Naši nám prvý počítač kúpili cca v r. 1998/1999, rovno dali zapojiť aj ten internet vytáčaný cez telefón. Vzhľadom na to, že mám troch súrodencov, som sa k nemu často nedostala. Väčšinou to bolo tak, že brat hral hru a ostatní sme boli diváci.
Na VŠ som počas mgr. štúdia počítač na intráku nemala, seminárne práce i diplomovku som písala rukou na papier (tú rukopisnú verziu diplomovky mám doteraz) a cez víkend doma som to prepisovala na počítači a tlačila. Diplomovku som odovzdala tlačenú a elektronickú verziu na diskete. Tá disketa sa mi ešte potom hodila, keďže po odovzdaní diplomovky sa nám doma pokazil počítač, obnovenie dát by bolo drahé, nešlo to bežným spôsobom. Inú elektronickú zálohu som nemala a v danej téme som pokračovala na PhD. štúdiu. Tak som bola za školiteľom, či by mi tú disketu nedal, aby som si text diplomovky skopírovala.
Vlastný notebook a pripojenie na internet som mala na intráku až počas doktorandského štúdia. Väčšina spolužiakov, čo sme boli na intráku, sme nemali počas mgr.studia notebooky, iba zopár malo stolový počítač na intráku.