Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 23:05

continuity ale to patlání v hlíně je hodně terapeutické Keramiku už máme za sebou, ale i před sebou. Já chodila několik let, ségry taky. Naši mají doma hodně keramických misek, ale i několik pěkných výrobků, výzdobu na všechna roční období a několik stěn keramických obrázků. A to už jsme toho většinu vyházeli nebo dali do krabice

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 23:15

Evaevaať se patlaji, ale nemusí hned každý pokus vypalovat?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 23:33

continuity co si pamatuju, tak je docela práce tu hlínu zase uvést do použitelného stavu. A nechtěla bych být tou učitelkou, co jim musí říct, že tuhle parádní sadu 15 mističek nevypálí Ale co jsem chodila já i syn, tak vždycky dělali jeden velký výrobek podle paní učitelky a něco svého jen, když zbyl čas nebo jednou za půl roku byla volná hodina. Ale samozřejmě, strčit do kuličky prst a udělat tak mističku, je záležitost na půl minuty

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 22. března 2025 01:38

Lukasko má stále rôzne projekty, už si vyžiadal veľkonočné ozdoby, tak pol byty už je veľkonočný, ja som pravdepodobne odborník na girlandy, mám nariadené jednu vyrobiť. Už aj 2 večery maľoval vajíčka, plastové. Aktuálne po večeroch kresli mapy našej cesty na záhradku. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 02:52

continuity keramiku nosí holky taky, ony teda jezdí nárazove se školou a školou, tak toho není moc. Ale člověče ono to nic nevydrží, spatne s tím zavadis a je to rozbitý. 

Mně dneska rozesmala dcera, ona zdraví ucitele ahoj, ty statsi děti už asi říkají dobrý den. A ve třetí osobě o nich mluví křestní jménem a dneska říkala, co dělali ve škole, že měli dvě hodiny češtiny, protože kluci neučili. Kluci jsou její učitelé, jednomu je asi nějak kolem 50, klukovi:D. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 02:56

žluťásek A nemáš tip na nějaké první čtení, co si čtou děti samy? Dcera má už skoro přečtenou první knížku. Jmenuje se to první čtení a je to o písmenkach, pohádky typu, jak slo A do světa. Jenže mi přijde, že jak si to čte sama, ze moc nepochytava ten dej. Takže by to chtělo asi něco takového jednoduchého, aby ta písmenka byla velká, nebylo to moc textu a byly tam kapitoly krátké. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 22. března 2025 03:02

Naše dítě nosi z keramiky zatím krásný věci, jsem spokojena, tak jsem ted ale sněhulákovi urazila špičku nosu, když jsem ho dávala do linky, aby se nerozbil

Karja Uplne se v tom nevyznám jeste, ale je takova edice prvni čtení, je tam treba Kvak a žbluňk, pan sova a jeste další knihy, kratky příběhy, velký písmena, my to ctem před spaním 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 22. března 2025 03:09

Evaeva ja ted nekolikatej den marně hledám takový to kolečko od hořáku plynovýho sporáku, nekam ho mrskla 

štve me to hodne, drahy pastelky zlámaný, bordel desnej všude

Online Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 22. března 2025 07:31

Karja u nás první čtení obstaraly knížky o Kvakovi a Žbluňkovi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 07:35

Potrefenáhusa no starší ještě pastelky neměl, i těch dalších věcí měl zlomek, tak to šlo. A nebyl tak podnikavý, jak ti ostatní. Kdyby to dělal nejmladší, byl by to šílený opruz.

Ale bordel všude máme pořád, různé věci na různých jiných místech. Pak pořád vysypává hry, ale já už fakt nemám, kam to dát, vleze všude. Další bordel vzniká, když se snaží pomáhat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 07:38

Karja my máme několik knížek prvního čtení, krátká slova, velká písmena, ale ty příběhy jsou hrozně blbě napsaný, jak máš k dispozici pár slov, staršího to nebaví. (Mladší to chtěl číst už dvakrát, ale to se fakt nedá ). U kvaka a podobných příběhů ještě nejsme.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 08:04

Pinot Noir Děkuju. 

Evaeva Aha, no to by asi vadilo, tohle jak čte, tak tam jsou všechna slova, ale jednoduché věty, ona si s těmi složitějšími poradí. To je lepší mít ten příběh no;)

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 22. března 2025 08:47

Rostík má ve školce taky keramiku, ale vede to taková jedubaba, že i na mě je to její peskování za hranou. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2025 08:48

Karja dcera četla Čtyřlístek. Máme doma asi 100 starých čísel, tak napřed jí je četla babička a pak začala sama. A na konci první třídy Děti z Bullerbynu.

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 22. března 2025 08:52

Tři roky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 08:59

dzizisketa no letí to strašně!

Všechno nejlepší

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. března 2025 09:56

dzizisketa všechno nejlepší!
a letí to fakt hrozně

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2025 10:29

dzizisketa těžko uvěřit, že

Všechno nejlepší!

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 22. března 2025 10:42

dzizisketa všetko najlepšie!

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 22. března 2025 10:43

Aj vaši synovia, keď rozprávajú, tak prestanú robiť všetko ostatné?

Potom ho furt len naháňam a okrikujem - nerozpravaj, obliekaj sa! Vydrží ten 3 sekundy