práce. Kromě lyžáků to byly jeho jediné boty sebou![]()
![]()
711990 a nemuzes za to spatne utazeni/kloktani nahodou ty? Kdo mu takovy boty poradil, ha? ![]()
Me jednou pobavilo, ze moje novy merrelky zakoupeny samostatne bez dohledu manzela byly uznany jako boty tisice nedostatku, nacez asi za 14 dni vitezne prisel, jak ON si koupil skvely boty, to clovek holt musi vedet, na co dat pozor a co si ohlidat! No, byly to ty moje v jine barve.
Potrefenáhusa skechers mi přijdou děsný všechny. Tvarem a tvrdostí.
Prý ty pro dospělý jsou strašně pohodlný, ale nevím.
Tak už vím, proč si Slováci dělají srandu z Čechů v Tatrách.
Evaeva muj si nevzal k mori jine nez uzavrene boty. Na moje nalehani si asi paty den koupil aspon pantofle a pak i sandaly. A muj tata letel s mamkou na dovolenou nekam do Egypta a omylem si zabalil moje sandaly. Mame rozdil asi 6cisel
. Jinak mamka tatu bali, ale boty prohlasil, ze zvladne sam. No a ja muze nebalim. Respektive beru veskerou kosmetiku, leky, rucniky, termosky a dalsi provozni veci. On si behem peti minut nahazi par tricek a kratasu do tasky a jede.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí