Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 28. března 2025 23:19

Táta byl nadšenec a zaměstnanec Telecomu, tak jsme internet měli brzo, moc moc času jsem strávila na xchatu.

Ale hry si teda nepamatuju, ty jsme asi neměli. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2025 00:39

My sme mali internet hned ako bol u nas dostupny, otec bol za kazdu novinku co sa tyka technickeho pokroku. Pamatam si, ze prvy modem kupoval vo Svajciarsku(neviem teda preco). Niekedy v 90tych rokoch, ale presnejsie si to nepamatam. Internet bol ale tak strasne pomaly a nic tam vlastne este nebolo :D A hlavne blokoval telefon, co ma strasne stvalo ked sa mi nemohli kamosky dovolat. Neskor mi pocitac sluzil najma na drtenie Heroes of Might and Magic III hral to este niekto?  A pamata si niekto okrem mna zvuk novej spravy v icq? Som tiez fosilia Pinot Noir

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 29. března 2025 01:46
Reakce na Mohučanka:

continuity protože studium historie se v dnešní společnosti nepovažuje za důležité.

​To máš pravdu, nebo třeba zeměpis, jsem toho teď docela plná, protože jak mám naši školu ráda, ze zeměpisu se tu nedá maturovat a když to učitel geography navrhnul, tak prý mu vedení řeklo, že je to nedůležitý předmět a mezi maturitní předměty zařazený nebude. Ale já se tady pohybuju mezi rodiči a jsem za hvězdu, protože oni často fakt neznají základní spojistosti, zeměpisné i historické a to já nejsem žádný odborník. 

Na druhou stranu se tady tlačí ve velkém na matiku, syn patří k nejhorším ve třídě, z matiky má trojku, ale přitom když si teď 2x zkoušel přijímačky na gympl (nez nějaké přípravy na styl testování, jak se tady pořád řeší), tak měl pokaždé kolem 35 bodů, což mi teda na trojkaře nepřijde vůbec špatné. A to jen proto, že nikdy nestihl dodělat všechny příklady na čas. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 29. března 2025 05:39

Mrakoplas taky jsem fosilieheroes jsem hravala,ale až na výšce kolem roku 2000. Jeste je doma nekde mám,  ale na PC nam Linux tak smolík.  My i pevnou linku měly doma až v roce 1998. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. března 2025 06:17

rysamona Mrakoplas Pinot Noir Rovněž fosilie, když jsem maturovala, tak internet byl jen v krajské knihovně a ukazovali nám ho jako horkou novinku. Heroes jsem hrála až někdy po dvacítce, taky první Diablo. A teda udivuje mě, jak si tu všichni přesně pamatují rok, kdy jim zavedli doma internet, já bych trefila maximálně tak pětiletku.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 29. března 2025 06:58

Mňa úplne fascinuje, ako si pamätáte roky, kedy ste čo mali, kúpili, alebo niekde boli. Ja mám problém aj s datumom svatby a rokom maturity

Píšem to ako obdiv.

Raz mi kamoška povedala, ze stále spoznavam nových ľudí, ak niekoho vidím prvý krát, do týždňa to zabudnem a môžem sa zoznámiť zas, proste zlatá rybička, oboplavas akvarko a si zas v novom svete

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:11

Janulik03

ja to odvozuju podle jinejch milníků, typu začátek vs, spolubydleni s ex atd., neco taky dopocitavam hur 

ad zvuky icq - deti dostali nejakej detskej telefon, kterej tyhle zvuky dela, to uz je fakt dobry retro, taky pamatuju 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:15

Hlási sa ultra fosilia, pevnú linku zároveň s internetom si dali naši zaviesť v 2002, v mojom 4.ročníku na VŠ. S internetom som sa stretla až na VŠ. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:19

