Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:10

Potrefenáhusa určitě přijde, sousedi mají holky 7 a 10 a to, co občas slyším přes zeď, mě nenaplňuje klidem. U nás to je i povahou, protože mladší je fakt vzteklá a dotěch střetů jde tak od 2,5 roku.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:12

Potrefenáhusa u nás mje mladší taky poloviční, váhově je to 16:30, a ten se teda do střetu nebojí, občas je schválně vyvolává, ale potom řve hrozně a pedele tu jen lítají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 12:15

Pinot Noirnaše mimino se taky nebojí u nás je to teda 13:18:25, ale stabilitu přecejen nemá jako starší 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:36

monis no jako netesim se uplne ale treba si to odbudou ted a pak uz to bude selanka! 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:42

Holky mají mezi sebou tak cca 4 kg rozdíl, necelé 2 roky, ale ta malá je jeden chodící sval, ta když praští tátu tak ten jen hekne. A hádají se strašně, krávy jen lítají, že je ta druhá úplně blbá tu taky mám minimálně jednou denně, milující sestřičky proste

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 20. března 2025 12:48

dzizisketa "já nechtěl, to chtěla vona"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 20:43

Tuhle pojízdnou jednotku nemám šanci uhlídat

Dneska byl krásný den, stihli jsme hrozně moc věcí - DOD ve školce, plavání, vyrábění a do západu slunce byli venku s kamarády. Vítej jaro!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 20. března 2025 20:51

Evaeva Ty jo, ten vyrostl. Vždycky když píšeš, jak jste někde byli, první co mě napadne, tak že to mimino v kočárku vydrží 4 hodiny venku? No dávno ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 21:06

Karja v kočárku teda fakt dávno neLezl už v létě, od září chodí. Všude za nimi leze, skáče z područky gauče na ten gauč, sám s rukávky plave a dneska se vztekal, když jsem mu odmítla dát třetí kolo Na.to.má.fakt.ještě.čas

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 21:08

Karja na té motorce samozřejmě taky chtěl být stejně rychlý jako oni. Asi si pořídím koloběžku se sedátkem nebo nevím, jak ho budu v létě honit

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:10

R. zrovna sepisuje svoje přání k Vánocům.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:13

Pinot Noir

Naše M. psavala v červnu a přišlo mi to trochu brzo.  

Ale byla alespoň konzistentní, co napsala, to držela až do prosince. Mělo to výhody ne že ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 21:15

Pinot Noir kdo je připraven, není překvapen

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:17

Přemýšlela jsem, jak jsem snasela ty rvačky a zvady našich dětí, protože spolehlivě můžeme vyloučit, žeby se vůbec nepraly. Vzpomněla jsem si, že jsem neustále chodila zavírat dveře. A přes dvoje zavřené dveře to už byvalo celkem snesitelné. 

S podivem se masily mnohem víc a brutálněji, když byl nablízku zachránce. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:25

Evaeva No ty už jim jenom pověsíš na krk čipy a budeš sledovat pohyb na mapě v telefonu

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:26

continuity no ja se zatim dost bojím zmrzačení, tenhle tejden starsi bodla v aute mladsi do nohy pastelkou, protoze ji vadil rev, moc hezky se mi při tom řídilo...pak se různě strkaj na schodech, ve vane...fakt netrpělivě čekám na nějakej záchvěv empatie (uz občas přichází) a nějaký aspoň malý reflexe těch případných úrazů 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:31

Potrefenáhusa ony se spíš mlátily holýma rukama, krev tekla zřídka, jednou teda byla i pastelka v oku. To jsem zrovna stala nad nima , já nejsem kdovijak pohotová, pokud jde o ciny. 

Pak jsem zjistila, že když nejsem poblíž, jdou do toho s mnohem menším nasazením. Asi si taky chvíli myslely, že zázračně zabráním zmrzačení. 

Spíš jsem se později bála, že něco vyvedou ve chvílích sourozenecké spolupráce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 21:34

Potrefenáhusa u nás žádné záchvěvy empatie nepřicházejí ani v jejich věku. Ale stejně jako u continuity horší jsou chvíle spolupráce. Ještě když zapojí nejmladšího, to vyloženě stojí za to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2025 21:35

DruI no to by šlo u těch velkých, ale co to mimino

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:36

Potrefenáhusa continuity Tak ty moje jak jsou stejně starý, tak at už se rvou jak je libo, síly jsou vyrovnané, schody nemáme, ve vaně spolu nejsou, volného prostoru taky máme dost. Co si budeme povídat, ono když se perou, já mám někdy fakt co dělat udržet smích, to je taaak vtipný, jak do toho jdou na plno, žádný strkačky na gauči, ale postavěj se proti sobě, chvíle hecování, jeden žduch, druhej žduch a pak se začnou ruzně přetahovat a mají ještě takové to holčičí praní, to machání ručičkama, to je jak nějakej dětskej ring:D:D. Takže at se perou, ale proč pak vždycky začnou tak řvát a to navíc směrem k mojí osobě?