Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. března 2025 09:09
Reakce na Janulik03:

Potrefenáhusa Evaeva pamätám ako ma dcéra viezla už neviem kam, ale vtedy malá mala asi dva roky, tak obaja sedeli vzadu v aute a zacali revat na seba niečo. Dcera sa otočila a tak na nich zakricala aby sklapli, ze aj ja som bola potom ticho. Proste bola hlasnejsia

​Haha, udělat ještě větší hysterak jak ti vzadu. Já ječela na cizí robata vloni. Taky s úspěchem.  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2025 09:25

continuity Kdyby tohle udělala škola v matice a děti by neuměly třetinu učiva k přijímacím zkouškám byl by z toho pěknej řev. V tom dějepisu se to bůhví proč vstřebá. 

tak memu synovi chybi pul roku stredoskolske matematiky a kupodivu taky to nikoho ne.ere (ano covid)

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. března 2025 09:27

Musim teda rict, ze rev na dvouletý uplne nefunguje kýženým účinkem 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2025 09:28

Tabea jezis Prince of Persia jasnee. Ako som mohla zabudnut :D

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. března 2025 09:42

Naši nám prvý počítač kúpili cca v r. 1998/1999, rovno dali zapojiť aj ten internet vytáčaný cez telefón. Vzhľadom na to, že mám troch súrodencov, som sa k nemu často nedostala. Väčšinou to bolo tak, že brat hral hru a ostatní sme boli diváci.

Na VŠ som počas mgr. štúdia počítač na intráku nemala, seminárne práce i diplomovku som písala rukou na papier (tú rukopisnú verziu diplomovky mám doteraz) a cez víkend doma som to prepisovala na počítači a tlačila. Diplomovku som odovzdala tlačenú a elektronickú verziu na diskete. Tá disketa sa mi ešte potom hodila, keďže po odovzdaní diplomovky sa nám doma pokazil počítač, obnovenie dát by bolo drahé, nešlo to bežným spôsobom. Inú elektronickú zálohu som nemala a v danej téme som pokračovala na PhD. štúdiu. Tak som bola za školiteľom, či by mi tú disketu nedal, aby som si text diplomovky skopírovala.

Vlastný notebook a pripojenie na internet som mala na intráku až počas doktorandského štúdia. Väčšina spolužiakov, čo sme boli na intráku, sme nemali počas mgr.studia notebooky, iba zopár malo stolový počítač na intráku.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:22

Potrefenáhusa chtela jsem ti podekovat za tip na Hovorcovice a Libeznici, za tech 12 minut autem to rozhodne stalo, samotnou by me to nenapadlo, byt to mame kousek:))

Musim tu upustit trochu dobre nalady. V patek jsme si rano odkroutili kontrolu na logopedii. Zvladli jsme to krasne, nejen tu kontrolu, ale i domaci ukoly, ktere tomu predchazely. Ja mam o maleho urcitou starost a desi me jeho skolni budoucnost, ale on je tak tvarny a snazivy, ze si zacinam myslet, ze se treba leccos podda. Pak jsme si udelali páteček, byli jsme na hezkem hristi o par vesnic dal, koupili si pizzu do krabice a snedli ji na slunicku v parku, pak jsme jeli do zahradnictvi a vybrali si jeden kerik na pokusy o pestovani ostruzin. On se tak uprimne raduje z kazde drobnosti, ze z toho mam svatek i ja jeste den pote:) 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:25

Gatita mam radost s tebou. A vím, jaká je to úleva, když najednou nemusíš pořád opatrně našlapovat, protože nevíš, kdy šlápneš na bombu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 11:26

Gatita moc hezký den! A včera bylo tak nádherně, úplně vidím, jak jste si to museli užít. Ale mám otázku. Jak reaguje starší, vysvětluješ mu to nějak? Teď občas vyvstala taková situace, že by se mi hodilo nedat mladšího do školky a jít právě někam za zábavou. Ale už vidím to zklamání u staršího, že on do té blbé školy musí a ještě třeba kvůli tomu musí být dýl v družině.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:38

