Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 16:35

žluťásek on má ty předchůdce - Chandler. Jenže všechny keeny v těch větších velikostech nemají ten suchý zip, ale jen zdrhovadlo. Takže ráno zase scéna, že se nedají utáhnout tak, že se mu zastaví krevní oběh Ale zdá se, že se s tím už vyrovnal, tak snad dobrý

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. března 2025 17:24

Potrebuju pro syna na školu v přírodě nejakou lehkou větrovko šusťákovku, co nezabere místo, nacpe ji zmuchlanou do batohu a v případě potřeby vytáhne, aby to neprofouklo, když vydrží nejakou tu kapku, zlobit se nebudu. Chci to koupit ideálně na vinted, poradí někdo prosím, po jaké značce koukat?

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 21. března 2025 17:47

Malenge a Dekac by ti nestacil? Mam pro Tondu v ty kolekce pro mladsi deti a je super.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:04

Malenge na vinted je hodne Mac in sac, McKinley, CMP, Regatta, Dekac... z drazsich to dela i Didrikson nebo Reima. 
My mame tu Mac in sac a Decathlon, a pak vetrovku od trollkids, ta je super malicka a lehka, ale  promokne. Asi je to Tahle

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:04

Malenge na vinted je hodne Mac in sac, McKinley, CMP, Regatta, Dekac... z drazsich to dela i Didrikson nebo Reima. 
My mame tu Mac in sac a Decathlon, a pak vetrovku od trollkids, ta je super malicka a lehka, ale  promokne. Asi je to Tahle

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. března 2025 18:19

711990 MPLee děkuju oběma, dekáč to asi jistí, v té 134-140 mě na první dobrou na vinted nic nezaujalo.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 21. března 2025 19:43

Malenge taky jsme koupili loni na školu v přírodě bundu z Decathlonu. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. března 2025 19:49

Zuzuli My jsme odrážedlo dali někam ke kontaktu (už bylo zděděné asi po 4 dětech) a za měsíc jsem to odrážedlo potkala u svy ségry, kde nejmladšímu dítěti je 10? Normálně si ho přitahl synovec zase domu. Už je tam půl roku a jako holky se o něj můžou poprat a v mezičase se na něm drandi ten synovec. Ale já to říkám furt, nic nevyhazovat, o víkendu si děti půl dne hrály s hrazdičkou pro mimino....

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 21. března 2025 20:00

Karja To oni si děti jednou za čas vyhrajou prakticky se vším, ale kde to má člověk všechno skladovat? ;o) My jsme odrážedlo tajně odnesli na hřiště, protože kdyby o tom děti věděly, tak nám to nedovolí :o)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. března 2025 20:07

DruI Jj, já taky takhle vyhazuji na tajno, ale upřímně fakt málo, spíš takovej ten plast bordel a výrobky. My máme vlastě půlku jednoho ,,paxe,, na tyhlety starší hračky. A jako starší je fakt hracicka, dneska si hodinu hrála s takovou tou první mozajkou, co dostala je třetím narozeninám. Nebo měly takový golfky, už rozbitý ten sedák, v podstatě zbyla jen konstrukce protože se v tom navzájem vozily a ona z toho vyrobila za pomoci na polorozbitého vajíčka pro panenku takový ten kočárek ,, do obchoďáku,, a už to má tři měsíce jako hlavní kočárek na svoji plyšovou kočku. Dneska ji nasadila moje rozbita sluchátka od PC, abysme ji nebudili. S takovouhle skončíme jak ty americký domácnosti zavalený kramama:D. Ono pak je fakt člověku líto něco vyhodit. Mám třeba i starý klávesnice a myši, že si hraji třeba na kancelář. Ještěze sambo nic nemá, ten má u nás doma 5 policek a monitor;-)

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 21. března 2025 20:18

Karja Moje starší je podobně tvůrčí typ, myslím, že taky skončíme špatně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 20:26

Karja stará klávesnice musí být! S tou si u nás hrají furt, jeden řídí vláček, druhý ho "ovládá" přes tu klávesnici, miminu jí dávám, když pracuju na počítači, před tu svoji, stará sluchátka taky mají. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. března 2025 20:48

Omg, my máme byt zaplněný legem, knížkami a výrobky z kutilského kroužku. Ještě že syn netrvá na tom, že bude schraňovat i starou elektroniku a rozbitý hračky

Jakože ale ty knihy z knihovny už nám fakt přerůstají přes hlavu, minule jsem to počítala, že limity všech našich průkazek nám dovolí mít současně téměř tři sta knih a my máme většinu limitu zaplněných?!?! 