Deti ted uplne příšerně řvou v autě, vcera jsem pred cestou vyhazovala kočku z auta a prostrčila ji plotem na zahrade a následující čtvrt hodinu řvalo jedno dítě Čiči je doma! Čiči je doma! a druhý Nééé, čiči neni doma, čiči je na zahradě!!! Mamiiiiiiiii, řekni ji, ať neřve!!! Jako fakt podmínky k řízení takový, že kdyby mi to někdo před pár lety řekl, v čem budu řídit, tak mu nevěřím. Dost intenzivně jsem u toho myslela na Evaeva jestli jezdej všechny tři deti vedle sebe, protoze starší bodla minulej tejden malou do nohy kvůli tomu řevu pastelkou, což atmosféře v aute kupodivu nepomohlo...

vecer s nima přijel muž z Prahy taky uplne nasranej, ze rvaly celou dobu

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:36

Mrakoplas taky jsem fosilie. Internet jsme měli tak v půlce devadesátek, ten vytáčecí tón bych určitě poznala i teď. Hráli jsme Prince of Persia, pak si pamatuju nějaký stíhačky F-cosi. Ja pak hrála Theme Hospital. Na VŠ už toho bylo víc, ale diplomku jsem si zálohovala na disketu (malou teda) a pamatuju se, jak strašně drahý byly na začátku USB-sticks. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 07:38

Potrefenáhusa jednak mj mezi sebou mimino jako nárazníkovou zónu a pak nemají důvod se bodat tužkou, protože řvou ve vzácné shodě - mám hlad, už tam chci být a podobněObvykle poslední dobou ale při návratu řve to mimino a to naprosto šíleně, co dělají starší se pak už ztratí 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:45

Potrefenáhusa Evaeva pamätám ako ma dcéra viezla už neviem kam, ale vtedy malá mala asi dva roky, tak obaja sedeli vzadu v aute a zacali revat na seba niečo. Dcera sa otočila a tak na nich zakricala aby sklapli, ze aj ja som bola potom ticho. Proste bola hlasnejsia

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. března 2025 07:48

Janulik03 ja na ne taky řvu, at jsou zticha, ale asi málo

Evaeva to je ale dobry, ze kvuli tomu řevu neatakujou mimino, starší totiz vadi hodně, kdyz řve mladsi a ta uz ji to dělá naschvál 

Offline 999
19829 příspěvků moje polička 29. března 2025 08:13

Hele, vy všechny fosilie, já vystudovala VŠ ještě před zavedením internetu a byla mezi prvními ročníky, které se učily programovací jazyk Karel :-)).

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. března 2025 08:19

Potrefenáhusa u nás to samé. Jeden řeve že necjce domu, druhej že už chce být doma a pak jeden, že nechce poslouchat řev toho prvního. Přitom řve víc než on. 
minule syn pronesl do auta mini kuře od Schleich, ono má maxmimálně cenťák. A hned po vyjetí mu vypadlo z ruky a celou cestu jecel "mimi pták! Chci mimi ptááááák!" A dcera silela, ze se kure uz nikdy nenajde a ze to bylo jeji oblibeny kure a hodila po brachovi lahev s vodou, on ji na ni pak strikal... Moc prijemne cesty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 08:21

Potrefenáhusa mladšímu to vadí hrozně, ale omezuje se na držení uší, utrápený výraz a občasnou stížnost.

Podle Vlaďky máš začít zpomalovat až nakonec zastavit, prý se to časem naučí. Slyšela si tu epizodu? Zrovna tohle mi nepřišlo moc funkční/reálný. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. března 2025 08:29

Evaeva neslyšela, jak jako zpomalovat? Nejradši bych zastavila, vystrčila je ven a odjela! 
MPLee jo, tak to sedí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 08:38

Potrefenáhusa prý máš bezpečně zastavit, to je vyvede z míry, zeptají se, co se děje. Ty je informuješ, že za řevu nemůžeš řídit a jedete dál. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. března 2025 08:40

Evaeva u nasich deti nastane rev: proc sme zastavili? Chci jet, proc nejedes?!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 08:42

711990 no ale příležitost vysvětlit, co se děje, ti dají Kluci by ztichli, chtěli na záchod a něco koupit na ten hlad.