Tabea naslapovat musim i nadale, ale jen kolem starsiho ditete

Evaeva moc mu to nevysvetluju, jen rikam, jak to je. Ze mladsi musi na logopedii a pak uz ho dost dobre nemuzu soupnout do skolky, tak nekam vyrazime.  Se starsim ditetem taky obcas nekam chodim solo, neni to tak, ze bychom si uzivali porad jen volno s mladsim, zatimco starsi trci v druzine.  Oni to celkem pobiraji, maji mezi sebou skoro 5 let a odlisne zajmy. A byt obcas jenom s 1 z nich je hrozne blahodarne pro vsechny zucastnene.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:45

Gatita Jj, myslela jsem to tak, ze během toho parku ve dvou jsi našlapovat nemusela. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:49

Po delším dyndání jsem synovi zařídila trénink ve fotbalovým klubu. Je absolutně nadšenej, okamžitě se chce stát členem. Ve středu jsem zjistila, že dcera chodí v družině na holčičí fotbal. Hned jsem toho využila a byli zkoušet nový kopačky spolu. Doufám, že tím bude fotbalová touha saturovaná a já nebudu muset aktivně hrát. A že nebudou mít zápasy každý víkend v horoucích peklech. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2025 11:58

Tabea jojo, bylo to jako v laznich!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:00

Tabea to bude super. Ja bych to brala, kdyby deti byly z neceho nadsene. Mladsi by se asi nadchnul snadno, ale nic moc tu neni (v casy, kdy bych mohla), a ten starsi je otravenej ze vseho a nedela skoro nic. A to malo, co dela, ho neba. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 12:07

Gatita jo, to chápe, když má mladá třeba doktora a pak jdeme do cukrárny. Ale tohle by byla jiná situace, domlouvala jsem sraz s kamarádkou a jejím dítětem, měla bych sebou normálně mimino, žádný čas jeden na jednoho. Akorát kvůli mladšímu se musím ve dvanáct vracet, abych ho vyzvedla ze školky. Tak by se mi hodilo, že by nešel do školky. Ale když jsem si představila, že mu řeknu, no ty do školky nejdeš, jdeme do herny, ale ty do školy musíš, zavrhla jsem to. Oni na ty větší zábavy chodí spolu, jednak kombinace ten druhý a mimino doma nedává moc smysl, a společně se líp zabaví. Pořád je baví vesměs stejné věci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 12:09

Tabeajá teď kopu tak pět hodin denně, mimino prudí ještě před snídaní. Nikdy jsem si nemyslela, že zrovna já porodím někoho, kdo bude chtít být nový Messi. Bojím se, že fotbal nás v budoucnu taky čeká, radost z toho nemám, nebudu lhát.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:34

Gatita tady jsou ty sporty všechny až k večeru, kromě lezení, který trénujou studenti. Plavání od šesti nebo od sedmi, fotbal je od 17:30 do 19:00, karate meli od 18 do 19:30. 
Od toho fotbalu si slibuju, že tam bude jezdit tramvaji sám.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:38

Tabea moje prvé usb stálo 1280. 256 MB. Výplata necelých 9000.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:40

Evaeva soucítím. Ale třeba se za pár let vyčerpá.
Já se na postávání u hřiště necítím. I když včera jsem se hláškami trenérů docela bavila. Jeden je původem Ital, tak jsem si musela vzpomenout na v Německu proslulého trenéra Trapattoni a jeho tiskovku

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:45

Tabea nie že by L bol na šport, jemu stačí bicykel, ale tak neskoro by aj tak nechodil, 19,00 je hraničných na sprchu.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 29. března 2025 12:47

letfenixa ja mam pocit, ze tu první 256MB tenkrát můj přítel kupoval za 2 tisíce, spíš jeďte o něco víc. Zhruba v roce 2003.