Já odtáhnu denně do práce batoh knih na vrácení a tatínek večer přinese čtyři nový. Dítě je zvyklý, že má denně novou knížku. Když jsme nemocný, nastává absťák. K tomu pořád dokola potřebuje číst všechny souborný knihy Čtyřlístku, jsou všude a nesmí se vrátit. Nevejdou se už do polic, jsou na nočním stolku, na zemi v ložnici, na zemi v obýváku, na chodbě na botníku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 20:57

žluťásek to je ale super, ty knížky! 

Výrobky z kutilského kroužku máme taky, když syn dotáhl pukec, říkala jsem si super. Pak přitáhl věšáček, takový pěkně počmáraný fixami, uprostřed je nápis. Trvá na tom, že bude viset v chodbě, do pokojíku na tepláky ho prý nechce

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. března 2025 21:06

Já bych nejradši nametla na skládku úplně všechno, maly dite ma strasny házeci období, pastelky, puzzle, figurky, pexeso, fixy, Schleich zvířátka, kostky, knížky....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 21:27

Potrefenáhusa náš je zase roznašeč. Už 14 dní hledáme nabíječku na kartáčky dětí

Ale připomněla si mi období, které měl starší syn od 10m do skoro dvou let - nic nesmí být na vodorovných plochách, kam dosáhnu. Vždycky vstal, vyházel všechny hračky z poličky, sházel zapomenuté ovladače eventuálně skleničky z konferenčního stolku, vyházel všechno z police přebalováku... Pamatuju se, jak jsem ho oblíkala ve snaze ho dostat, co nejrychleji ven, aby to mohl projet vysavač, on u toho shazoval ty věci, já je vracela...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. března 2025 22:14

Evaevapoličku z nezabroušených latiček máme taky. Docela bych ocenila, kdyby je tam naučili udělat tu věc fakt do konce, klidně by na jednom výrobku mohli pracovat více lekcí

Já jsem z toho kroužku teda taková rozčarovaná. Syn tam chodí fakt rád, těší se na to, tak to platím. Ale jakože lektorka tam prý jen sedí a hlídá je, vyrábějí sami buď podle obrázkového návodu nebo co si sami vymyslí. Takže od začátku druhého pololetí máme doma asi stopadesát dřevěných bajonetů, pistolí, mečů a teď se přidal dynamit. To je kus dřeva pobitý nerovnoměrně hřebíky ze všech stran  

Ale zas musím uznat, že si s tím fakt hraje. Teď jsme byli týden spolu doma oba nemocný, tak došlo i na akrylové barvy, že si ty zbraně ještě ozdobí. (Takže to už tuplem nemůžu vyhodit, hned by se poznalo, že fialovej meč chybí )

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2025 22:37

Já se teda přiznávám, že když mi kamarádka nedávno řekla, že se pravděpodobně bude starat o chlapečka něco přes půl roku, tak jsem doma zabalila hračky pro děti věku 6-12 měsíců a tajně jsem jí je odnesla. Holky si zatím nevšimly

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. března 2025 23:02

žluťásekstarší měla výborný kroužek, dělali jednu věc celé pololetí. Byla jsem z toho dost nadšená. Pak přišel domů bracha, panna v její životní velikosti.

Několik let tady strašil návštěvy. Ale další pololetí třeba dělala stolní hru nebo stromové hodiny. 

Mladší tam nechtěla chodit, pročež máme doma asi dvacet keramických misek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2025 23:02

žluťásektam, kam chodí syn, na tom pracují dlouho. Ten pukec dělali několik hodin, věšák aspoň dvě. Ale je to dítě, jeho pohled na estetiku je trochu (čti hodně) jiný než můj no.