Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:40

Karja

řvou na tebe, protože mezi nima a tebou nejsou ty dvoje dveře. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 20. března 2025 21:46

continuity jj, ale dvoje dveře mezi náma jsou možná tak když jsou ve škole:-D:DTo je naprosto nerealizovatelné:D

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 20. března 2025 22:06

Struggle is real, pořád chce na skejt, ale moc mu to nejde a bohužel žádný z rodičů mu zrovna s tímto sportem moc nepomůže. Tak jsem ho přihlásila do nedělního kurzu, snad ho vezmou, myslím, že až pokoří aspoň kousek jízdy, že ho to chytne.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 20. března 2025 23:37

Aj my sme sa dnes konečne vonku vyvencili, dali nafukat bicykel a boli sme na ihrisku plnom detí.  

Slniečko síce pálilo, ale vietor bol stále ľadový. Ja som bola v ne a po na umretie z alergie, potom v ut som sa začala zlepšovať, tak som v obavách, čo so mnou ten včerajšok vonku spravil. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. března 2025 23:39

Evaeva my asi budeme muset mensimu dat kolo a dceru koupit vetsi. Je mi ho fakt lito, jak se snazi drzet partu se starsima a proste to nejde... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 00:00

MPLee u nás to bylo v pohodě, když starší začal na kole a mladší na koloodrážedle. Sice teda víc riskoval a sem tam kvůli tomu spadl, ale jinak dobrý. Ale kombinace motorka a dvě velká kola je poněkud asymetrická On je teda hodně zarputilý, dává do toho všechno.

Ale váš malý by kolo zkusit mohl, jestli má potřebnou výšku. Je šikovný a některé děti prý jezdí od dvou a půl. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 21. března 2025 06:27

dzizisketa cMPLee obě fotky jsou hrozně hezký

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. března 2025 06:46

U nás je to bohužel naopak, plastová motorka tu nezajímá nikoho, i když starší se ted svezla rada

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 21. března 2025 09:28

Davam tip na darek - sada praveke akvarium od Albi. Syn dostal k 9. narozeninam a ma to uspech. Maji to pekne udelane a funguje to. Dneska se nam vylihli prvni listonozi.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. března 2025 09:38

ziginka koukam na recenze a dost si tam stezuji ze se nic nevylihlo - jakou vodu jste jim tam dali?

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 21. března 2025 10:08

viktorka_od splavu Dali jsme balenou. Meli jsme ve sklepe nejaky zapomenuty balik. Mame to pod lampou a vajicka jsme dali do vody ve stredu vecer. Dneska rano jsme nasli prvni tri vylihnute.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. března 2025 10:09

ziginka supr, dekuju, za mesic to bude aktualni jako darek pro neter

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. března 2025 13:28

Evaeva jako ja se moc nebojim, zeby to nezvladnul. Lyzuje a jezdi na inlinech i oednich bruslich. Spis se bojim, ze to zvladne protoze bude rychlej a jeste neni spoelhlivy v tom ze ma pred krizovstkou zastavit a podobne... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 13:43

MPLee si ho dáš na to Táhlo, jak dělají ke kolu

Nezastaví spolehlivě ani za ségrou? Nebo by jí předjel?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 14:00

Nízké trekové nepromokavé boty, ohebné, se širokou špičkou, na úzkou patu, aby měly suchý zip i ve velikosti 33 asi neexistují, co?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:10

Potrefenáhusa mam v živé paměti, jak starší dítě zatoužilo opět jezdit na plastové motorce. V době, kdy ji dostalo to mladší. Takže to vypadalo tak, že jsem se ploužila já se šlapacím kolem v jedné ruce, ukřivděným mladším v ruce druhé, a vedle nás starší syn se soustředěným výrazem na tom pitomém odrazedle,  v pavoučí pozici s koleny až nad ušima... no trvalo nám těch pár set metrů hodiny...

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 21. března 2025 14:12

Gatita my ji mame na venkove a nesmime ji dat pryc, sestiletej strasne rval, ze ji potrebuje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 14:24

Naši na ní naštěstí jezdili jen doma, to jsme vyřešili tím, že jsme jí vzali ven. A teď už si mimino svůj stroj brání a nepůjčíAle když tu po Vánocích jeden jezdil na motorce a druhý za ním s plastovým vozíkem, což byl druhý mimina dárek, říkala jsem si no tvl

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:29

Dcera ma funny wheels doted u prarodicu a jak k nim prijdem, rovnou si pro nej bezi a pak jezdi dokola kolem kuchynskeho ostruvku. Ven si ho nastesti uz brat nechce, to pochopila, ze na terenu jezdi blbe oproti kolu

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. března 2025 15:34

Evaeva ty Keen tread rover wp nevyhovují? Já je koupila a syn je nosí rád. Jsou na stejné podrážce jako sandály seacamp, jsou to asi nástupci těch Chandler wp