Potrefenáhusa určitě přijde, sousedi mají holky 7 a 10 a to, co občas slyším přes zeď, mě nenaplňuje klidem. U nás to je i povahou, protože mladší je fakt vzteklá a dotěch střetů jde tak od 2,5 roku.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa u nás mje mladší taky poloviční, váhově je to 16:30, a ten se teda do střetu nebojí, občas je schválně vyvolává, ale potom řve hrozně a pedele tu jen lítají. ![]()
Pinot Noirnaše mimino se taky nebojí
u nás je to teda 13:18:25, ale stabilitu přecejen nemá jako starší
monis no jako netesim se uplne
ale treba si to odbudou ted a pak uz to bude selanka!
Holky mají mezi sebou tak cca 4 kg rozdíl, necelé 2 roky, ale ta malá je jeden chodící sval, ta když praští tátu tak ten jen hekne. A hádají se strašně, krávy jen lítají, že je ta druhá úplně blbá tu taky mám minimálně jednou denně, milující sestřičky proste![]()
dzizisketa "já nechtěl, to chtěla vona"
Tuhle pojízdnou jednotku nemám šanci uhlídat![]()

Dneska byl krásný den, stihli jsme hrozně moc věcí - DOD ve školce, plavání, vyrábění a do západu slunce byli venku s kamarády. Vítej jaro!
Evaeva Ty jo, ten vyrostl. Vždycky když píšeš, jak jste někde byli, první co mě napadne, tak že to mimino v kočárku vydrží 4 hodiny venku? No dávno ne.
Karja v kočárku teda fakt dávno ne
Lezl už v létě, od září chodí. Všude za nimi leze, skáče z područky gauče na ten gauč, sám s rukávky plave a dneska se vztekal, když jsem mu odmítla dát třetí kolo
Na.to.má.fakt.ještě.čas
Karja na té motorce samozřejmě taky chtěl být stejně rychlý jako oni. Asi si pořídím koloběžku se sedátkem nebo nevím, jak ho budu v létě honit ![]()
R. zrovna sepisuje svoje přání k Vánocům. ![]()
Naše M. psavala v červnu a přišlo mi to trochu brzo.
Ale byla alespoň konzistentní, co napsala, to držela až do prosince. Mělo to výhody ne že ne.
Pinot Noir kdo je připraven, není překvapen ![]()
Přemýšlela jsem, jak jsem snasela ty rvačky a zvady našich dětí, protože spolehlivě můžeme vyloučit, žeby se vůbec nepraly. Vzpomněla jsem si, že jsem neustále chodila zavírat dveře. A přes dvoje zavřené dveře to už byvalo celkem snesitelné.
S podivem se masily mnohem víc a brutálněji, když byl nablízku zachránce.
Evaeva No ty už jim jenom pověsíš na krk čipy a budeš sledovat pohyb na mapě v telefonu ![]()
continuity no ja se zatim dost bojím zmrzačení, tenhle tejden starsi bodla v aute mladsi do nohy pastelkou, protoze ji vadil rev, moc hezky se mi při tom řídilo...pak se různě strkaj na schodech, ve vane...fakt netrpělivě čekám na nějakej záchvěv empatie (uz občas přichází) a nějaký aspoň malý reflexe těch případných úrazů
Potrefenáhusa ony se spíš mlátily holýma rukama, krev tekla zřídka, jednou teda byla i pastelka v oku. To jsem zrovna stala nad nima
, já nejsem kdovijak pohotová, pokud jde o ciny.
Pak jsem zjistila, že když nejsem poblíž, jdou do toho s mnohem menším nasazením. Asi si taky chvíli myslely, že zázračně zabráním zmrzačení.
Spíš jsem se později bála, že něco vyvedou ve chvílích sourozenecké spolupráce.
Potrefenáhusa u nás žádné záchvěvy empatie nepřicházejí ani v jejich věku. Ale stejně jako u continuity horší jsou chvíle spolupráce. Ještě když zapojí nejmladšího, to vyloženě stojí za to ![]()
DruI no to by šlo u těch velkých, ale co to mimino ![]()
![]()
Potrefenáhusa continuity Tak ty moje jak jsou stejně starý, tak at už se rvou jak je libo, síly jsou vyrovnané, schody nemáme, ve vaně spolu nejsou, volného prostoru taky máme dost. Co si budeme povídat, ono když se perou, já mám někdy fakt co dělat udržet smích, to je taaak vtipný, jak do toho jdou na plno, žádný strkačky na gauči, ale postavěj se proti sobě, chvíle hecování, jeden žduch, druhej žduch a pak se začnou ruzně přetahovat a mají ještě takové to holčičí praní, to machání ručičkama, to je jak nějakej dětskej ring:D:D. Takže at se perou, ale proč pak vždycky začnou tak řvát a to navíc směrem k mojí osobě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí